Coronasavar

Arkadaşlar ben bu işi kıvırdım galiba ya.
Eki Görüntüle 2622589
Akşama hamburger var

Soğan seviyorsanız ben hamburgere, sandviçlere turşu soğanı çok yakıştırıyorum.
Bir tane kırmızı soğanı doğrayıp tuzla ovduktan sonra, üzerini geçecek kadar sirke koyup içine de bal/şeker ekliyorsun. Birkaç saate yenecek kıvama geliyor. Buzdolabında da bir 10 gün dayanıyor

Aaa hiç denemediğim bir şey. Soğan severiz. Yapacağım bunu. Bal konusunda emin olamadım ama, ilginç geldi.

Böyle şarkılar dinleyebilir miyim?
Dolaplarımı düzenleyeyim dedim de arkada ses olsun

Aaa hiç denemediğim bir şey. Soğan severiz. Yapacağım bunu. Bal konusunda emin olamadım ama, ilginç geldi.
Çok farklı versiyonları var pişirilen, başka baharatlar eklenen vs. Ama en hızlısı olarak ben bunu seviyorum. Yine yapmadan googledan bakarsan başka fikirler edinebilirsin. Ben çok üstünkörü anlatmışım çünkü tarif vermeyi beceremem

sen hamburger yiyor musun?
karamelize soğan severim ben de burgerde

Ben de karamelize ediyorum şekerle burger için.
Zeytinyağında kavur, şeker, sirke tuz karabiber.
Oyhş.
Ben de mi burger yapsam

Bunu yapmak kolay mi? Cok isi var mi?

Yoksa bende tarif isterim. Cok güzel görünüyorlaar
Tarif basit. Yorumlarda çok beğenilmiş diye yaptım, ben de ilk defa yapıyorum. Yalnız bence hamburger ekmeğine göre sert oldu biraz. Daha pofuduk olmalı. Bir dahaki sefer sütlü bir tarif deneyeceğim. Bunda süt yok. Yine de istersen yollarım tarifi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…