Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de pizza yapıcam bugün inşallah. Hamur yoğurmaya gidiyorum şimdi.Arkadaşlar ben bu işi kıvırdım galiba ya.
Eki Görüntüle 2622589
Akşama hamburger varArkadaşlar ben bu işi kıvırdım galiba ya.
Eki Görüntüle 2622589
Aaa hiç denemediğim bir şey. Soğan severiz. Yapacağım bunu. Bal konusunda emin olamadım ama, ilginç geldi.Akşama hamburger var
Soğan seviyorsanız ben hamburgere, sandviçlere turşu soğanı çok yakıştırıyorum.
Bir tane kırmızı soğanı doğrayıp tuzla ovduktan sonra, üzerini geçecek kadar sirke koyup içine de bal/şeker ekliyorsun. Birkaç saate yenecek kıvama geliyor. Buzdolabında da bir 10 gün dayanıyor
Olsun ya üzülme. Eminim sen hepimizden aksiyonlu bir hayat yaşıyorsundur zaten.Güzel aksiyonlar varmış dün gelmeyerek kaçırmışım
Yoo dün bol bol sıkıldım. Beyim işe gitti ben de ders çalıştım.Olsun ya üzülme. Eminim sen hepimizden aksiyonlu bir hayat yaşıyorsundur zaten.
Böyle şarkılar dinleyebilir miyim?
Dolaplarımı düzenleyeyim dedim de arkada ses olsun
Arkadaşlar ben bu işi kıvırdım galiba ya.
Eki Görüntüle 2622589
Çok farklı versiyonları var pişirilen, başka baharatlar eklenen vs. Ama en hızlısı olarak ben bunu seviyorum. Yine yapmadan googledan bakarsan başka fikirler edinebilirsin. Ben çok üstünkörü anlatmışım çünkü tarif vermeyi becerememAaa hiç denemediğim bir şey. Soğan severiz. Yapacağım bunu. Bal konusunda emin olamadım ama, ilginç geldi.
Hande yenerin 90lar şarkılarını çok seviyorum onlar ters tepki bile yapabilir.Sana 3 doz demet akalın yazıyorum.
Yetmezse hande yener
Google a atarlı giderli şarkılar yaz, onları dinle
sen hamburger yiyor musun?Akşama hamburger var
Soğan seviyorsanız ben hamburgere, sandviçlere turşu soğanı çok yakıştırıyorum.
Bir tane kırmızı soğanı doğrayıp tuzla ovduktan sonra, üzerini geçecek kadar sirke koyup içine de bal/şeker ekliyorsun. Birkaç saate yenecek kıvama geliyor. Buzdolabında da bir 10 gün dayanıyor
Ben de karamelize ediyorum şekerle burger için.Çok farklı versiyonları var pişirilen, başka baharatlar eklenen vs. Ama en hızlısı olarak ben bunu seviyorum. Yine yapmadan googledan bakarsan başka fikirler edinebilirsin. Ben çok üstünkörü anlatmışım çünkü tarif vermeyi beceremem
Hayatımda yediğim en güzel hamburger vegan hamburgerdisen hamburger yiyor musun?
karamelize soğan severim ben de burgerde
Hande yenerin 90lar şarkılarını çok seviyorum onlar ters tepki bile yapabilir.
Ya ben bu vegan köfte olayını anlamıyorum. Hayvansal gıdaları taklit edecekseniz neden yemiyosunuz kuzum kızma kızma şaka yapıyorumHayatımda yediğim en güzel hamburger vegan hamburgerdi
Onu da ilk defa benimkiyle yemiştik
Tarif basit. Yorumlarda çok beğenilmiş diye yaptım, ben de ilk defa yapıyorum. Yalnız bence hamburger ekmeğine göre sert oldu biraz. Daha pofuduk olmalı. Bir dahaki sefer sütlü bir tarif deneyeceğim. Bunda süt yok. Yine de istersen yollarım tarifi.Bunu yapmak kolay mi? Cok isi var mi?
Yoksa bende tarif isterim. Cok güzel görünüyorlaar