- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ciddi sormaya çekinen varsa diye yazayım yine deYa ben bu vegan köfte olayını anlamıyorum. Hayvansal gıdaları taklit edecekseniz neden yemiyosunuz kuzum kızma kızma şaka yapıyorum
Hayatımda yediğim en güzel hamburger vegan hamburgerdi
Onu da ilk defa benimkiyle yemiştik
Sebzelerin canı yok mu sence?Bunu ciddi sormaya çekinen varsa diye yazayım yine de
Yemek yeme kültüründen dolayı insan benzer dokular arıyor. Ve ben asla hamburger etini vs sevmediğimi söylemedim. Zulümsüz olanı tercih ediyorum
Ne hamburgeri hatırası olmayan bir şey yok ki. Duygusal bir insanım diyorum bir de. Normal birinin belki aklına gelmeyecek şeylere dalıp düşünüyorumKizim hamburgerinde hatirasimi olurmus yaavv?
Sana seker yüklemek lazim. Sen beni dinle, gidip çikolata, dondurma ne varsa göm. Migde bulantisiymis hiç tinlama. Migden bir iki sekerden sonra kaderine razi gelir
Var ama acıyı hissedecek sinir sistemleri yokSebzelerin canı yok mu sence?
Ne hamburgeri hatırası olmayan bir şey yok ki. Duygusal bir insanım diyorum bir de. Normal birinin belki aklına gelmeyecek şeylere dalıp düşünüyorum
Şeker yok. Rafine şeker yememeye çalışıyorum. Neyse annem cips almış onu yirim iştahım olduğunda
Yürü be never, vegan şerrinden korktuğum için dile getiremediğim şeyler bunlar.Ya ben bu vegan köfte olayını anlamıyorum. Hayvansal gıdaları taklit edecekseniz neden yemiyosunuz kuzum kızma kızma şaka yapıyorum
Geçen izlediğim dizide adam hem vegan hem kök sebzeleri de yemiyor.Sebzelerin canı yok mu sence?
Bazı araştırmalar sebzeler de stresi hissedip çığlık atiy diyor.Var ama acıyı hissedecek sinir sistemleri yok
Var ama acıyı hissedecek sinir sistemleri yok
Tarif basit. Yorumlarda çok beğenilmiş diye yaptım, ben de ilk defa yapıyorum. Yalnız bence hamburger ekmeğine göre sert oldu biraz. Daha pofuduk olmalı. Bir dahaki sefer sütlü bir tarif deneyeceğim. Bunda süt yok. Yine de istersen yollarım tarifi.
İpimi kestiler geçen gün, burada bize gizliden bir şey veriyorlar kudra, tuhaf olmuşuz.Haha ne oldu?
Hayır, instant maya kullandım, yoğurduktan sonra bir saat dinlendirdim. Sonra şekil verip, 15 dk daha bekletip ardından fırınladım. Bu arada fırından çıktıktan sonra üstüne nemli bir bez örttüm, ekmekler yumuşacık oldu. Olumsuz fikrim değişti yani. Tadı da, kıvamı da güzel. Tarif şu : Hamburger Ekmeği Tarifi | Kevserin Mutfağı - Yemek TarifleriAma zaten hamburger ekmegin pesinde degildim. Yani içine herseyi koyabilcegin bir ekmek gibi görünüyordu. Simdi biz hazir ekmegi firina veriyoruz. Acaba nasil bir tad farki olur diye merak ettim.
Sen aksamdanmi hazirlayip, sabahmi yapiyorsun? Öyle birseyde olabilirmi?
Daş yisin.Yürü be never, vegan şerrinden korktuğum için dile getiremediğim şeyler bunlar.
(Şerri derken asla seni kastetmiyorum absolut, genel olarak var olan vegan faşizmini diyorum, ben veganlardan korkuyorum da)
Geçen izlediğim dizide adam hem vegan hem kök sebzeleri de yemiyor.
Çünkü kökünden sökünce tamamen öldürüyorlarmış sebzeyi, ayrıca o kökte yaşayan mikroorganizmalar da ölüyormuş ve hayvanların düzeni bozuluyormuş.
Dedim "ok".
o şeker mutluluğu bende ciddi anlamda fuhuşturucu etkisi yapıyor. anlık modum yükseliyor sonra birden dibe düşüyorumNeyse ki, cipste sagliksiz. Yinede zamanin oldugunda bir abur cabur avina çik.
Aklina getirme diyecegim de, bu kontrol edebildigin sey degil ki. Ondan dolayi seker gibi sagliksiz bir yöntem sunmustum. Seker ile insan bir nebze daha mutlu oluyor, yani en azindan ben.
bazıları sadece ağaçtan düşenleri yiyorGeçen izlediğim dizide adam hem vegan hem kök sebzeleri de yemiyor.
Çünkü kökünden sökünce tamamen öldürüyorlarmış sebzeyi, ayrıca o kökte yaşayan mikroorganizmalar da ölüyormuş ve hayvanların düzeni bozuluyormuş.
Dedim "ok"
oturur ağlarımAre you sure? Mesela yarın bi araştırma sonucu çıksa ve deseler bitkiler de acıyı hissediyor. Ne yaparsın?
o araştırmalar kanıtlanmış değilBazı araştırmalar sebzeler de stresi hissedip çığlık atiy diyor.
Şaka bir yana pek ilgilenmediğim için detaylı okumadım ama öyle araştırmalar vardı, bitkilerin çığlıkları ve bitki hafızalarıyla ilgili. O olay ne?
Ay gördüm ya. Yorumuna çok güldüm.Bu da ayrı bi manyaklık olsa gerek
Ay gördüm ya. Yorumuna çok güldüm.
Karantina bitince hepinizi amateme yatırcaz artık mecbuuur...İpimi kestiler geçen gün, burada bize gizliden bir şey veriyorlar kudra, tuhaf olmuşuz.
Ya tepedekilerin işi, elimiz kolumuz başka konuya uzanmasın diye ya da aha bu 3nity nın olabilir.
Aramızda en sosyetik o olduğundan, antin kuntin işleri bildiğini, bizi reiki falanla hipnoz ettiğini düşünüyorum.
Sen iyi kurtardın kendini bacımm
Nolursa olsun patlıcanından vazgeçmez di mi AbsolutPromiseAre you sure? Mesela yarın bi araştırma sonucu çıksa ve deseler bitkiler de acıyı hissediyor. Ne yaparsın?