Coronasavar

Ben ciddi ciddi uzun zaman bir kadın tacizine uğradım. Kadın, erkek, kadınsı erkek, erkeksi kadın hepsi...
Şimdi size bir anımı anlatacağım. En sevdiğim şey çünkü.
Üniversitenin ilk senesi. Üst sınıflardan bir kız beni nasıl süzüyor, böyle yolda, okulda karşılaşıyoruz filan, pis pis bakmalar, göz göze gelmeler. Herhalde dedim tipime gıcık oldu, ağız burun dalacak. Yani o sıralar başka ihtimal aklıma gelmiyor, toyluk. Sonra bir sevgilim oldu, onunla gördüğünde de aynı, yine bakışlarıyla deliyor beni. Bir arkadaş vasıtasıyla sonradan öğrendim ki, kız lezbiyenmiş, benden de hoşlanıyormuş. O zamanlar LGBTİ filan nereden bileyim ben ya, köyden yeni gelmişim. Neyse, dayak yemediğime sevindim, hetero olduğuma biraz üzüldüm, çünkü çok güzel bir hatundu.

Uleyynn yine mi foto kaçirdiiiik!! Biraz iyi anne olacam, bu kiz ile lego oynayacağim diye yine kaçirdim!!

Batsin benim içimdeki muhtesem analik duygusu!
Ben de kızımla 23 Nisan süsü yaptım, sonra hamburger ekmeği yoğurdum, çünkü hamburger diye sayıklıyordu. Fotoyu kaçırdım. Sırf foto kaçırmamak için bence çocukları ve evi görmezden gelmeliyiz.

Ya benimki öyle bir şey değil ciddi ciddi taciz edildim bir süre

Ama buna benzer benim de bir anım var
Sevgilimle () istanbula gitmişiz yiyip gezmek amaçlı. Otobüs durağında bir kız bana bakıyor süzüyor, sonra yürüdük beşiktaş meydana geldik kız yine karşımızda yine göz göze geldik. Bu sefer benimki de fark etti. Kız sana bakıyor dedi bende emin oldum. Ama ne bakmak içim böyle bir hoş oldu bir şeyler kıpraştı. Sonra bir tur attık yine kız karşımızda yine bakışıyoruz. Dedim bak 4. ye karşımıza çıkarsa ben gidiyorum bu kıza bakışlarıyla bile mest etti beni

Size özel de atarım ki ikiniz de buradaysanız yine paylaşayım. Zaten sabah uyanma pozu sözü sanaydı

Benim arkadaşlık yaptığım bi kız ilanı aşk etmişti. Üzülmüştüm baya kıza, cidden seviyordu beni çünkü.

Elleyenler, öpmeye çalışanlar falan ürkütücü ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…