Şimdi size bir anımı anlatacağım. En sevdiğim şey çünkü.Ben ciddi ciddi uzun zaman bir kadın tacizine uğradım.Kadın, erkek, kadınsı erkek, erkeksi kadın hepsi...
Ben de kızımla 23 Nisan süsü yaptım, sonra hamburger ekmeği yoğurdum, çünkü hamburger diye sayıklıyordu. Fotoyu kaçırdım. Sırf foto kaçırmamak için bence çocukları ve evi görmezden gelmeliyiz.Uleyynn yine mi foto kaçirdiiiik!! Biraz iyi anne olacam, bu kiz ile lego oynayacağim diye yine kaçirdim!!
Batsin benim içimdeki muhtesem analik duygusu!
Ya benimki öyle bir şey değil ciddi ciddi taciz edildim bir süreŞimdi size bir anımı anlatacağım. En sevdiğim şey çünkü.
Üniversitenin ilk senesi. Üst sınıflardan bir kız beni nasıl süzüyor, böyle yolda, okulda karşılaşıyoruz filan, pis pis bakmalar, göz göze gelmeler. Herhalde dedim tipime gıcık oldu, ağız burun dalacak. Yani o sıralar başka ihtimal aklıma gelmiyor, toyluk. Sonra bir sevgilim oldu, onunla gördüğünde de aynı, yine bakışlarıyla deliyor beni. Bir arkadaş vasıtasıyla sonradan öğrendim ki, kız lezbiyenmiş, benden de hoşlanıyormuş. O zamanlar LGBTİ filan nereden bleyim ben ya, köyden yeni gelmişim. Neyse, dayak yemediğime sevindim, hetero olduğuma biraz üzüldüm, çünkü çok güzel bir hatundu.
Size özel de atarım ki ikiniz de buradaysanız yine paylaşayım. Zaten sabah uyanma pozu sözü sanaydıBen de kızımla 23 Nisan süsü yaptım, sonra hamburger ekmeği yoğurdum, çünkü hamburger diye sayıklıyordu. Fotoyu kaçırdım. Sırf foto kaçırmamak için bence çocukları ve evi görmezden gelmeliyiz.
Ekrana yapıştım bekliyorum. Umarım oyun fotosu değildir ama. Gözlerimi pis pis kısar bakarım yeminle.Size özel de atarım ki ikiniz de buradaysanız yine paylaşayım. Zaten sabah uyanma pozu sözü sanaydı
Sabah 5,5-6 gibi uyudum, anca kalktim, yataktayim daha.Nerde buLyanna Mormont @cilek.yagmuru @GangstaWalk @Idrakyollariiltihabi @Vander kıızlaar uyuyor musunuz halaaa?
A Arya_Stark01 da ses versin de. Sürekli beni görenler bıkmasınEkrana yapıştım bekliyorum. Umarım oyun fotosu değildir ama. Gözlerimi pis pis kısar bakarım yeminle.
YarasınSabah 5,5-6 gibi uyudum, anca kalktim, yataktayim daha.
Şimdi size bir anımı anlatacağım. En sevdiğim şey çünkü.
Üniversitenin ilk senesi. Üst sınıflardan bir kız beni nasıl süzüyor, böyle yolda, okulda karşılaşıyoruz filan, pis pis bakmalar, göz göze gelmeler. Herhalde dedim tipime gıcık oldu, ağız burun dalacak. Yani o sıralar başka ihtimal aklıma gelmiyor, toyluk. Sonra bir sevgilim oldu, onunla gördüğünde de aynı, yine bakışlarıyla deliyor beni. Bir arkadaş vasıtasıyla sonradan öğrendim ki, kız lezbiyenmiş, benden de hoşlanıyormuş. O zamanlar LGBTİ filan nereden bileyim ben ya, köyden yeni gelmişim. Neyse, dayak yemediğime sevindim, hetero olduğuma biraz üzüldüm, çünkü çok güzel bir hatundu.
Bizimki de bu
Lütfen yap. Hak ediyor.
Lütfen yap. Hak ediyor.
Kaşına gözüne maşallah yavrııııım, Allah çirkin şansı versin diyesim geldi. Çünkü içimde bir Hatça nine yaşıyor.Fotoyu 3. yükleyişimbu hafta bu kadar çok aynaya bakıp kendimi görmedim ya
AminnnKaşına gözüne maşallah yavrııııım, Allah çirkin şansı versin diyesim geldi. Çünkü içimde bir Hatça nine yaşıyor.
Arya'yla çok mu takılıyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?