Coronasavar

Kokusu geldi be gadın Allah seni napmasın.

Yaa bu bile iğrendirmedi beni şu an üzülürüm haline kıyamam ama iğrenmem

Ilk sekste ambulans çagiriliyor, sonra doktor "acil, hastayi kayip ediyoruz" diyor felan

Yok kiz sen revirgin 2.0sin. Bugleri çikarttik. Kan man yok
Hah iyi bari. Kanamasın bir daha uğraşamam
Adama şey derdim, "sürpriiiz diktirdiiiim" ahfah

Bu benim hiç aklıma gelmemişti
İçinde don olmayan fantezi düşünemiyormuşum ben, şu an fark ettim
Ahaha bence sen donsuz yapma zaten, son anda çıkart, ne kadar üstünde kalırsa o kadar parasını hak eder.

Hah iyi bari. Kanamasın bir daha uğraşamam
Adama şey derdim, "sürpriiiz diktirdiiiim" ahfah

Ahaha bence sen donsuz yapma zaten, son anda çıkart, ne kadar üstünde kalırsa o kadar parasını hak eder.

Öyle bi konu hatırlıyorum ben ya, evlilik yıldönümü hediyesi olarak kadın kukusunu yaptıracakmış, onu soruyordu. Hayret ettimdi. :/

Düsünme onlari canim. Aklina en igrenç halleri gelsin. Ne bilim osurdugu, agzi açik hapsurdugu, agzi açik yemek yemesi. Kusma ani felan varsa super olur. Haa uyudugunda salyalarin akmasi tam oluyor.
Yok ki. Ağzı açık uyuyıp salyası akan da bendim, ilk osuruk sınırını aşan da

Yaa bu bile iğrendirmedi beni şu an üzülürüm haline kıyamam ama iğrenmem

O zaman şöyle düşün. Sabah uyanmış, kıçı nasıl kaşınıyor. İşaret parmağı ile iyice kaşıyor, tam deliği değil de deliğin etrafından parmağını dolandırıyor. Çıkarıp burnuna dayıyor parmağı. Nasıl pis, nasıl iğrenç bir koku. Geceden kalma kıç sonuçta, nemli pis. Sonra parmağını yorgana iyice sürtüp temizliyor. Arada kontrol ediyor hala kokuyor mu parmak diye. Düşün bunları.

Allam insan mı bu

Öyle bi konu hatırlıyorum ben ya, evlilik yıldönümü hediyesi olarak kadın kukusunu yaptıracakmış, onu soruyordu. Hayret ettimdi. :/
Ahaha ben de karantinadan sonra buluşma hediyesi olarak diktireyim

Öğk yeminle erkekten tiksindim şu an.

Ahaha ben de karantinadan sonra buluşma hediyesi olarak diktireyim

Öğk yeminle erkekten tiksindim şu an.

Diktirmek değil kız, her yerini yaptıracakmış 18lik gibi olacağım filan yazıyordu kadın öyle aklımda kalmış. Konu baya bomba olmuştu sonra estetik bölümüne taşınmıştı 3 sene filan olmuştur. Zihnimde kalıcı hasar bırakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…