• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Düklere sadece gece sarilmiyor ki. Sizde zaten çoçuk yok artik. Sizde gündüz, gece fark etmez kiiii :KK8:

Olm benim godum bozuk, zeks çekse canım sizden mi gizleyeceğim "Sebişmeye gidiyom ben" derim "Abdestim yok cenabedim topiğin bereketini kaçırıyom" derim, "Pompalamasyon" derim de derim. Çekmiyor canım arkadaşım. Tok bir gadınım ben.

Bebeğim sen biraz benden kadınlık öğren. Gülünmez öyle her şeye. Nimetle dalga Geçilmez. Sonuçta bir at dükü değil ama gördüğümüzden mahrum etmesin rabbim.
😭 ama biliyordum bir gün sınıfta kaldigim cilve101 dersine ihtiyacım olacağını.
Hocam gerçek hayatta ne ise yarar da demedim
Özel ders mi alsaydım napsaydim

😭 ama biliyordum bir gün sınıfta kaldigim cilve101 dersine ihtiyacım olacağını.
Hocam gerçek hayatta ne ise yarar da demedim
Özel ders mi alsaydım napsaydim

Şimdi yafrum, donunu giymeyerekten kısa bir entari giyiyorsun, eline tarağını alıyorsun yanlış anlama, saçını taradığın. Sonra beyinin yanından saçını tarayarak geçerken yanlışlıkla tarağı yere düşürüyorsun ve uzun bir süre tarağı yerde bulamıyor, arıyor ve arıyorsun.

Şimdi yafrum, donunu giymeyerekten kısa bir entari giyiyorsun, eline tarağını alıyorsun yanlış anlama, saçını taradığın. Sonra beyinin yanından saçını tarayarak geçerken yanlışlıkla tarağı yere düşürüyorsun ve uzun bir süre tarağı yerde bulamıyor, arıyor ve arıyorsun.
Ne hayal gücü varmış arkadaş sizde de 😂 erkekleri yola getirme dersleri 101

Ben bir seferinde adamı elbise altına don giymeyip karşılamıştım kapıda.
Sonrasını anlatmıyorum ahfha

Olm o Cinnet filminin kapı sahnesi la, regl değil.

Ben şeyi çok merak ediyorum. Ar ettim soramadım kimselere. Şimdi bu günlük ped kullanmamıza sebep olan iğrenç durum var ya, bu bir bana mı var lan. Tangalar, donsuz gezmeler bilmem neler. Bir bana mı var la bu durum. Sizin tuzunuz kuru mu hep, kukunuz diyecektim pardon.

Back