• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Onun sadece kapiyi kirma sahnesini biliyorum (amerikan versyonunda). Korku filmlerinden fena tirsarim

Evet bu sahne, çok etkileyiciydi:
1370011_o4be3.jpg

Ben şeyi çok merak ediyorum. Ar ettim soramadım kimselere. Şimdi bu günlük ped kullanmamıza sebep olan iğrenç durum var ya, bu bir bana mı var lan. Tangalar, donsuz gezmeler bilmem neler. Bir bana mı var la bu durum. Sizin tuzunuz kuru mu hep, kukunuz diyecektim pardon.

Yani pis pis konuşturacaksın beni. Tükkanı kapatırsan öyle ayarı bozulur işte.

Ben şeyi çok merak ediyorum. Ar ettim soramadım kimselere. Şimdi bu günlük ped kullanmamıza sebep olan iğrenç durum var ya, bu bir bana mı var lan. Tangalar, donsuz gezmeler bilmem neler. Bir bana mı var la bu durum. Sizin tuzunuz kuru mu hep, kukunuz diyecektim pardon.
Ciddili cevap veriyorum bünyeden bünyeye değişen bir durum bu.
Beslenmeyle bile alakası var bence.
Ben adet olduğumda bile evdeysem hiçbir şey kullanma gereği duymuyorum.
Kukular çeşit çeşit 😅

Yaa gözümü kapattıkça seksili halleri geliyor aklıma 😰😰😰

Sıçarken düşün. Klozette oturuyor cırcır olmuş. Te sırtına sıçrıyot boku. Klozet kapağı falan hep sıçmık. Donu ayaklarında penguen gibi yürüyüp tuvalet kağıdına ulaşmaya çalışıyor. Bir yandan da kıçından bir şey damlayacak diye korkuyor. Düşün bunları.

Yaa gözümü kapattıkça seksili halleri geliyor aklıma 😰😰😰

Düsünme onlari canim. Aklina en igrenç halleri gelsin. Ne bilim osurdugu, agzi açik hapsurdugu, agzi açik yemek yemesi. Kusma ani felan varsa super olur. Haa uyudugunda salyalarin akmasi tam oluyor.

Back