- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşarak gitti de markete ve orkid almaya değilÇünkü adam koşarak orkid almaya gitti?
Olm o Cinnet filminin kapı sahnesi la, regl değil.
Nabion önce bunları bulup sonra kurgu sonra da diyalogları mi hazırlıyorsun anlamadım ki.
Cinnetmi o filmin adi? Türkçe excorcisti? Beni onu küçüklügümde görmüstüm. Nasil korkmustum. Halen gözümün önüne geliyor.
Gerçek excorcisti halen görmedim ve niyetim yok. Zaten korku filmlerinden haz etmem.
Bu ne lyanna nın ilk tecrübesi mi ajsjsjsksdnd
O değil, Stephan King'in Shining.
Ay yok umarım böyle olmaz ahahhfsEvet, ve revirgin olarak tekrar yasayacak bunlari
Ben şeyi çok merak ediyorum. Ar ettim soramadım kimselere. Şimdi bu günlük ped kullanmamıza sebep olan iğrenç durum var ya, bu bir bana mı var lan. Tangalar, donsuz gezmeler bilmem neler. Bir bana mı var la bu durum. Sizin tuzunuz kuru mu hep, kukunuz diyecektim pardon.
Ay yok umarım böyle olmaz ahahhfs
Ahadha o değil de hoşlandığım beyin şokunu düşünsene, sana noldu diye
Pisleşmeyin. Siz hep aynı düke mahkumsunuz diye kıskançlık yapıyorsunuz şu an
cilek.yagmuru bırak geç çıkarmayı bak hiç giymediğim oldu ahhah
Ciddili cevap veriyorum bünyeden bünyeye değişen bir durum bu.Ben şeyi çok merak ediyorum. Ar ettim soramadım kimselere. Şimdi bu günlük ped kullanmamıza sebep olan iğrenç durum var ya, bu bir bana mı var lan. Tangalar, donsuz gezmeler bilmem neler. Bir bana mı var la bu durum. Sizin tuzunuz kuru mu hep, kukunuz diyecektim pardon.
Yaa gözümü kapattıkça seksili halleri geliyor aklıma
Yaa gözümü kapattıkça seksili halleri geliyor aklıma