• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Eee ama bilmeyerekte olsa bisey yaptin. Neydi ki? Hepimiz merak ettik
Gerzeğin biri benim yoruma ‘öznesiz’ bu cehalet bilgisizlik falan demiş.
Ben de ‘ aa kendini bu kadar iyi tanıyan bir üyeye daha denk gelmemiştim, öz eleştiriniz çok yerinde’ gibi bir şey dedim.
Polemikten yemişim, ulan 1 cevap verdim ne polemiği.
Hakaret dese anlıcam da polemik yok bir şey yok.
Şu karantina günlerinde ‘anlayamazsınız’ :KK70:

Ozzzooorrrddd var bir de. Don yırtar don. Şimşeğin oğlu Torrr.
Muhabbetimin kalitesi de dadından yenmiyor.
En iyi arkadaşımla çok sık konuşmayız yoğunluktan ama hisler sağlam olduğu için problem olmuyor bu. Neyse mesela 2 hafta hiç yazışmamışız birden birimiz günaydın bugün kol gibiydi 💩 diye mesaj atarız ansızın 😄 seviyesizlik iliklerime işlemiş

Bu adam da ossuruyordur.

Olsun onun da seveni vardır :KK51:
Bunun kılı az 😒

Teşekkür ederim düşünüp cevap verdiğin için 🥰
Zaman gösterecek bakalım ne olacağını

1587336260641.png

En iyi arkadaşımla çok sık konuşmayız yoğunluktan ama hisler sağlam olduğu için problem olmuyor bu. Neyse mesela 2 hafta hiç yazışmamışız birden birimiz günaydın bugün kol gibiydi 💩 diye mesaj atarız ansızın 😄 seviyesizlik iliklerime işlemiş

Viih arr ettim arr.

Gerzeğin biri benim yoruma ‘öznesiz’ bu cehalet bilgisizlik falan demiş.
Ben de ‘ aa kendini bu kadar iyi tanıyan bir üyeye daha denk gelmemiştim, öz eleştiriniz çok yerinde’ gibi bir şey dedim.
Polemikten yemişim, ulan 1 cevap verdim ne polemiği.
Hakaret dese anlıcam da polemik yok bir şey yok.
Şu karantina günlerinde ‘anlayamazsınız’ :KK70:

Biri de bana saçma saçma konuşuyorsun demişti, ben de evet sizinle konuşurken beynimi çok da kullanmam gerekmediğini fark ettim demiştim. Aslında bunlar polemik olmamalı.

Back