- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
Ben bayağı uğraştım, zaten anında yüklemiyor güncellemiyor ki.Denesek mi acaba gizliden bakmaya çalışıp fotoğraf paylaşılırken
Can sıkıntısından sardım, en az 10 dk rötarlı çıkıyor mesajlar niyeyse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bayağı uğraştım, zaten anında yüklemiyor güncellemiyor ki.Denesek mi acaba gizliden bakmaya çalışıp fotoğraf paylaşılırken
Gerzeğin biri benim yoruma ‘öznesiz’ bu cehalet bilgisizlik falan demiş.Eee ama bilmeyerekte olsa bisey yaptin. Neydi ki? Hepimiz merak ettik
En iyi arkadaşımla çok sık konuşmayız yoğunluktan ama hisler sağlam olduğu için problem olmuyor bu. Neyse mesela 2 hafta hiç yazışmamışız birden birimiz günaydın bugün kol gibiydi diye mesaj atarız ansızın seviyesizlik iliklerime işlemişOzzzooorrrddd var bir de. Don yırtar don. Şimşeğin oğlu Torrr.
Muhabbetimin kalitesi de dadından yenmiyor.
Bu adam da ossuruyordur.
Bunun kılı az
Teşekkür ederim düşünüp cevap verdiğin için
Zaman gösterecek bakalım ne olacağını
En iyi arkadaşımla çok sık konuşmayız yoğunluktan ama hisler sağlam olduğu için problem olmuyor bu. Neyse mesela 2 hafta hiç yazışmamışız birden birimiz günaydın bugün kol gibiydi diye mesaj atarız ansızın seviyesizlik iliklerime işlemiş
Ya adamlardan komple soğutuyorsunuz böyle
Bununla olmaz o gangsta, karantinada genel olarak bu amcaya diş harici benzeme olasılığımız hayli fazla bence
Ya adamlardan komple soğutuyorsunuz böyle
Şimdi geri gelmemek üzere öldüŞimdi öldü:
Eki Görüntüle 2622414
Gerzeğin biri benim yoruma ‘öznesiz’ bu cehalet bilgisizlik falan demiş.
Ben de ‘ aa kendini bu kadar iyi tanıyan bir üyeye daha denk gelmemiştim, öz eleştiriniz çok yerinde’ gibi bir şey dedim.
Polemikten yemişim, ulan 1 cevap verdim ne polemiği.
Hakaret dese anlıcam da polemik yok bir şey yok.
Şu karantina günlerinde ‘anlayamazsınız’
Gerçekleri söylemek ne zaman cezalandırılmadı ki...Biri de bana saçma saçma konuşuyorsun demişti, ben de evet sizinle konuşurken beynimi çok da kullanmam gerekmediğini fark ettim demiştim. Aslında bunlar polemik olmamalı.
Gerçekleri söylemek ne zaman cezalandırılmadı ki...
AhahahahGelir alıntılar bulurlar, sonra bi şey yazınca polemik. Abi kadın alttan alta laf çakıyor e ne diyek? Biz de maalle çocuğuyuz sonuçta.