Coronasavar

Adam da kesin kıllı göbekli biridir.
Eli yüzü düzgün olsa da hoş görmem de kesin öyledir adam
Hoşgeldinnn. İçerisi nasıldı anlatsana biraz

Ahaha bence sen donsuz yapma zaten, son anda çıkart, ne kadar üstünde kalırsa o kadar parasını hak eder.

Aldığım her şeyi üstümde paralanana kadar giyerim ben hep
Hafızadan değil ki gözümü kapatıyorum bana üstü çıplak sisler içinden geliyor elini uzatıyor. Sonra sarıldığımı hissediyorum bir fena oluyorum

O olduğuna emin misin? Ak sakallı dede falan olmasın allah korusun
Ya da bu bey:

Sevgili AbsolutPromise yaşadığın süreci okudum, birkaç şey yazmadan geçmek istemedim.
Üzüldüm diyemem, mantığıyla hareket eden bir insanla zaten kendini harcamak olurdu seninki.
Her ne kadar burada birbirimizi tanımasak da kim naif, ince ruhlu, biraz çocuksu vs gibi özellikleri kestirebiliyoruz.
Hayatında bir kayıp olduğunu düşünmüyorum çünkü mantıkla dolu bir ilişki seni belirli bir zaman sonra boşluğa sürükleyebilir, tatmin duygunu ortadan kaldırırdı.
Elbette bu üzülmeyeceksin anlamına gelmiyor, aşacaksın.
Üzüntünü iliklerine kadar yaşayıp, kafa dağıtmak yerine bolca düşündükten sonra bir sabah uyandığında yeni nefesle, o ilişkiyi tamamen bitirmiş uyanacaksın.
Sancılı fakat öldürmeyen güçlendiriyor baby.
Ne zaman konuşmak saçmalamak istersen banlanmadığım sürece buradayım:)

Aldığım her şeyi üstümde paralanana kadar giyerim ben hep

O olduğuna emin misin? Ak sakallı dede falan olmasın allah korusun
Ya da bu bey:

Eki Görüntüle 2622408
Bunun kılı az
Teşekkür ederim düşünüp cevap verdiğin için
Zaman gösterecek bakalım ne olacağını

Size mapustan yeni bilgi, foto paylaşımları görünmüyor
Bir kere denk geldim siz paylaşırken vallahi billahi açılmadı, mesajları 7 8 dk sonra yükledi silindikten sonra.
Raat olun asayiş berkemal
Denesek mi acaba gizliden bakmaya çalışıp fotoğraf paylaşılırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…