- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.722
- 548
Adam da kesin kıllı göbekli biridir.Diktirmek değil kız, her yerini yaptıracakmış 18lik gibi olacağım filan yazıyordu kadın öyle aklımda kalmış. Konu baya bomba olmuştu sonra estetik bölümüne taşınmıştı 3 sene filan olmuştur. Zihnimde kalıcı hasar bırakmış.
Hoşgeldinnn. İçerisi nasıldı anlatsana birazsağol cınım.
Banımı farkeden sen olduğun için tebrik ederim ve teşekkürü borç bilirim.
ben bişi demedim ki, arkadaş tanımlama yapmış öz eleştirinizi haklı buldum dedim.
Beni topiğim dışında pusuda avladılar
4 koca gün, çatladım heee
Yok ki. Ağzı açık uyuyıp salyası akan da bendim, ilk osuruk sınırını aşan da
https://giphy.com/nR4L10XlJcSeQDemek ki başarılıyım eski sevgiliyi unutturma konusunda shsjjs. Daha da iğrençleşebilirim?
Düşünüyorum da sırf ben pırtlamışımO ilk osuruk çok zor. Çok... Sonrası zaten evlerden ırak.
Düşünüyorum da sırf ben osurmuşumbelki de bu yüzden ayrıldı
Utandım pırtlamakla değiştirdim mesajımıBu arada osuruk konuşmadığımız kalmıştı dedim, girişi yaptım. Hadi herkes osuruğunu anlatsın, benimki pembe ponçik bir bulutçuk şeklinde... Demeyeceğim tabi, bu konuyu kapatalım bence.
Ahaha bence sen donsuz yapma zaten, son anda çıkart, ne kadar üstünde kalırsa o kadar parasını hak eder.
Hafızadan değil kigözümü kapatıyorum bana üstü çıplak sisler içinden geliyor elini uzatıyor. Sonra sarıldığımı hissediyorum bir fena oluyorum
Vardı tabiiAdamın bi gtü vardı değil mi? Eminsin?
Utandım pırtlamakla değiştirdim mesajımı
Düşünmeye çok fırsatım oldu, ben artık eski ben değilim.
İnsan bir dük mük yollar, vefasızlar!!!
Aldığım her şeyi üstümde paralanana kadar giyerim ben hep
O olduğuna emin misin? Ak sakallı dede falan olmasın allah korusun
Ya da bu bey:
Eki Görüntüle 2622408
Bunun kılı azAldığım her şeyi üstümde paralanana kadar giyerim ben hep
O olduğuna emin misin? Ak sakallı dede falan olmasın allah korusun
Ya da bu bey:
Eki Görüntüle 2622408
Teşekkür ederim düşünüp cevap verdiğin içinSevgiliAbsolutPromise yaşadığın süreci okudum, birkaç şey yazmadan geçmek istemedim.
Üzüldüm diyemem, mantığıyla hareket eden bir insanla zaten kendini harcamak olurdu seninki.
Her ne kadar burada birbirimizi tanımasak da kim naif, ince ruhlu, biraz çocuksu vs gibi özellikleri kestirebiliyoruz.
Hayatında bir kayıp olduğunu düşünmüyorum çünkü mantıkla dolu bir ilişki seni belirli bir zaman sonra boşluğa sürükleyebilir, tatmin duygunu ortadan kaldırırdı.
Elbette bu üzülmeyeceksin anlamına gelmiyor, aşacaksın.
Üzüntünü iliklerine kadar yaşayıp, kafa dağıtmak yerine bolca düşündükten sonra bir sabah uyandığında yeni nefesle, o ilişkiyi tamamen bitirmiş uyanacaksın.
Sancılı fakat öldürmeyen güçlendiriyor baby.
Ne zaman konuşmak saçmalamak istersen banlanmadığım sürece buradayım:)
Ben bişicik yapmadım ya, yapsam derim tarzım o dur.Geri geldiiiin!! Ne için banlandin sen kiz? BIZDEN DAHA ONEMLI NE VARDII??? NEEEEE???
O yüzden değiştirip pırt yaptım. Prenses ruhlu olduğum için zaboreyyy gibi ses çıkmıyordu tabiiOsurmak da çok tok bir kelime, ağız dolduruyor.
Geçende bir ossurmuşum abi filan ahahah, asabım bozuldu.
Denesek mi acaba gizliden bakmaya çalışıp fotoğraf paylaşılırkenSize mapustan yeni bilgi, foto paylaşımları görünmüyor
Bir kere denk geldim siz paylaşırken vallahi billahi açılmadı, mesajları 7 8 dk sonra yükledi silindikten sonra.
Raat olun asayiş berkemal
Ben bişicik yapmadım ya, yapsam derim tarzım o dur.
Banı göze alıp söverim zaten ama gerçekten poh yoluna gittim bu sefer
O yüzden değiştirip pırt yaptım. Prenses ruhlu olduğum için zaboreyyy gibi ses çıkmıyordu tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?