• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Diktirmek değil kız, her yerini yaptıracakmış 18lik gibi olacağım filan yazıyordu kadın öyle aklımda kalmış. Konu baya bomba olmuştu sonra estetik bölümüne taşınmıştı 3 sene filan olmuştur. Zihnimde kalıcı hasar bırakmış.
Adam da kesin kıllı göbekli biridir.
Eli yüzü düzgün olsa da hoş görmem de kesin öyledir adam
sağol cınım.
Banımı farkeden sen olduğun için tebrik ederim ve teşekkürü borç bilirim.

ben bişi demedim ki, arkadaş tanımlama yapmış öz eleştirinizi haklı buldum dedim.
Beni topiğim dışında pusuda avladılar
4 koca gün, çatladım heee:KK70:
Hoşgeldinnn. İçerisi nasıldı anlatsana biraz 😄

Ahaha bence sen donsuz yapma zaten, son anda çıkart, ne kadar üstünde kalırsa o kadar parasını hak eder.

Aldığım her şeyi üstümde paralanana kadar giyerim ben hep :KK8:
Hafızadan değil ki 😬 gözümü kapatıyorum bana üstü çıplak sisler içinden geliyor elini uzatıyor. Sonra sarıldığımı hissediyorum bir fena oluyorum😳😳

O olduğuna emin misin? Ak sakallı dede falan olmasın allah korusun :KK53:
Ya da bu bey:

1587335624464.png

Sevgili AbsolutPromise AbsolutPromise yaşadığın süreci okudum, birkaç şey yazmadan geçmek istemedim.
Üzüldüm diyemem, mantığıyla hareket eden bir insanla zaten kendini harcamak olurdu seninki.
Her ne kadar burada birbirimizi tanımasak da kim naif, ince ruhlu, biraz çocuksu vs gibi özellikleri kestirebiliyoruz.
Hayatında bir kayıp olduğunu düşünmüyorum çünkü mantıkla dolu bir ilişki seni belirli bir zaman sonra boşluğa sürükleyebilir, tatmin duygunu ortadan kaldırırdı.
Elbette bu üzülmeyeceksin anlamına gelmiyor, aşacaksın.
Üzüntünü iliklerine kadar yaşayıp, kafa dağıtmak yerine bolca düşündükten sonra bir sabah uyandığında yeni nefesle, o ilişkiyi tamamen bitirmiş uyanacaksın.
Sancılı fakat öldürmeyen güçlendiriyor baby.
Ne zaman konuşmak saçmalamak istersen banlanmadığım sürece buradayım:)

Aldığım her şeyi üstümde paralanana kadar giyerim ben hep :KK8:

O olduğuna emin misin? Ak sakallı dede falan olmasın allah korusun :KK53:
Ya da bu bey:

Eki Görüntüle 2622408
Bunun kılı az 😒
Sevgili AbsolutPromise AbsolutPromise yaşadığın süreci okudum, birkaç şey yazmadan geçmek istemedim.
Üzüldüm diyemem, mantığıyla hareket eden bir insanla zaten kendini harcamak olurdu seninki.
Her ne kadar burada birbirimizi tanımasak da kim naif, ince ruhlu, biraz çocuksu vs gibi özellikleri kestirebiliyoruz.
Hayatında bir kayıp olduğunu düşünmüyorum çünkü mantıkla dolu bir ilişki seni belirli bir zaman sonra boşluğa sürükleyebilir, tatmin duygunu ortadan kaldırırdı.
Elbette bu üzülmeyeceksin anlamına gelmiyor, aşacaksın.
Üzüntünü iliklerine kadar yaşayıp, kafa dağıtmak yerine bolca düşündükten sonra bir sabah uyandığında yeni nefesle, o ilişkiyi tamamen bitirmiş uyanacaksın.
Sancılı fakat öldürmeyen güçlendiriyor baby.
Ne zaman konuşmak saçmalamak istersen banlanmadığım sürece buradayım:)
Teşekkür ederim düşünüp cevap verdiğin için 🥰
Zaman gösterecek bakalım ne olacağını

Size mapustan yeni bilgi, foto paylaşımları görünmüyor :KK70:
Bir kere denk geldim siz paylaşırken vallahi billahi açılmadı, mesajları 7 8 dk sonra yükledi silindikten sonra.
Raat olun asayiş berkemal😂
Denesek mi acaba gizliden bakmaya çalışıp fotoğraf paylaşılırken

Back