- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıçarken düşün. Klozette oturuyor cırcır olmuş. Te sırtına sıçrıyot boku. Klozet kapağı falan hep sıçmık. Donu ayaklarında penguen gibi yürüyüp tuvalet kağıdına ulaşmaya çalışıyor. Bir yandan da kıçından bir şey damlayacak diye korkuyor. Düşün bunları.
Ciddili cevap veriyorum bünyeden bünyeye değişen bir durum bu.
Beslenmeyle bile alakası var bence.
Ben adet olduğumda bile evdeysem hiçbir şey kullanma gereği duymuyorum.
Kukular çeşit çeşit
Yaa gözümü kapattıkça seksili halleri geliyor aklıma
Yaa bu bile iğrendirmedi beni şu an üzülürüm haline kıyamam ama iğrenmemSıçarken düşün. Klozette oturuyor cırcır olmuş. Te sırtına sıçrıyot boku. Klozet kapağı falan hep sıçmık. Donu ayaklarında penguen gibi yürüyüp tuvalet kağıdına ulaşmaya çalışıyor. Bir yandan da kıçından bir şey damlayacak diye korkuyor. Düşün bunları.
Hah iyi bari. Kanamasın bir daha uğraşamamIlk sekste ambulans çagiriliyor, sonra doktor "acil, hastayi kayip ediyoruz" diyor felan
Yok kiz sen revirgin 2.0sin. Bugleri çikarttik. Kan man yok
Ahaha bence sen donsuz yapma zaten, son anda çıkart, ne kadar üstünde kalırsa o kadar parasını hak eder.Bu benim hiç aklıma gelmemişti
İçinde don olmayan fantezi düşünemiyormuşum ben, şu an fark ettim
Hafızadan değil ki gözümü kapatıyorum bana üstü çıplak sisler içinden geliyor elini uzatıyor. Sonra sarıldığımı hissediyorum bir fena oluyorumSende de ne hafıza varmış bu karantinada :)
Hah iyi bari. Kanamasın bir daha uğraşamam
Adama şey derdim, "sürpriiiz diktirdiiiim" ahfah
Ahaha bence sen donsuz yapma zaten, son anda çıkart, ne kadar üstünde kalırsa o kadar parasını hak eder.
Oo mapustan çıkılmışşş.
Yok ki. Ağzı açık uyuyıp salyası akan da bendim, ilk osuruk sınırını aşan daDüsünme onlari canim. Aklina en igrenç halleri gelsin. Ne bilim osurdugu, agzi açik hapsurdugu, agzi açik yemek yemesi. Kusma ani felan varsa super olur. Haa uyudugunda salyalarin akmasi tam oluyor.
Yaa bu bile iğrendirmedi beni şu an üzülürüm haline kıyamam ama iğrenmem
Düşünmeye çok fırsatım oldu, ben artık eski ben değilim.Hoşgeldin, çıkmışsın mahpus damından
Allam insan mı buO zaman şöyle düşün. Sabah uyanmış, kıçı nasıl kaşınıyor. İşaret parmağı ile iyice kaşıyor, tam deliği değil de deliğin etrafından parmağını dolandırıyor. Çıkarıp burnuna dayıyor parmağı. Nasıl pis, nasıl iğrenç bir koku. Geceden kalma kıç sonuçta, nemli pis. Sonra parmağını yorgana iyice sürtüp temizliyor. Arada kontrol ediyor hala kokuyor mu parmak diye. Düşün bunları.
Ahaha ben de karantinadan sonra buluşma hediyesi olarak diktireyimÖyle bi konu hatırlıyorum ben ya, evlilik yıldönümü hediyesi olarak kadın kukusunu yaptıracakmış, onu soruyordu. Hayret ettimdi. :/
Öğk yeminle erkekten tiksindim şu an.O zaman şöyle düşün. Sabah uyanmış, kıçı nasıl kaşınıyor. İşaret parmağı ile iyice kaşıyor, tam deliği değil de deliğin etrafından parmağını dolandırıyor. Çıkarıp burnuna dayıyor parmağı. Nasıl pis, nasıl iğrenç bir koku. Geceden kalma kıç sonuçta, nemli pis. Sonra parmağını yorgana iyice sürtüp temizliyor. Arada kontrol ediyor hala kokuyor mu parmak diye. Düşün bunları.
sağol cınım.Oo mapustan çıkılmışşş.
Hoşgeldinnn.
Oo kapak reyiz gelmiş.
Allam insan mı bu
Ahaha ben de karantinadan sonra buluşma hediyesi olarak diktireyim
Öğk yeminle erkekten tiksindim şu an.
Ahaha ben de karantinadan sonra buluşma hediyesi olarak diktireyim
Öğk yeminle erkekten tiksindim şu an.