Evde iki çocuk olunca, donum görünmesin endişem var da... Yoksa çocuksuz günlerimizde, uhuuu elbiseye bile gerek yoktu. Biri şu çocukları iki dakika tutabilir mi ya?Benim uzerimde mini triko elbise var
Nasil yani sizde yokmu hic mi yok elbise mini dar
Az once salonumu girgirladim aksama hazirlik yapiyom
Bi dk karantinadayiz aksama gerek yok gerek yok
Ya ahali, siz evde hep böyle düzgün mü giyiniyorsunuz? Benim üstümdeki şort lütfen beni toz bezi yap diye bağırıyor. Ama emekli olmaması için üstün bir çaba içindeyim. (bu arada şort dedim fark ettiyseniz, artık gerisini hayal gücünüze bırakıyorum)
Dün yapmış olmasam çemkirirdim de neyse ki yaptım yedimEki Görüntüle 2609755
acıkan var mı? Ben öyle ayak falan değil tenceremi en mahremimi paylaşıyorum
Tabi ki ne zannetinArkadaş hepinizin mi evi büyük ya?
Tamam benim evim de küçük değil ama hepinizin evi büyük mü ya?
Evden çıkmayıp yalısının iskelesinde spor yapan Hacı Sabancı gibisiniz hepinizTabi ki ne zannetinadeta yalı yavrusu evlerimiz. Yavru derken aklında öyle küçük birşey canlanmasın sakın
Yok şekerim, standart benim büyük değil.Arkadaş hepinizin mi evi büyük ya?
Tamam benim evim de küçük değil ama hepinizin evi büyük mü ya?
MeselaYok şekerim, standart benim büyük değil.
4 mensubu olan bir aileye anca yetecek büyüklükte.
Hatta sığmıyorum diye her gün çemkiriyorum
Bunlar hep adamların home ofis çalışmasındanEvde iki çocuk olunca, donum görünmesin endişem var da... Yoksa çocuksuz günlerimizde, uhuuu elbiseye bile gerek yoktu. Biri şu çocukları iki dakika tutabilir mi ya?
Evde iki çocuk olunca, donum görünmesin endişem var da... Yoksa çocuksuz günlerimizde, uhuuu elbiseye bile gerek yoktu. Biri şu çocukları iki dakika tutabilir mi ya?
Benim salonum aşırı büyük, 1+1 ev var o metrekarede.
Ben o fotoğrafı ilk gördüğümde anlamak için epey uğraştım, çünkü neden ruhum fakirEvden çıkmayıp yalısının iskelesinde spor yapan Hacı Sabancı gibisiniz hepiniz
En büyük odam o be anaa. Evim 2 artı bir metraağkareydi, 3 artı bir metrağkareğğ yaptık böldük o salonu, o haliyle göreceğdin sen demek beni topa tutardın.
Çarıkları ön plana çıkarmıştım ama pek dikkatlisinAy yavru pandaymış pijamandaki, ay fesat aklıımm. Nabıyollağ bunlağ diyordum tam.
Ayak fetişizmi başlattık, bilirkişi olarakNeler yaptınızz
Ev matruşka gibi, ev içinden ev çıkıyor.En büyük odam o be anaa. Evim 2 artı bir metraağkareydi, 3 artı bir metrağkareğğ yaptık böldük o salonu, o haliyle göreceğdin sen demek beni topa tutardın.
Dün meme vardı fkdkdkd neden üstten alta gecıyoruzAyak fetişizmi başlattık, bilirkişi olarakKudrAlobar yı bekliyoruz, o da feminizmi sonuçta, en iyi o anlar dedik.
Aralar sıkıntı, herkes kilo aldıDün meme vardı fkdkdkd neden üstten alta gecıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?