• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Dolabıma nereden geldiğini bilmediğim kahverengi kadife bir eşofman altı, ev kıyafeti yaptığım eski bir pijama üstü var.
Kadife dediysem düzgün bir kadife yani, teyze eşofmanı değil :KK70:

Şort ne ya nerede yaşıyorsun Hawaii'de mi? Marttayız martta, ne şortu :KK70:
Şort benim için bir yaşam biçimi. :confused: Evimiz 24 derece ve ben ateşli bir insanım, anlatabiliyor muyum? Ayrıca kocam böyle seviyor dermişim, geyşalık sanatı bunu gerektirir. Gırgır sevmem ama hobilerim arasında halı desenlerini yakından incelemek var. Töğbest... Arkadaşlar niye böyle yapıyorsunuz ya? Mune hanıma konuya kilit vurdurucam, son karizma kırıntılarımıza sahip çıkalım.

Şort benim için bir yaşam biçimi. :confused: Evimiz 24 derece ve ben ateşli bir insanım, anlatabiliyor muyum? Ayrıca kocam böyle seviyor dermişim, geyşalık sanatı bunu gerektirir. Gırgır sevmem ama hobilerim arasında halı desenlerini yakından incelemek var. Töğbest... Arkadaşlar niye böyle yapıyorsunuz ya? Mune hanıma konuya kilit vurdurucam, son karizma kırıntılarımıza sahip çıkalım.
Ahahha imkanın var kullanıyorsun işte. Sefam olsun de geç :D

Benim de ev 25 derece, ama şort giymeli aktiviteler olmayınca gayet eşofman altı giyilebiliyor🤣

Bir şey demedik yahu, yeme de yanında mı yat mı diyelim?
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor, mazur gör😂😂

Ya ahali, siz evde hep böyle düzgün mü giyiniyorsunuz? Benim üstümdeki şort lütfen beni toz bezi yap diye bağırıyor. Ama emekli olmaması için üstün bir çaba içindeyim. (bu arada şort dedim fark ettiyseniz, artık gerisini hayal gücünüze bırakıyorum :KK8: )
Fotodan önce değiştiler bence :KK70:

Ayak diyince orada bir durun.
Uyum, temizlik, düzen her şey tek fotoda.
IMG_20200327_140209-600x800.jpg

Aa evet bu.
İzlemişim✌🏻
Güzel filmdi, tekrar izleyeyim.
Çok teşekkür ederim👏🏻

Ay hayııııırrr, hayatımda izlediğim en gereksiz filmlerden biriydi, daha ne kadar saçmalanabilir ki derken daha beter saçmalamak. Almodovar sevmeyeni taşlıyorlarsa buyurun ilk taşı en günahsız olanınız atsın. :KK53:

Ben izlemedim, not düştüklerimdendi izle listeme. Fragmanı merak uyandırmıştı. Hatırladım öyle.
Hiç yönetmen kültürüm yok benim ya, denk gelir izlerim, bir iki Tarantino filmi... Tim Burton severim, fantastik filmler alanım zaten. Ama gerisi yok aha bu kadar. Tarantino, Burton... 3 yok. :D

Ya ahali, siz evde hep böyle düzgün mü giyiniyorsunuz? Benim üstümdeki şort lütfen beni toz bezi yap diye bağırıyor. Ama emekli olmaması için üstün bir çaba içindeyim. (bu arada şort dedim fark ettiyseniz, artık gerisini hayal gücünüze bırakıyorum :KK8: )

Benim uzerimde mini triko elbise var :D
Nasil yani sizde yokmu hic mi yok elbise mini dar :KK53:

Az once salonumu girgirladim aksama hazirlik yapiyom
Bi dk karantinadayiz aksama gerek yok gerek yok:dondurma:

Ben izlemedim, not düştüklerimdendi izle listeme. Fragmanı merak uyandırmıştı. Hatırladım öyle.
Hiç yönetmen kültürüm yok benim ya, denk gelir izlerim, bir iki Tarantino filmi... Tim Burton severim, fantastik filmler alanım zaten. Ama gerisi yok aha bu kadar. Tarantino, Burton... 3 yok. :KK70:
Bu yorumun beni sana daha çok yakınlaştırması... Fantastik ve bilim kurgu severim bende, edebiyatta da öyle. Bir gün bunu da konuşalım ama şuan olmaz, lütfen geyiğe devam eder misin? :confused:

Hiç yönetmen kültürüm yok benim ya, denk gelir izlerim, bir iki Tarantino filmi... Tim Burton severim, fantastik filmler alanım zaten. Ama gerisi yok aha bu kadar. Tarantino, Burton... 3 yok. :KK70:
Ben burada isimlere bakmadığım gibi, filmlerde de bakmam.
Kendim adına büyük ayıp ama öyle yani kafamı dolduramam binlerce film izliyorum🤣
Bir tek cristopher nolan filmlerini, adını duymam yeter izlemek için, gerisi şans eseri.

Bu film ise, psikolojik bir inceleme gibi biraz.
Gerilimden öte insan zihni üzerine ‘mükemmel’i arayışta kayış nasıl koparın 90 dk sı🤣

Back