- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ayak fetişistlerine saygı duymakla beraber anlamıyorum ya. Ayak bence cazip bir organ değil, hazzetmem çok. Bana değmesini falan da sevmem pek. Ayak la, ne kadar seksi olabilir?Ayak fetişizmi başlattık, bilirkişi olarakKudrAlobar yı bekliyoruz, o da feminizmi sonuçta, en iyi o anlar dedik.
Ev matruşka gibi, ev içinden ev çıkıyor.
Gözümüz yok Allah daha büyüklerinde oturtsun kardiş.
Hdjdsj bazıları gobuş sevıyor aralarada bir sordaydınızAralar sıkıntı, herkes kilo aldı
Güle güle kullan.Bunu temizleyemiyom, amin diyemedim ya la duaya. Yardımcı da evle beraber gelecekse olabiler.
Bak sen yeni halini görmemiştin, o koca salonu böldük, iki oda çıkardık mecbur, çalışma odası yaptık birini.
Bu artanı benim oda oldu:
Eki Görüntüle 2609763
Yıllarca ayaklarımla barışık değildim, hamilelik ile fil ayağı ve roberto carlos arasında bir kıvama gelince mecbur hep terlik giydim ve buna bünyem alıştı.Ayak fetişistlerine saygı duymakla beraber anlamıyorum ya. Ayak bence cazip bir organ değil, hazzetmem çok. Bana değmesini falan da sevmem pek. Ayak la, ne kadar seksi olabilir?
Göbüşüm mahremimdir. Onu görmek için yazılı sınav, dil sınavı ve mülakattan geçmek gerekiyor.Hdjdsj bazıları gobuş sevıyor aralarada bir sordaydınız
Ya istiyorsa gelsin sevsin, ayağım da benim bir parçam sonuçta. Tüm ilgisini ayağıma yöneltmedikçe sorun yok ama bence cazip değil yaniYıllarca ayaklarımla barışık değildim, hamilelik ile fil ayağı ve roberto carlos arasında bir kıvama gelince mecbur hep terlik giydim ve buna bünyem alıştı.
28 sene sonra ayaklarımla barıştım.
Kaldı ki herifin biri ayağımı sevecek
Yani kulak bile daha cazip, haz noktası var sonuçta.
Kudra bize bir açıklama yapmalıYa istiyorsa gelsin sevsin, ayağım da benim bir parçam sonuçta. Tüm ilgisini ayağıma yöneltmedikçe sorun yok ama bence cazip değil yani
Ayak fetişizmi başlattık, bilirkişi olarakKudrAlobar yı bekliyoruz, o da feminizmi sonuçta, en iyi o anlar dedik.
Güle güle kullan.
Neyle böldünüz, alçıpan duvar falan mı?
Ne kadar güzel olabilirini bilmem de ne kadar kötü olabilirine yaz günlerini hatırlatırım.Ayak fetişistlerine saygı duymakla beraber anlamıyorum ya. Ayak bence cazip bir organ değil, hazzetmem çok. Bana değmesini falan da sevmem pek. Ayak la, ne kadar seksi olabilir?
Yokuspokus odaya bakinca icim acildi yahu ne kdr renkli
Vücudumuzun güzide uzuvlarından ayak hakkındaki düşüncelerin bekleniyorne olmuş özet geçin, çok konuşuyonuz yetişemiyorum
Bunu temizleyemiyom, amin diyemedim ya la duaya. Yardımcı da evle beraber gelecekse olabiler.
Bak sen yeni halini görmemiştin, o koca salonu böldük, iki oda çıkardık mecbur, çalışma odası yaptık birini.
Bu artanı benim oda oldu:
Eki Görüntüle 2609763
Sey yap sen ya, direkt adres yaz gelelim
Ahaha hiç sevmem ayak. 20 yaşıma kadar yaz sıcağında evde çorapla dolaştım. Hala açık ayakkabı, sandalet, terlik sadece deniz kenarında giyerim. Benimki acayip bir feministlik işteVücudumuzun güzide uzuvlarından ayak hakkındaki düşüncelerin bekleniyor
Asıl savunuculuk bu işte, sevmesen de faydasını bilerek taraf olacaksınAhaha hiç sevmem ayak. 20 yaşıma kadar yaz sıcağında evde çorapla dolaştım. Hala açık ayakkabı, sandalet, terlik sadece deniz kenarında giyerim. Benimki acayip bir feministlik işte
Vücudumuzun güzide uzuvlarından ayak hakkındaki düşüncelerin bekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?