• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ayak fetişizmi başlattık, bilirkişi olarak KudrAlobar KudrAlobar yı bekliyoruz, o da feminizmi sonuçta, en iyi o anlar dedik.
Ayak fetişistlerine saygı duymakla beraber anlamıyorum ya. Ayak bence cazip bir organ değil, hazzetmem çok. Bana değmesini falan da sevmem pek. Ayak la, ne kadar seksi olabilir?

Ev matruşka gibi, ev içinden ev çıkıyor.
Gözümüz yok Allah daha büyüklerinde oturtsun kardiş.

Bunu temizleyemiyom, amin diyemedim ya la duaya. Yardımcı da evle beraber gelecekse olabiler.
Bak sen yeni halini görmemiştin, o koca salonu böldük, iki oda çıkardık mecbur, çalışma odası yaptık birini.
Bu artanı benim oda oldu:
63f83fa9-0ba9-45d4-a826-a73d69c1d64b.jpg

Bunu temizleyemiyom, amin diyemedim ya la duaya. Yardımcı da evle beraber gelecekse olabiler.
Bak sen yeni halini görmemiştin, o koca salonu böldük, iki oda çıkardık mecbur, çalışma odası yaptık birini.
Bu artanı benim oda oldu:
Eki Görüntüle 2609763
Güle güle kullan.
Neyle böldünüz, alçıpan duvar falan mı?

Ayak fetişistlerine saygı duymakla beraber anlamıyorum ya. Ayak bence cazip bir organ değil, hazzetmem çok. Bana değmesini falan da sevmem pek. Ayak la, ne kadar seksi olabilir?
Yıllarca ayaklarımla barışık değildim, hamilelik ile fil ayağı ve roberto carlos arasında bir kıvama gelince mecbur hep terlik giydim ve buna bünyem alıştı.
28 sene sonra ayaklarımla barıştım.
Kaldı ki herifin biri ayağımı sevecek😂😂
Yani kulak bile daha cazip, haz noktası var sonuçta.

Yıllarca ayaklarımla barışık değildim, hamilelik ile fil ayağı ve roberto carlos arasında bir kıvama gelince mecbur hep terlik giydim ve buna bünyem alıştı.
28 sene sonra ayaklarımla barıştım.
Kaldı ki herifin biri ayağımı sevecek😂😂
Yani kulak bile daha cazip, haz noktası var sonuçta.
Ya istiyorsa gelsin sevsin, ayağım da benim bir parçam sonuçta. Tüm ilgisini ayağıma yöneltmedikçe sorun yok ama bence cazip değil yani :D

Güle güle kullan.
Neyle böldünüz, alçıpan duvar falan mı?

Teşekkür ederim kuzum.
Evet alçıpanla, çok pratik oldu.
Bak burada duvarın son hali vardı, benim taraftan çekilmiş fotosu:

Evde sıkıntılara geldik o depresyonik hallerde. Şimdi sırada banyo var, boyadık. Diy videolarına sardık 2 senedir, daha vitray folyo kaplayacağız oranın dandik duşakabinini de.

Ne kadar güzel olabilirini bilmem de ne kadar kötü olabilirine yaz günlerini hatırlatırım.
O beyaz açık ama dolgu topuklu ayakkabıların küçük gelmesinden mütevellit nasırlı tırnakların ayakkabıdan taşması... Topukların çatlamış ve adeta tuza banılmışçasına beyazlamış olması... Öf kokusu geldi...

Sey yap sen ya, direkt adres yaz gelelim 🤣

Gelin kız sıkılıyom Corona günlerinde. Evde otururuz hep beraber, kısır yaparım, yatılı yatırırım salona sığarsınız. Gelin kız 20 kişi kadar. Sokak yasağı var, evde otururuz biz de. Arada çıkarız çekirdek almaya, kocayı anama yollarım alışkın zaten kovuldukça anama gitmeye. :confused:

Back