• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Şükür anladı. :KK53:

Konu dışı olacak ama (bir konumuz varmışçasına) çocuklu kadınlara bir sorum var, sizin yavrular da bir gün önce mis gibi yıkamanıza rağmen, ertesi gün ezine peyniri gibi kokuyorlar mı? Bütün gün tepişme, dans, takla, tırmanma aktivitelerinin ardından keçi peyniri gibi kokuyorlar, az önce üstüme saldırdılar da, bunu düşündüm.
Yok, benimkiler bildiğin hayvan kokuyor.
Saçı başı tavuk mu desem inek mi desem, tuhaf bir şey😂

Gerçi şuan ayağımda uyumamak için horoz taklidi yapıp ‘bak sabah oldu kalkalım’ diyor, ondan da olabilir kokular🤣

Şükür anladı. :KK53:

Konu dışı olacak ama (bir konumuz varmışçasına) çocuklu kadınlara bir sorum var, sizin yavrular da bir gün önce mis gibi yıkamanıza rağmen, ertesi gün ezine peyniri gibi kokuyorlar mı? Bütün gün tepişme, dans, takla, tırmanma aktivitelerinin ardından keçi peyniri gibi kokuyorlar, az önce üstüme saldırdılar da, bunu düşündüm.

Benim büyük kokmaz.
Çeşitli de beslenen bir çocuk değil zaten
Genel olarak pirinç, yoğurt, süt olarak gidiyor.
Yayla çorbası, pirinç pilavı, sütlaç 🤣
Ortanca kokar.
O da her halti yer ondan bence.
Küçük de ortanca kadar değil ama 2 gün yıkanmasa olur.
Benimkilerin yediklerinden diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Yok, benimkiler bildiğin hayvan kokuyor.
Saçı başı tavuk mu desem inek mi desem, tuhaf bir şey😂
Ya asıl sormak istediğim bu veletlerin kokularının bize her türlü tatlış, miski amber çiçee gibi gelmesi gerekmiyor mu? Analarıyız ya... Ama bildiğin kaçtım, burnumun direği itiraz edince.

Benim büyük kokmaz.
Çeşitli de beslenen bir çocuk değil zaten
Genel olarak pirinç, yoğurt, süt olarak gidiyor.
Yayla çorbası, pirinç pilavı, sütlaç 🤣
Ortanca kokar.
O da her halti yer ondan bence.
Küçük de ortanca kadar değil ama 2 gün yıkanmasa olur.
Benimkilerin yediklerinden diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Haaaa, o zaman karantina süresi boyunca pilav, yoğurt gidiyoruz. Teşekkürler. :KK16:

Her gün bir organ sonra parçaları birleştirip ifşa şov

Yalnız fark etmedik sanma, sen hiçbir şey paylaşmıyon pazıl mı yapoyun oralarda? Totom kıymetlidir, totom harici her yerimi birleştirirsin totomu atmadığım için pazılın eksik kalır tamamlayamazsın. O son pazıl parçası olur totom, delirtir adamı ona göre.

Ya asıl sormak istediğim bu veletlerin kokularının bize her türlü tatlış, miski amber çiçee gibi gelmesi gerekmiyor mu? Analarıyız ya... Ama bildiğin kaçtım, burnumun direği itiraz edince.
Şahsım için konuşuyorum, fazla objektifliğim analığıma da yansımış durumda.
Çocuklar doğunca ‘çirkin bu, ayağı yamuk, gözü kayık, burnu ezik’ falan diyordum🤣
Büyüdükçe çok şımarıklar, neden normal değiller, pisler, ahır gibi kokuyorlar’ vs ye döndü iş.
Milletin çocuğu gözümde melake, benimkiler tövbe estf tuhaflar😂

Yalnız fark etmedik sanma, sen hiçbir şey paylaşmıyon pazıl mı yapoyun oralarda? Totom kıymetlidir, totom harici her yerimi birleştirirsin totomu atmadığım için pazılın eksik kalır tamamlayamazsın. O son pazıl parçası olur totom, delirtir adamı ona göre.
Bacaamı paylaştım işte 😌 altyapı verdim size

Ya ahali, siz evde hep böyle düzgün mü giyiniyorsunuz? Benim üstümdeki şort lütfen beni toz bezi yap diye bağırıyor. Ama emekli olmaması için üstün bir çaba içindeyim. (bu arada şort dedim fark ettiyseniz, artık gerisini hayal gücünüze bırakıyorum :KK8: )

Ya ahali, siz evde hep böyle düzgün mü giyiniyorsunuz? Benim üstümdeki şort lütfen beni toz bezi yap diye bağırıyor. Ama emekli olmaması için üstün bir çaba içindeyim. (bu arada şort dedim fark ettiyseniz, artık gerisini hayal gücünüze bırakıyorum :KK8: )
Dolabıma nereden geldiğini bilmediğim kahverengi kadife bir eşofman altı, ev kıyafeti yaptığım eski bir pijama üstü var.
Kadife dediysem düzgün bir kadife yani, teyze eşofmanı değil :D

Şort ne ya nerede yaşıyorsun Hawaii'de mi? Marttayız martta, ne şortu :KK70:

Dolabıma nereden geldiğini bilmediğim kahverengi kadife bir eşofman altı, ev kıyafeti yaptığım eski bir pijama üstü var.
Kadife dediysem düzgün bir kadife yani, teyze eşofmanı değil :KK70:

Şort ne ya nerede yaşıyorsun Hawaii'de mi? Marttayız martta, ne şortu :KK70:
Isınmalı aktiviteleri varsa demek...

Back