• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Teşekkür ederim kuzum.
Evet alçıpanla, çok pratik oldu.
Bak burada duvarın son hali vardı, benim taraftan çekilmiş fotosu:

Evde sıkıntılara geldik o depresyonik hallerde. Şimdi sırada banyo var, boyadık. Diy videolarına sardık 2 senedir, daha vitray folyo kaplayacağız oranın dandik duşakabinini de.
Bizim de bir yerleri bölme durumumuz olabilir de ondan sordum hemen.
Tamam bir kenarımda dursun bu, tşk muck.

Ne kadar güzel olabilirini bilmem de ne kadar kötü olabilirine yaz günlerini hatırlatırım.
O beyaz açık ama dolgu topuklu ayakkabıların küçük gelmesinden mütevellit nasırlı tırnakların ayakkabıdan taşması... Topukların çatlamış ve adeta tuza banılmışçasına beyazlamış olması... Öf kokusu geldi...
Açık ayakkabının burnu dar gelir, serçe parmak ayakkabıdan dışarı taşar :KK70:

Şimdi bu hesaba giriyorsunuz,
Dün yayınlanan 45 dakikalık falan pilates videosu var.
Yapıyorsunuz.
Neden?
Cünkü 6 hafta daha evdeysek, ki öyle gözüküyor.
Bağışıklık sistemimizi korumak zorundayız.

Bu abinin de son bir kaç paylaşımına bakın derim.
Italya da yaşayan bir türk
Hepinizi seviyorum
Iyi olun istiyorum
Pilates beni açmaz diyene

Ama Bu abladansa sarı kanarya abiyi tercih ederim
🤣

Şimdi bu hesaba giriyorsunuz,
Dün yayınlanan 45 dakikalık falan pilates videosu var.
Yapıyorsunuz.
Neden?
Cünkü 6 hafta daha evdeysek, ki öyle gözüküyor.
Bağışıklık sistemimizi korumak zorundayız.

Bu abinin de son bir kaç paylaşımına bakın derim.
Italya da yaşayan bir türk
Hepinizi seviyorum
Iyi olun istiyorum
Pilates beni açmaz diyene

Ama Bu abladansa sarı kanarya abiyi tercih ederim
🤣

Sadece izlesek yetiyor mu? :D

O değil de mükemmel insan, harika kadın, canım biriciğim kıymetli Astoria Astoria nerelerde, afiyettedir umarım.

Bence terbiyesini muhafaza edebilmek adına bir miktar uzak kalmaya karar verdi ve gırılırız zannettiği için bizimlen bunu paylaşmaktan imtina etti. Biz olgun ve de dolgun gadınlarız Astoria Astoria gırılmayız söyle bize bebişim. Terbiyen için yaptın bunu değil mi asil gadın aah ah. Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi neredesin gız, asil nenen Elizabetten biraz bahsetsene feyz alalım.

Eneem noldu? Grip falan mı?

Grip gibi de ama değil gibi de anlayamadığım hallerdeyim. Deli gibi üşüyorum titriyorum ama ateşim yok. Nefesim tıkalı ama ciğerden değil de sanki burnumda bir anda kemik belirmiş gibi 🥴

Sanırım regl öncesi sendromlarıyla soğuk algınlığı karıştı ve psikolojik olarak nefesim daralıyor. Kendi kendimin doktoruyum 😂

Back