Coronasavar

Şort benim için bir yaşam biçimi. Evimiz 24 derece ve ben ateşli bir insanım, anlatabiliyor muyum? Ayrıca kocam böyle seviyor dermişim, geyşalık sanatı bunu gerektirir. Gırgır sevmem ama hobilerim arasında halı desenlerini yakından incelemek var. Töğbest... Arkadaşlar niye böyle yapıyorsunuz ya? Mune hanıma konuya kilit vurdurucam, son karizma kırıntılarımıza sahip çıkalım.

Ahahha imkanın var kullanıyorsun işte. Sefam olsun de geç

Benim de ev 25 derece, ama şort giymeli aktiviteler olmayınca gayet eşofman altı giyilebiliyor

Bir şey demedik yahu, yeme de yanında mı yat mı diyelim?
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor, mazur gör

Fotodan önce değiştiler bence

Aa evet bu.
İzlemişim
Güzel filmdi, tekrar izleyeyim.
Çok teşekkür ederim

Ben izlemedim, not düştüklerimdendi izle listeme. Fragmanı merak uyandırmıştı. Hatırladım öyle.
Hiç yönetmen kültürüm yok benim ya, denk gelir izlerim, bir iki Tarantino filmi... Tim Burton severim, fantastik filmler alanım zaten. Ama gerisi yok aha bu kadar. Tarantino, Burton... 3 yok.

Benim uzerimde mini triko elbise var
Nasil yani sizde yokmu hic mi yok elbise mini dar

Az once salonumu girgirladim aksama hazirlik yapiyom
Bi dk karantinadayiz aksama gerek yok gerek yok

Bu yorumun beni sana daha çok yakınlaştırması... Fantastik ve bilim kurgu severim bende, edebiyatta da öyle. Bir gün bunu da konuşalım ama şuan olmaz, lütfen geyiğe devam eder misin?

Ben burada isimlere bakmadığım gibi, filmlerde de bakmam.
Kendim adına büyük ayıp ama öyle yani kafamı dolduramam binlerce film izliyorum
Bir tek cristopher nolan filmlerini, adını duymam yeter izlemek için, gerisi şans eseri.

Bu film ise, psikolojik bir inceleme gibi biraz.
Gerilimden öte insan zihni üzerine ‘mükemmel’i arayışta kayış nasıl koparın 90 dk sı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…