Bizimki de birak 2.cocuk fikrine yanaşmayi bana bile yanaşmiyor
Gercekten iki cocuklulara ozenebilirdim. Eger cocugum 1 - 2 yaslarinda olsaydi. Suan evde agulayan surekli meme isteyen kusan bir beybi daha hayal edemiyorumo halde sizdr karantinadayken yapiverin bir tane daha.
İyi geceler, dizi netflix vb olursa olur yoksa tv kanallarında salgın, istilacılar, ölümcül virüs gibi günün anlam ve önemine uygun filmler veriyorlar, tv bile bizi depresyona sokmaya çalışıyorHepinize iyi geceler
Lütfen guzel uyuyun
Sabah kahvaltıdan itibaren dkkdkd bekliyorum her şeyi
Karantina vlogu falan
Karantina günlükleri
Dödkd ne yiyorum
Ne yapıyorum
Minnoş bebişlerle yapılan aktiviteler
Guzellık sırları(tek sırrımız kaldı duş almak)
Hepsını bekliyorummmm
Belki diyete başlarız be
Belki diziye başlayıp kritik yaparız ay bilemiyorum
Netflixxx butun kadınlar toparlanacaz yahuİyi geceler, dizi netflix vb olursa olur yoksa tv kanallarında salgın, istilacılar, ölümcül virüs gibi günün anlam ve önemine uygun filmler veriyorlar, tv bile bizi depresyona sokmaya çalışıyor
Netflixxx butun kadınlar toparlanacaz yahu
Depresyonn yok izin vermiyorum
Yarın guzel giyinelim dkkdkd
Malum buranın ilk gunu
Hahahah yok canim sağol allah isteyenlere versin, biz karantinadan sağ çıkarsak ya boşanırız ya boşanırız :))
Hahah iyi olmuş burası gerçi geç gördüm moralim bozuktu. Nişanlımla anca Skype'tan konuşabiliyorum, yanına gidemiyorum bile ve çocuk yaşarken ölmüş resmen. Boş boş bakıyor bana. Kendimi çok kötü hissediyorum, elimden hiçbir şey gelmiyor çünkü.
Umarım en kısa zamanda geçer bu günler
İnşallah. Ya aslında burası neşeli bir topikti di mi kabus gibi geldim çöktüm üstünüze ehehe. Geçecek tabiysii sadece sürekli hastalarla dipdibe diye korkuyorum. Her gün şunu ye bunu ye diyip duruyorum annesi gibi oldum.
Zor zor çok zor, anne baba olmak her yiğidin harcı değil
Allah allah en verimli dönemleri dkddk dinç
Şekilde ohh yani işte bu coronadan nufusumuz artarak çıkarızzz
Paslanmayın karantina diye lütfen çocuklu olanlara bir şey diyemiyorum
Milyonlarca insan tek yurek... karantinadakiler ne yapsak acaba cocukmu yapsak demiyolarsa namerdim
Ahaha sizin şerefinize farklı bir eşofman giyeceğim, söz!Netflixxx butun kadınlar toparlanacaz yahu
Depresyonn yok izin vermiyorum
Yarın guzel giyinelim dkkdkd
Malum buranın ilk gunu
Aşk olsun ne kabusu canım, senin için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Kendisine çok dikkat etsin tabii ama korkma eminim çok iyi bakıyordur kendisine
Uykusuzluk, yorgunluk, belirsizlik.. Çok normal yıpranması. Sağlıklı sıhhatli olsun da, ne yazık ki bayağı bir yıpranacaklar bu dönemdeEkipman sıkıntıları var açıkçası, onun dışında dikkat ediyor tabi ki mecburen. Bir de bugün çok yıpranmış gördüm ondan moralim bozuldu biraz. Karşısında süngüyü düşürmedim tabi, moral verdim konuştum. Kapatırken daha iyiydi de benim enerjim bitti.
Ekipman sıkıntıları var açıkçası, onun dışında dikkat ediyor tabi ki mecburen. Bir de bugün çok yıpranmış gördüm ondan moralim bozuldu biraz. Karşısında süngüyü düşürmedim tabi, moral verdim konuştum. Kapatırken daha iyiydi de benim enerjim bitti.
Ay ben de onu dedim geçen gün. Resmen ülke ve dünya tarihine ilk elden tanıklık ediyoruz. İleride kitaplara geçecek dönemleri kendimiz yaşıyoruz. İçinde olmasak çok ilginç günler aslında.Doktorlara şu an o kadar çok iş düşüyor ve üzerlerinde öyle bir baskı var ki normalde de durum zorken bir de ekipman sıkıntısıyla karşılaşmak ya da hoş olmayan şeylere şahit olmak daha da zorluyordur. Dediğim gibi inşallah geçecek bu günler ve biz neyi atlattık böyle diye şaşıracağız muhtemelen. :) çünkü aslında çok önemli tarihi bir olaya şahitlik ediyoruz
İnşallah biz yokuzdur dinimiz aminŞu videoyu da koyup raporlara devam edeyim :))
Birkaç seneye karantina döneminde yaşananlardan bir sürü film, kitap, dizi çıkar.
Yurttan kaçmaya çalışıp polisle çatışan hacı amca olayı umarım belgesellerde hak ettiği yeri bulurNetflix ellerini ovuşturarak bekliyordur bu salgının atlatılmasını :)
Ay ben de onu dedim geçen gün. Resmen ülke ve dünya tarihine ilk elden tanıklık ediyoruz. İleride kitaplara geçecek dönemleri kendimiz yaşıyoruz. İçinde olmasak çok ilginç günler aslında.
Birkaç seneye karantina döneminde yaşananlardan bir sürü film, kitap, dizi çıkar. Hele Çin ve İtalya'dan
Yurttan kaçmaya çalışıp polisle çatışan hacı amca olayı umarım belgesellerde hak ettiği yeri bulur
Şu döneme dair zihnime kazınanlardan biri oldu bu olay