Coronasavar

Hahahah yok canim sağol allah isteyenlere versin, biz karantinadan sağ çıkarsak ya boşanırız ya boşanırız :))

İyi geceler, dizi netflix vb olursa olur yoksa tv kanallarında salgın, istilacılar, ölümcül virüs gibi günün anlam ve önemine uygun filmler veriyorlar, tv bile bizi depresyona sokmaya çalışıyor

İyi geceler, dizi netflix vb olursa olur yoksa tv kanallarında salgın, istilacılar, ölümcül virüs gibi günün anlam ve önemine uygun filmler veriyorlar, tv bile bizi depresyona sokmaya çalışıyor
Netflixxx butun kadınlar toparlanacaz yahu
Depresyonn yok izin vermiyorum
Yarın guzel giyinelim dkkdkd
Malum buranın ilk gunu

Umarım en kısa zamanda geçer bu günler

Aşk olsun ne kabusu canım, senin için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Kendisine çok dikkat etsin tabii ama korkma eminim çok iyi bakıyordur kendisine

Zor zor çok zor, anne baba olmak her yiğidin harcı değil
Allah allah en verimli dönemleri dkddk dinç
Şekilde ohh yani işte bu coronadan nufusumuz artarak çıkarızzz

Paslanmayın karantina diye lütfen çocuklu olanlara bir şey diyemiyorum
Milyonlarca insan tek yurek... karantinadakiler ne yapsak acaba cocukmu yapsak demiyolarsa namerdim

Hiç çocuk istemeyen biri olarak şu günlerde beyim olmamasına seviniyorum. Şeytan doldurur mazallah

Netflixxx butun kadınlar toparlanacaz yahu
Depresyonn yok izin vermiyorum
Yarın guzel giyinelim dkkdkd
Malum buranın ilk gunu
Ahaha sizin şerefinize farklı bir eşofman giyeceğim, söz!

Aşk olsun ne kabusu canım, senin için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Kendisine çok dikkat etsin tabii ama korkma eminim çok iyi bakıyordur kendisine

Ekipman sıkıntıları var açıkçası, onun dışında dikkat ediyor tabi ki mecburen. Bir de bugün çok yıpranmış gördüm ondan moralim bozuldu biraz. Karşısında süngüyü düşürmedim tabi, moral verdim konuştum. Kapatırken daha iyiydi de benim enerjim bitti.

Uykusuzluk, yorgunluk, belirsizlik.. Çok normal yıpranması. Sağlıklı sıhhatli olsun da, ne yazık ki bayağı bir yıpranacaklar bu dönemde

Doktorlara şu an o kadar çok iş düşüyor ve üzerlerinde öyle bir baskı var ki normalde de durum zorken bir de ekipman sıkıntısıyla karşılaşmak ya da hoş olmayan şeylere şahit olmak daha da zorluyordur. Dediğim gibi inşallah geçecek bu günler ve biz neyi atlattık böyle diye şaşıracağız muhtemelen. :) çünkü aslında çok önemli tarihi bir olaya şahitlik ediyoruz

Astoria , nişanlınız zor bir meslek yapıyor, bu salgın da tuzu biberi oldu maalesef
Umarım hem tüm doktor ve hemşirelerimiz, tüm sağlık çalışanlarımız hem de bizler için güzel günler gelir yeniden.
Günlerdir hepimiz kendi ailelerimiz, sevdiklerimiz hem de hastalananlar için endişelenirken, ölen vatandaşlarımız sebebiyle de epey üzüldük, herkesin morali yerlerdeydi, umarım burası biraz da olsa iyi gelir.

Şu videoyu da koyup raporlara devam edeyim :))

Ay ben de onu dedim geçen gün. Resmen ülke ve dünya tarihine ilk elden tanıklık ediyoruz. İleride kitaplara geçecek dönemleri kendimiz yaşıyoruz. İçinde olmasak çok ilginç günler aslında.

Birkaç seneye karantina döneminde yaşananlardan bir sürü film, kitap, dizi çıkar. Hele Çin ve İtalya'dan

Evet ben de onu düşündüm geçen gün, bahsi geçen salgın filmini izledim biraz bu virüse benzerliğinden bahsedilmişti ya contagion. Ohoo dedim 10 sene daha bekleseymişsiniz daha güzelini çekerdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…