Coronasavar

Bir şey değişmiyor hanımlar çok uzak olunca da kavga edıyorsunuz dkdkkddk

Genel olarak yanlış anlaşılmaya dayalı herkes gergin

Evli olanlar şuanda eşleriyle sürekli yanyana olmaktan mutlu mu
Eşleriyle bir arada olmaktan mutsuz olanları anlamıyorum bende açıkçası.
Bize gayet iyi geldi bu sürekli birliktelik. :KK74:
Hele ki cocuklu ailelerde eşlerin evde olması büyük nimet bence.
Tabi televizyonun karşısında koltukla bütünleşen bir eşten bahsetmiyorum 🥴

Hahahahahah :KK70:
Bugün bulaşık makinasını boşalt dedim diye gidip market reyonlarını yalıycam virüsü kapayım karantinaya alsınlar sen de kurtul ben de diyor bizimki de

Sen koronadan dha tehlikelisin diyor bana 😂 seninle olup akil sagligimi kaybetmektense , işe gider korona olurum diyor 😂
Ne yaptin derseniz yaklasik 5837373 kez ananlardan biktim dedim... 373737 senden biktim dedim 38783 cocuga baksana dedim. 33838 erken uyanmissin ama kahvaltiyi hazirlamamissin bir gunde karim uyusun demiyosun ddm.
998484 kez taşinmak istiyorum dedim. Ne yapmisim ki bu kadar bunalmiş anlamadim 🙄

Görüyorsunuz işte bu da true love 🥴

Saat 4 olmuş benim kız sabahın köründe uyanır. Uyuyabilsem bari
Yaa çocuk daha zor cidden. Laf anlamayacak yaşta olanlar hele.

Erkek, evli bir arkadaşım hiç çocuk istemiyor. "Karantinada ya çocuk yaparsınız ya boşanırsınız" diyorum, "corona erkeklerde kısırlık yapabilirmiş bakalım" diyor ahfhah

Erkek, evli bir arkadaşım hiç çocuk istemiyor. "Karantinada ya çocuk yaparsınız ya boşanırsınız" diyorum, "corona erkeklerde kısırlık yapabilirmiş bakalım" diyor ahfhah

:KK70: :KK70:
Zor zor çok zor, anne baba olmak her yiğidin harcı değil 🥴

Allah allah en verimli dönemleri dkddk dinç
Şekilde ohh yani işte bu coronadan nufusumuz artarak çıkarızzz

Paslanmayın karantina diye lütfen çocuklu olanlara bir şey diyemiyorum

Milyonlarca insan tek yurek... karantinadakiler ne yapsak acaba cocukmu yapsak demiyolarsa namerdim 😂😂😂😂

Milyonlarca insan tek yurek... karantinadakiler ne yapsak acaba cocukmu yapsak demiyolarsa namerdim 😂😂😂😂

Ya 2.çocuk fikrine çok uzağım, hatta öyle bir fikirin kıvılcım olarak bile beynimde yer etmesini kabullenemiyorum ama 2 çocuklulara özendim bu süreçte, en azından ikisi biraz oynardı da ben biraz kafamı dinlerdim diyorum düşün yani halimi 🥴 tek başına olunca çocuk hedef hep sensin vızzz vızzz vızz nenni, baba, bir de ismimi söylemeyi öğrenmiş şu an her odadan bağırıyor xxx diye :KK14:

Görüyorsunuz işte bu da true love 🥴

Saat 4 olmuş benim kız sabahın köründe uyanır. Uyuyabilsem bari
Temiz bir 3 buçuk saatim var, bu sabah erken kalkma sırasi bende , eşimle nöbet listesi yaptık söylemesi ayıp :KK70:

Oğlum gelip yüzüme oturmadan gidip biraz uyuyayım. 😅

Hepinize iyi geceler
Lütfen guzel uyuyun

Sabah kahvaltıdan itibaren dkkdkd bekliyorum her şeyi
Karantina vlogu falan
Karantina günlükleri
Dödkd ne yiyorum
Ne yapıyorum

Minnoş bebişlerle yapılan aktiviteler
Guzellık sırları(tek sırrımız kaldı duş almak)
Hepsını bekliyorummmm

Belki diyete başlarız be
Belki diziye başlayıp kritik yaparız ay bilemiyorum

Temiz bir.3 buçuk saatim var, bu sabah erken kalkma sırasi bende , eşimle nöbet listesi yaptık söylemesi ayıp :KK70:

Oğlum gelip yüzüme oturmadan gidip biraz uyuyayım. 😅

İnsallah ben de uyuyabilirim ya, geç kalkınca hanımefendi gündüz ve o akşam çok zorluyor uyurken. Ben uyandırmasam o da uyuyacak benimle ama uyansın akşam da erkenden uyusun istiyorum :KK43:

Ya 2.çocuk fikrine çok uzağım, hatta öyle bir fikirin kıvılcım olarak bile beynimde yer etmesini kabullenemiyorum ama 2 çocuklulara özendim bu süreçte, en azından ikisi biraz oynardı da ben biraz kafamı dinlerdim diyorum düşün yani halimi 🥴 tek başına olunca çocuk hedef hep sensin vızzz vızzz vızz nenni, baba, bir de ismimi söylemeyi öğrenmiş şu an her odadan bağırıyor xxx diye :KK14:

Bizimki de birak 2.cocuk fikrine yanaşmayi bana bile yanaşmiyor 😂😂😂

Gercekten iki cocuklulara ozenebilirdim. Eger cocugum 1 - 2 yaslarinda olsaydi. Suan evde agulayan surekli meme isteyen kusan bir beybi daha hayal edemiyorum 😂😂😂 o halde sizdr karantinadayken yapiverin bir tane daha.

Hahah iyi olmuş burası gerçi geç gördüm moralim bozuktu. Nişanlımla anca Skype'tan konuşabiliyorum, yanına gidemiyorum bile ve çocuk yaşarken ölmüş resmen. Boş boş bakıyor bana. Kendimi çok kötü hissediyorum, elimden hiçbir şey gelmiyor çünkü.

X