- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Valla komik ülkeyiz. Kızıyorum ediyorum ama cidden biraz kendini soyutlayıp bakarsan eğlenceli yani
Ay hakikaten neydi o öyle ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla komik ülkeyiz. Kızıyorum ediyorum ama cidden biraz kendini soyutlayıp bakarsan eğlenceli yani
Ay hakikaten neydi o öyle ya
Gerçekten biraz kafa dağıtmaya ihtiyacımız var, bugün keyfim kaçıştı haberler yüzünden, tekrar eski performansıma dönebilmek için kulaklarımı feda edip onlarca 9/8'lik dinledim
Kafa dağıtmaya ihtiyaç oluyor gerçekten bende böyle zamanlarda Mezdeke dinlerim cocuklarla beraber müthiş bir ahenk içinde eşlik ediyoruz müziğin ritmine.
Ya şey videoyu 1 kere izleyin.
Beynin bir lobunu yok etme garantili.
Özellikle bakkal amca ve marangoz amcanın dans figürleri.
Biz 1 değil,
2 değil,
3 değil
Tam 5 kere her gün bununla dans ediyoruz.
Ya şey videoyu 1 kere izleyin.
Biz 1 değil,
2 değil,
3 değil
Bende çaktırmadan kaçıyorum videonun sonundaki astronot Mahmut'muşKeşke kurabiye sunumunu bakkal amcanın tepsi salladığı gibi yapsaydım çok pişmanım şu an sunumsuz yakalandım
Yatıyorum ben yaa Yabanelma da güya yatıyordu hala forumu görüntülüyor
Bende çaktırmadan kaçıyorum videonun sonundaki astronot Mahmut'muş
Kurban olduğum burada bir Mahmut Tuncer eksik
Video bitmeden yazmaya başlamayın kamu spotu yapayımHahahahah adam Mahmut Tuncer çıktı Rıza Baba
Eyvah yakalandım benim yatıyorum dememle uyuyamam arasında hatrı sayılır bir süre olur her zamanKeşke kurabiye sunumunu bakkal amcanın tepsi salladığı gibi yapsaydım çok pişmanım şu an sunumsuz yakalandım
Yatıyorum ben yaa Yabanelma da güya yatıyordu hala forumu görüntülüyor
Sabah ev halkı kahvaltı diye gözümüzün içine bakacakken nasıl tarif almayalımAyrıca bir kaç saat geç kaldım alt tarafı filmdelisi Yabanelma brownie kurabiyeyi paylaşan da kimse ona da laflar hazirladim
Napiyorsunuz, emine beder gibi niye tarifle giriş oldu?
100 kilo diyorum.
Ben egzersiz challenge i yapalım, birbirimize terli tshirtlerimizin kokularını gönderelim istiyorum.
Peki ya siz?
Buram Buram sucuk kokusu geldi
Hay aklınla bin yasaNetflixxx butun kadınlar toparlanacaz yahu
Depresyonn yok izin vermiyorum
Yarın guzel giyinelim dkkdkd
Malum buranın ilk gunu
Ya şu videoyu 1 kere izleyin.
Biz 1 değil,
2 değil,
3 değil
Egzersiz yaparken de ekmek arası falan bir şeyler yeriz olmazsa. Sulu yemek zor olurEyvah yakalandım benim yatıyorum dememle uyuyamam arasında hatrı sayılır bir süre olur her zaman
Sabah ev halkı kahvaltı diye gözümüzün içine bakacakken nasıl tarif almayalım
Gündüz yiyip aksam egzersiz yaparsak en azından.bu süreci dengede götürebiliriz bence.
Yaa çocuk daha zor cidden. Laf anlamayacak yaşta olanlar hele.
Erkek, evli bir arkadaşım hiç çocuk istemiyor. "Karantinada ya çocuk yaparsınız ya boşanırsınız" diyorum, "corona erkeklerde kısırlık yapabilirmiş bakalım" diyor ahfhah
Şimdi corona falan sokağa çıkmayalım yazık. Bir 10-15 sene sonra şey yapalım o konuyuGecen gözümden kacmadi, çocukları sana vereyim dedim diue bir sesin solugun içine kaçtı.
Bir fisssssssss sesi duydum
Ardından topukların popoya vurduğu koşma sesi.
Beni göz ardı etmediysen
Hala gecerli teklifim
Tamam 3 u birden basta agir olur
Teker teker veririm.
Adres ver adres.Ya 2.çocuk fikrine çok uzağım, hatta öyle bir fikirin kıvılcım olarak bile beynimde yer etmesini kabullenemiyorum ama 2 çocuklulara özendim bu süreçte, en azından ikisi biraz oynardı da ben biraz kafamı dinlerdim diyorum düşün yani halimi tek başına olunca çocuk hedef hep sensin vızzz vızzz vızz nenni, baba, bir de ismimi söylemeyi öğrenmiş şu an her odadan bağırıyor xxx diye
Onun için yazışmanız gerekiyor işte
Ya da müsait oldukça ses kaydı.
Bizim zamanımızda yoktu bunlar peheyy.