- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
Evli olanlar şuanda eşleriyle sürekli yanyana olmaktan mutlu mu
Esim 2 gun ise gitmedi. Az once yatarken dediki. Yarin ise gitcem işte daha rahatim
Kavga ettik uyudu
AhahhaHahahahahah
Bugün bulaşık makinasını boşalt dedim diye gidip market reyonlarını yalıycam virüsü kapayım karantinaya alsınlar sen de kurtul ben de diyor bizimki de
Görüyorsunuz işte bu da true loveAhahha
Eşleriyle bir arada olmaktan mutsuz olanları anlamıyorum bende açıkçası.Evli olanlar şuanda eşleriyle sürekli yanyana olmaktan mutlu mu
Hahahahahah
Bugün bulaşık makinasını boşalt dedim diye gidip market reyonlarını yalıycam virüsü kapayım karantinaya alsınlar sen de kurtul ben de diyor bizimki de
Yaa çocuk daha zor cidden. Laf anlamayacak yaşta olanlar hele.Görüyorsunuz işte bu da true love
Saat 4 olmuş benim kız sabahın köründe uyanır. Uyuyabilsem bari
Hasretle konuyu beklediğimiz ne kadar da belli oluyor değil miBen mesaji gorene kadar 13 sayfa olmus, bu hatunlar fena fena
Yaa çocuk daha zor cidden. Laf anlamayacak yaşta olanlar hele.
Erkek, evli bir arkadaşım hiç çocuk istemiyor. "Karantinada ya çocuk yaparsınız ya boşanırsınız" diyorum, "corona erkeklerde kısırlık yapabilirmiş bakalım" diyor ahfhah
Allah allah en verimli dönemleri dkddk dinçYaa çocuk daha zor cidden. Laf anlamayacak yaşta olanlar hele.
Erkek, evli bir arkadaşım hiç çocuk istemiyor. "Karantinada ya çocuk yaparsınız ya boşanırsınız" diyorum, "corona erkeklerde kısırlık yapabilirmiş bakalım" diyor ahfhah
Yaa çocuk daha zor cidden. Laf anlamayacak yaşta olanlar hele.
Milyonlarca insan tek yurek... karantinadakiler ne yapsak acaba cocukmu yapsak demiyolarsa namerdim
Temiz bir 3 buçuk saatim var, bu sabah erken kalkma sırasi bende , eşimle nöbet listesi yaptık söylemesi ayıpGörüyorsunuz işte bu da true love
Saat 4 olmuş benim kız sabahın köründe uyanır. Uyuyabilsem bari
Temiz bir.3 buçuk saatim var, bu sabah erken kalkma sırasi bende , eşimle nöbet listesi yaptık söylemesi ayıp
Oğlum gelip yüzüme oturmadan gidip biraz uyuyayım.
Ya 2.çocuk fikrine çok uzağım, hatta öyle bir fikirin kıvılcım olarak bile beynimde yer etmesini kabullenemiyorum ama 2 çocuklulara özendim bu süreçte, en azından ikisi biraz oynardı da ben biraz kafamı dinlerdim diyorum düşün yani halimitek başına olunca çocuk hedef hep sensin vızzz vızzz vızz nenni, baba, bir de ismimi söylemeyi öğrenmiş şu an her odadan bağırıyor xxx diye
Kafayı mı kırdın, karantinadan mı bunaldın? Gel ne olursan geelll
3nity
@filmdelisi
Alicja
@Vander
Lyanna Mormont
N Nana
@idrakyollariiltihabi
@Night Club
Yabanelma
Astoria
@NeverOne