Coronasavar

Benımki bir ara mordu ama çok zor be bir boya sürekli akar mı
İlalllah etmiştim
Markasındandır. Benimki bu, çok memnunum. Çok az akıyor, uzun süre götürüyor. Boyaması da hem kolay, hem bir şişe birkaç sefer rahat yetiyor.

Eklentiler

• shopping.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 22

True love

Ben sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diye
Bende dün saçımı fönledim bi iyi geldi anlatamam. Sonra terasa çıktım kahve yaptim ve kendimi cafede hissetmek icin hesabi alabilirmiyim dedim
Ay yıkıldım gece gece valla

Sizin eve hala gelen giden mi oluyor, gerekirse gelip biz geçirelim cinneti, 2 lohusalığımdan dolayı talimliyim bu konuda

Benim yerime geçirirmisiniz rica edicigim çünkü benim ona bilr takaatim kalmadi simdi dogum zor gecti diye 2.cocugu istemiyordum. Bu gidişle sirf onu kullanip 2.ci yide yaparim gibime geliyor gerci benim kocada iş yok ama olsun

Aman boşver kameralı konuşurken filtre kullan oluyorsa
Yok kızzz ben hiç anlamam mesela o konulardan özürlüyüm
Hem onun göbeği çıkmış ben bir şey diyormuyum

Yok hala fitsin falan diyorum neden fkdkdk
Mutsuz olmasın diye değil
Arada beni de hoş görsün diye
Ne edelim streslıyız kffkkd ayrıca okuyorum ben ya

Sevgililerin şu an saç rengi görecek hali de yoktur zaten

Hahha yalnız evli erkekler eşlerinin doğal halini ilk kez görecek bıyık kaş vs derken

Benim yerime geçirirmisiniz rica edicigim çünkü benim ona bilr takaatim kalmadi simdi dogum zor gecti diye 2.cocugu istemiyordum. Bu gidişle sirf onu kullanip 2.ci yide yaparim gibime geliyor gerci benim kocada iş yok ama olsun
Şaka bir yana da böyle bir zamanda kimseyi kabul etmeyin. Gelenler hangi akla hizmet geliyor?

Cinnet için çok iyi malzeme var elinizde kullanmayı bilin litfen

Benimki alışık ya şaşırıyor bıyıksız olunca bi eksiklik var sanki yüzünde diyor
Ay ben hoşlandığım beyin yanına giderken kuaförden çıkıp birkaç gün sonra gidiyorum. Adamla 1 ay aynı evde kapalı kalsam "sevdiğim bey bana abi deyince" diye şarkı söylemeye başlarım herhalde

Ay ben hoşlandığım beyin yanına giderken kuaförden çıkıp birkaç gün sonra gidiyorum. Adamla 1 ay aynı evde kapalı kalsam "sevdiğim bey bana abi deyince" diye şarkı söylemeye başlarım herhalde

Alışıyorsun zamanla böyle göz göze bakarken bıyıkları burmaya filan başlıyorsun

Sevgililerin şu an saç rengi görecek hali de yoktur zaten

Hahha yalnız evli erkekler eşlerinin doğal halini ilk kez görecek bıyık kaş vs derken
Ben rahatım, salgın yüzünden eşi eve kapananlar düşünsün:))) adam yaklaşık 20 yıldır home office çalışıyor, yoklaman gelmiş demediği müddetçe sorun yaşamıyoruz yakın gözlüğünü takmadığı sürece onu da diyemez, gözlüksüzken brooke shields etkisi yaratıyorum hahahahahha

Şaka bir yana da böyle bir zamanda kimseyi kabul etmeyin. Gelenler hangi akla hizmet geliyor?

Cinnet için çok iyi malzeme var elinizde kullanmayı bilin litfen

Bu konuda çok dertliyim lutfen yarama tuz basmayiniz 6 kisilik bir aile dusunun. Once 1 kisi geliyor geceye kadar , sonraki gun 2 kisi geceye kadar diger gun boş. Diger gun 3 kisi geliyor geceye kadar. Sonra bizi cagriyorlar. 7 gunluk haftada 2 gun bize ait ondada kimse gelmedigi icin ne yapacagimizi sasirdigimizdan hicbirsey yapamayip geceyi sonlandiriyorz

Cinnet geciririm benim ailem alisik ama esimin tarafi bu yuzumu henuz gormedi cunku ben gecirdimmi cam cerceve birakmiyorum da

Evli olanlar şuanda eşleriyle sürekli yanyana olmaktan mutlu mu

Ben mutluyum aslında ya genel anlamda çok mutlu değilim evlilikten ama yan yana olmak güzel çünkü kızla ilgileniyor, elinin altında iş yaptırabileceğin biri var, hadi süpür ben sileyim diyorsun filan. Eğlenceli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…