Aaaa bu başlıkMune hanımın bizi kibarca diğer başlıktan karantinaya alması mı? Karantina içinde karantinaya mı uğradık? En azından yılın geyikçileri gibi bir ödül ayarlayabilirdiniz Mune Hanım, bozuldum. Ha banlanmamak bir ödüldür diyorsanız, ihihihihihi diye işi pişkinliğe vururum.
Ay herkesçikler de yatmış. Monitöre doğru, karanlıkta uluyan yalnız bir kurt gibi acıklı acıklı uluyasım var. Tüm gün çocuklar tepemde ve en müsait olduğum zaman yoldaşlarım yok.
3nity hanımcığım diğer başlıktaki çağrınızı gördüm. Buradan cevap vereyim madem. Ölmeden önce karantinada yapılacak 100 şey yerine, çocukları oylamak için 100 şeyi bulursak hayatta kalırız bence. Delirmemek için çocuklardan yakayı kurtardığım her anı spora, eşle fındık kırmaya ve Kore dizisine verdim. Ve şunu anladım ki Koreliler ve biz kesin akrabayız. Dizi karakterlerinin birbirlerine 15 dakika alık alık bakabilmelerinin başka bir açıklaması olamaz.
Ben çok sıkıldım. Böyle savaşlarda kurşunların üstüne yürüyen asker gibi virüsün üstüne yürümek, senden mi korkacağım ulen, ne yapıyorsan yap bakalım diye böğürmek ve bu bekleyişe bir son vermek istiyorum. Sonra ardımdaki iki küçük yavruma bakıyorum. Ve şöyle diyorum; "Salonu dağıtmayın yeeaaaaa yeter, o minderi yavaşça yerine bırak küçük zibidi, hey sen büyük olan kardeşinin saçına taktığın 37 tokayı çıkarmaya başla!"
Goblin ve Gu Family Book dizilerini çok sevmiştim. Bir de bu Lee Min Ho var, pek bir sevimli zibidi, onun bir dizisini izliyorum Faith diye. Senaryo hoş ama bu yarım asırlık bakışmalar insanı yıpratır. İleri sarıyorum anında. Tavsiye varsa alırım bir dal.Ben bu yeni neslin kore merakını anlamadım zaten.
Türkan şoray in buğulu bakışlarına, hulya koçyiğit in ceylan gibi sekmelerine burun kıvırır, uuuuaa diye uzatmalı uzatmalı konusan korelilere dibi düşer.hayır madem seviyorsun bon bon bakışma, mutlu sonla biten aşk filmi, ac yeşilçam izle.
Arada iyi senaryolar çıkıyor, o tamam :)
Goblinde höykükürerek ağlamıştım ama komik dizi faith püüü bir dizi bana göreGoblin ve Gu Family Book dizilerini çok sevmiştim. Bir de bu Lee Min Ho var, pek bir sevimli zibidi, onun bir dizisini izliyorum Faith diye. Senaryo hoş ama bu yarım asırlık bakışmalar insanı yıpratır. İleri sarıyorum anında. Tavsiye varsa alırım bir dal.
Ya akşamları iq'um sıfırın altına düştüğü için daha püüülük olduğunu idrak edemedim.Goblinde höykükürerek ağlamıştım ama komik dizi faith püüü bir dizi bana göre
Koreliler farklı türleri karıştıtıp guzel dizi yapabılıyor biz de yok malesefYa akşamları iq'um sıfırın altına düştüğü için daha püüülük olduğunu idrak edemedim.İşte çocuk yakışıklı, kız doktor, dizi fantastik, izletiyor kendini. Goblin nefisti ya. Moon Lovers var, onu da tavsiye ederim.
Yok ben unuttum o neydi ki hatırlamıyorumHellööööö ben geldim...
Corona konuşcaksanız kaçar giderim ama
Haha tamam ozman, şurda temkinli bi şekilde bekleyeyimYok ben unuttum o neydi ki hatırlamıyorum
Kore dizileri de Corona kadar tehlikeli ama o sayılmaz di mi?Hellööööö ben geldim...
Corona konuşcaksanız kaçar giderim ama
Kore dizileri de Corona kadar tehlikeli ama o sayılmaz di mi?
Valla bende zaman, mekan yitimi, anın donması, liseli ergen kıpraşmaları gibi semptomlar var ama kültürüme ne oldu hiç bilmiyorum. Kendisini hissetmiyorum bir süredir.Napiyodu kore dizileri? Kültürel erozyon muydu neydi?
Valla bende zaman, mekan yitimi, anın donması, liseli ergen kıpraşmaları gibi semptomlar var ama kültürüme ne oldu hiç bilmiyorum. Kendisini hissetmiyorum bir süredir.
Hiii nasıl kötü kalpli bi insansın şu ennn sevdiğim şeyin fotoğrafını buraya koymuşsun.
Evet, ölünce semptom filan kalmıyor tabi.Liseli ergen kıpraşmaları semptomu güzel bir semptommuş.
Aç bir tsm dinle baştan sona, sonra iki bölüm en dramından türk dizisi izle semptomların yavaş yavaş kaybolacak.
Aman biz biliyoruz da mı oynuyoruz deyip, halaya bodoslama girme taktiğini uygulayın böyle durumlarda.Size uyuyacağım dedim vicdansızlar.20 sayfa yazmışlar bir de.
House en sevdiklerimden biri. Benim sevdiğim dizileri tekrar tekrar izleme huyum var, house 2,5 kez tekrar edildiDun freuda da baktım da dizisi çıkmış bu ne la diyip kapattım bana çok geldi fkfkfk
House a mı başlasam bir de ya?