- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
He kargoyla gelsin de sonra çocuğu dezenfekte edip iki gün balkonda bırakın di miBoyutu en ufak olanı koy koliye kargola gelsin. Büyükler çok masraflı olur
Kıllı bacak deme bana. Coronadan iki gün önce ne umutlarla ağda yaptırmıştım, içime kaçtı hevesim
Sizi de göremedik astoria hanımGene kaçırdım. Benim çıkmamı mı bekliyodunuz yaa 5 dk kahve aldım geldim 5 dk 5. Küstüm gidiyorum sjsjjs.
Filmdelisi profil fotosu yaptı hemi de. Kadın tam bir çılgın.Gene kaçırdım. Benim çıkmamı mı bekliyodunuz yaa 5 dk kahve aldım geldim 5 dk 5. Küstüm gidiyorum sjsjjs.
Sizi de göremedik astoria hanım
Naptın adamı çuvala koyup kacirip nikah mi bastın.
Valla hiç öyle bir tipin yok. Artık gördüm de asla yemem
İşte daha erkeem değil, daha kılsız bile tam sevmiyor. O yüzden ağdacıya servet yatırıyorumBırak seven kılıyla da sevsin be Lyannam, bırak, seni her halinle sevsin erkağğn. Tabi, beyimi ayartana kadar ben de kılsızdım, sonra bir alıştı. Artık baharın gelişi bizde çiçeklerin açması kadar belirleyici olan bir başka şey var. Bakıyor bacaklarıma "Aa bahar gelmiş" anlıyor adam.
Yok yav, hemen 60 derecede yıkasan yetiyormuş.He kargoyla gelsin de sonra çocuğu dezenfekte edip iki gün balkonda bırakın di mi
Önemli olan o kısım zatenTam o kısımları hatırlamıyorum neden evlendiğime dair bir fikrim yok ama çocuğum var yani o kısmı hatırlıyorum
Beni de adamdan saymıyor gari kimse. Herkes görünce demek.Ben kimseyi göremedim bana ne
Ben uğraşamam gözümdü burun deliğimdi, mal beyanı ettik karşılığını bekliorumFilmdelisi profil fotosu yaptı hemi de. Kadın tam bir çılgın.
Boyutu en ufak olanı koy koliye kargola gelsin. Büyükler çok masraflı olur
Beni de adamdan saymıyor gari kimse. Herkes görünce demek.
Bırak seven kılıyla da sevsin be Lyannam, bırak, seni her halinle sevsin erkağğn. Tabi, beyimi ayartana kadar ben de kılsızdım, sonra bir alıştı. Artık baharın gelişini, bizde çiçeklerin açması kadar belirleyici olan bir başka şey var. Bakıyor bacaklarıma "Aa bahar gelmiş" anlıyor adam.
Night sen bana özelden yolla yine de. Ilk defa görmüşüm gibi yaparım sozBeni de adamdan saymıyor gari kimse. Herkes görünce demek.
Hiç, çocuk yapmak bence sebişmenin yan etkisiÖnemli olan o kısım zaten
Evde lazer diyorum asrin icadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?