• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kıllı bacak deme bana. Coronadan iki gün önce ne umutlarla ağda yaptırmıştım, içime kaçtı hevesim :KK43:

Bırak seven kılıyla da sevsin be Lyannam, bırak, seni her halinle sevsin erkağğn. Tabi, beyimi ayartana kadar ben de kılsızdım, sonra bir alıştı. Artık baharın gelişini, bizde çiçeklerin açması kadar belirleyici olan bir başka şey var. Bakıyor bacaklarıma "Aa bahar gelmiş" anlıyor adam.

Bırak seven kılıyla da sevsin be Lyannam, bırak, seni her halinle sevsin erkağğn. Tabi, beyimi ayartana kadar ben de kılsızdım, sonra bir alıştı. Artık baharın gelişi bizde çiçeklerin açması kadar belirleyici olan bir başka şey var. Bakıyor bacaklarıma "Aa bahar gelmiş" anlıyor adam.
İşte daha erkeem değil, daha kılsız bile tam sevmiyor. O yüzden ağdacıya servet yatırıyorum :D

Bırak seven kılıyla da sevsin be Lyannam, bırak, seni her halinle sevsin erkağğn. Tabi, beyimi ayartana kadar ben de kılsızdım, sonra bir alıştı. Artık baharın gelişini, bizde çiçeklerin açması kadar belirleyici olan bir başka şey var. Bakıyor bacaklarıma "Aa bahar gelmiş" anlıyor adam.

:D
Evde lazer diyorum asrin icadi :D

Back