Ay gördüm şükürr vallaha az nasıl hızlı hareket ettim anlatamamAvatar koydum kaldıriicim
Hayıııırrr, dur. Sadece bana gönderdi diye hava atacaktım daha ya.Tamam sana gönderiyorum hazır mısın
Ooo bebeyimm sen negzel kadınsın öyleee.Avatar koydum kaldıriicim
Ay hayırAy ben şok sanki hafiften andırıyoruz
Sen sus bikinili bekliyorum hala??Hayıııırrr, dur. Sadece bana gönderdi diye hava atacaktım daha ya.
Bir daha çocuklardan şikayet etme.Son 1 dk
Hayıııırrr, dur. Sadece bana gönderdi diye hava atacaktım daha ya.
İşteee vefalı dost, işte bu.
Ahfjsfjksd gece uyuyorlar zaten
Gündüz göndersem?
Bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte. Yok öyle utanıyorum, çekiniyorum falan filan. Yetti gari.Sen sus bikinili bekliyorum hala??
Ama önce bana gönderdin di mi? Hayırsa da evet de ya.Amaaan yiğidin malı meydanda
Kıllı bacak deme bana. Coronadan iki gün önce ne umutlarla ağda yaptırmıştım, içime kaçtı hevesimBekliyom özelden attın attın fotonu gadın, yoksa kıllı bacağımı sıyırdım, flashı açtım zoomladım bekliyorum.
Bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte. Yok öyle utanıyorum, çekiniyorum falan filan. Yetti gari.
Ama önce bana gönderdin di mi? Hayırsa da evet de ya.
Ya özelden yazacaktımTamam sana gönderiyorum hazır mısın
Bana da!Evet sana gönderdim sadece
Tamam, gidebilirsin.Evet sana gönderdim sadece
Ya özelden yazacaktım
Buraya yazayım da herkes bilsin.
Maşallah kuzuma
Sen evli miydin? Olsun önemli değil, önce boşarız.
Bak ben seni bizden birine allah in emri ile alırım yavrum
Gitti mi.
Yeni geldim yahu.
En çocuklu benim.
Lyanna Mormont ve KudrAlobar a teklif ettim 1 er tane size vereyim eşitleniriz diye. Bilmiyorum suç falan diyorlar. Sanki doğurup sokağa atıyoruz. Güvenilir insanlara veriyorum sonuçta
Naptın adamı çuvala koyup kacirip nikah mi bastın.Ben evliliğe karşı olan evlilerdenim beni kimse kimseye alamaz çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?