• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ufak olan çirkef. Ben sana inat olanı göndereyim disiplinli bitine benziyorsun, adam edersin.
🤣
Benziyorsun demişken, sahi neye benziyorsun🤣

Ahaha tam üstüne bastın, çok sağlam disipline ederim. Ben de aşırı inatçıyım karşılıklı inatlaşırız 😂

Valla bi oyuncuya benziyormuşum öyle diyolla ama hatunu tanımıyorum, adını falan bilmiyorum. Lyanna Mormont Lyanna Mormont ’ta resmi varmış yapıştırıversin şuraya.

Ahaha tam üstüne bastın, çok sağlam disipline ederim. Ben de aşırı inatçıyım karşılıklı inatlaşırız 😂

Valla bi oyuncuya benziyormuşum öyle diyolla ama hatunu tanımıyorum, adını falan bilmiyorum. Lyanna Mormont Lyanna Mormont ’ta resmi varmış yapıştırıversin şuraya.

Konulardan birinde siyah ve dalgalı mi kıvırcik saclı mı ne yazıyordu.
O Sen miydin acaba

Ay kızmazsan hayalimdeki seni gönderiyorum
images (6).jpeg

Ahdjajdnd
Benim için durum bu 🤣

Bu hatuna benziyor kudra ama fotodaki kadının kim olduğunu bilmiyorum :D
kimbu.jpg

Back