Akraba değiliz ama numaran varBu arada kardesim gorumcem kuzenim beni taniyam varsa 3 kere tiktik yapsin bak ölümü görün
Ben uğraşamam gözümdü burun deliğimdi, mal beyanı ettik karşılığını bekliorum
Bu arada kardesim gorumcem kuzenim beni taniyam varsa 3 kere tiktik yapsin bak ölümü görün
Ufak olan çirkef. Ben sana inat olanı göndereyim disiplinli bitine benziyorsun, adam edersin.
Benziyorsun demişken, sahi neye benziyorsun
Coronada güncelleme var kızlar
Bana yapmadın nedennBen de yaptım sana mal beyanı
Gece yine yükleriz ya nolcak hepimiz aynı anda avatar yaparız 5 dk da kaldırırızHani gece yarısını bekleyecektik kim ne paylaştı, neyi kaçırdımfilmdelisi bizde görseydik gül cemalini, özelden fotoğraf atanları da görüyorum, onlara diyecek sözüm kalmadı
Akraba değiliz ama numaran var
Ahaha tam üstüne bastın, çok sağlam disipline ederim. Ben de aşırı inatçıyım karşılıklı inatlaşırız
Valla bi oyuncuya benziyormuşum öyle diyolla ama hatunu tanımıyorum, adını falan bilmiyorum.Lyanna Mormont ’ta resmi varmış yapıştırıversin şuraya.
Ben tanımıyorum. Kesin bilgi yayalım.
Burada okadar kişiyiz, aranızda hic tanıdığım yok bence. Yani inşallah
Yok yav benKonulardan birinde siyah ve dalgalı mi kıvırcik saclı mı ne yazıyordu.
O Sen miydin acaba
Ay kızmazsan hayalimdeki seni gönderiyorum
Eki Görüntüle 2609494
Ahdjajdnd
Benim için durum bu
Bu hatuna benziyor kudra ama fotodaki kadının kim olduğunu bilmiyorumAhaha tam üstüne bastın, çok sağlam disipline ederim. Ben de aşırı inatçıyım karşılıklı inatlaşırız
Valla bi oyuncuya benziyormuşum öyle diyolla ama hatunu tanımıyorum, adını falan bilmiyorum.Lyanna Mormont ’ta resmi varmış yapıştırıversin şuraya.
Bana yapmadın nedenn
Ahahahaha yaaaKonulardan birinde siyah ve dalgalı mi kıvırcik saclı mı ne yazıyordu.
O Sen miydin acaba
Ay kızmazsan hayalimdeki seni gönderiyorum
Eki Görüntüle 2609494
Ahdjajdnd
Benim için durum bu
Ben tembelim, onu da yapmaya erinirim, almaya da erinirim, ışığını yakmaya da erinirim.Doğal hali gayet güzel, kışın sıcak tutuyor mis.
İyi çıtayı sen yükselttinGeceyi bekle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?