- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.307
- 598
Yuh. Çok guzelmis ama haksızlık.Bu hatuna benziyor kudra ama fotodaki kadının kim olduğunu bilmiyorum Eki Görüntüle 2609498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh. Çok guzelmis ama haksızlık.Bu hatuna benziyor kudra ama fotodaki kadının kim olduğunu bilmiyorum Eki Görüntüle 2609498
Kimin arkadaşı buuuuYuh. Çok guzelmis ama haksızlık.
Siz çok guzelsınız fkdkdk ama neden umarım yaş aldıkça güzelleşiyoruzdur
Aha yine aynı konuya döndük. Daha önce hiç saçın başın yolunmuş muydu?Siz çok guzelsınız fkdkdk ama neden umarım yaş aldıkça güzelleşiyoruzdur
Aboo konuya o taraftan bakmamıştım.Sen bize yaşlı mı diyorsun
Est canım ne yaşlısıSen bize yaşlı mı diyorsun
Est canım ne yaşlısı
Şarap gibisiniz diyorum
Ben seni görmedim, nereye imha ediyorsun?Öhöm kendimi imha ediyorum artık siteden ajsjsksm
Lezbik değilim ama bazı kadınlara yükseliyorumAbsolutPromise lezbik misin, bi misin, kudra'yı aydınlatır mısın? Ben kadın olduğuna teminat verdim.
Olm sen benden küçüksün, sana noluyorYavaş dön reyis hızına yetişemiyor kk :))
Öhöm kendimi imha ediyorum artık siteden ajsjsksm
Öhöm kendimi imha ediyorum artık siteden ajsjsksm
Yetişmeniz imkansız ama neden oldugunu söylemicem dkdkdkdYavaş dön reyis hızına yetişemiyor kk :))
Hani nerede.Ben gördüm ben gördümmmm
Olm sen benden küçüksün, sana noluyor
Profil resminden ötürü senden Cansu Dere elektriği alıyorum benSenin profil resmi olmuş bence
30 yaşındayım ben, senden büyüğümEmin değilim belki de sen benden küçüksündür sonuçta seni görmedik idrak benden küçük duruyor be gençlik iksiri içmiş. Baba vangaya rağmen hiç yaş almıyor herhalde maşallah