Ama bana atman şartıyla dkdkkddk ben de bikinili isterimBen sana atarım dkdkd merak etme boşver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bana atman şartıyla dkdkkddk ben de bikinili isterimBen sana atarım dkdkd merak etme boşver
Ahaha
Cocuklular gitti simdi ama tanisiriz bizde
Ay utandim ya
Ben NeverOne 'ın gözü ve @Night Club (onu daha önce de görmüştüm zaten) dışındaki herrrrkesi kaçırdım. Geriden okumanın zararları puh.
Gitti mi.
Yeni geldim yahu.
En çocuklu benim.
Lyanna Mormont ve KudrAlobar a teklif ettim 1 er tane size vereyim eşitleniriz diye. Bilmiyorum suç falan diyorlar. Sanki doğurup sokağa atıyoruz. Güvenilir insanlara veriyorum sonuçta
Bana borçlusun. Gözünü mü yoksa başka bir organını mi yollarsin bilmem.Neyse iyi bari burada olmadığım sürede kimse birşey atmamış kaçırmadım
Ahah alicja da geldi çocuklular çocukları doyurup geri geliyorGitti mi.
Yeni geldim yahu.
En çocuklu benim.
Lyanna Mormont ve KudrAlobar a teklif ettim 1 er tane size vereyim eşitleniriz diye. Bilmiyorum suç falan diyorlar. Sanki doğurup sokağa atıyoruz. Güvenilir insanlara veriyorum sonuçta
Fotileri bekliyorum yoksa kötü yola düşecem
Aha işte seni yakaladımAvatar koydum kaldıriicim
Yaa birine benzeticem ama bi dkAvatar koydum kaldıriicim
Yaa kiyamam bana gonderin madem 1 gecelik ama sözmu
Filmdelisi adını filmartisti olarak değiştirmeni öneriyorum.Avatar koydum kaldıriicim
Bana borçlusun. Gözünü mü yoksa başka bir organını mi yollarsin bilmem.
Kızıl da degilsin zaten
Şu an seni hayal edemiyorum
Boş bir yüz var yerinde
Böyle diyalog kuramayız