Bugün evimize bir tadilat için çalışanlar geldi.
Bunu duyan biz ev ahalisi hazırlandık!
Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindik, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.
Evet gerçekten hazırlandık bir bayram sevinci ile, insan yüzü göreceğiz çünkü!
Adamlar bizi görünce şok oldu tabi, hangi yalıdan düşmüşler buraya demişlerdir
Sen eve usta mı aldın bu koşullarda?Bugün evimize bir tadilat için çalışanlar geldi.
Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindik, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.
AksjsjsjsjAdamları domestosla yıkadın mı iyice
Onun için yazışmanız gerekiyor işteSiz en azından evlisiniz bir kısmınız da ailesinden ayrı yaşıyor ya benn
Konuştuğum çocukla rahat rahat geniş geniş konuşamıyorum fkdkdk
Normal sıradan adam gibi çünkü her odadan bir aile bireyi çıkıyor
Konuşma şu
Nasılsın
İyiyim
Arada dkdkd bir şey derse aile oldugundan anladım tamam sağol diyorum
Sonra kapanış
Yok valla yapmadım ya, diyorum ya 2 gün uzak kalmak iyi geldi.Sen eve usta mı aldın bu koşullarda?
Daha da önemlisi ustalar gittikten sonra evi dezenfekte etmek için kaç şişe çamaşır suyu bitirdin?
Aksjsjsjsj
Gerek kalmadı.
Eldiven maske ve galoşla geldiler.
Kapıda genelden dezanfektan sıkıp üstlerine, sıklıkla kolonya döktük.
Onlar gidince yaklaşıl 150 ml bir kolonyayı eve boca ettim, yemek saatiydi sirkeyle silemedim.
Ama bizim kafa hoş olunca mikrop da dayanmaz diye düşündüm
Yakında gofret paketi de yalarsın senYok valla yapmadım ya, diyorum ya 2 gün uzak kalmak iyi geldi.
Sadece 150 200 ml bir kolonya sıktım duvarlar dahil
Onu da yapıyoruz daOnun için yazışmanız gerekiyor işte
Ya da müsait oldukça ses kaydı.
Bizim zamanımızda yoktu bunlar peheyy.
Yer değiştiriyoruz aman dikkatYakında gofret paketi de yalarsın sen
Ben de dün anahtara kolonya fısfısladım
Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindi, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.
Bende dün saçımı fönledimbi iyi geldi anlatamam. Sonra terasa çıktım kahve yaptim ve kendimi cafede hissetmek icin hesabi alabilirmiyim dedim
Ay hoşlandığım beyle görüntülü konuşmayı hiç sevmem.Onu da yapıyoruz da
Görüntülü konuşmak istiyor
Ama vander çok değişti saç rengi kdkdd bir takımım rengi olabılecek 2 rengi taşıyor
E kilo da aldı
Ne edecegiz ya en azından sakal bıyık yok şükür
Yok ayol o kadarı mümkün değil, eşyanın tabiatına aykırıYer değiştiriyoruz aman dikkat
Ay yok tövbe, eski halimi özledim.Öyle olmaz o kalın dişli halı fırçalarını alıyorsun, domestosu seyreltmeden kafadan aşağı boca edip güzelce etlerindeki virüs yokolup cildin altındaki tabaka çıkana kadar fırçalıyorsun
Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindi, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.
Benim saçlar bakırdıAy hoşlandığım beyle görüntülü konuşmayı hiç sevmem.
Benim de boya falan gitti de sallıyorum, sokağa çıkarken boyarım. O kutlu gün bir gelsin de hele
Yok ayol o kadarı mümkün değil, eşyanın tabiatına aykırı
Allahım hepimiz sıyıriiciz.Bende dün saçımı fönledimbi iyi geldi anlatamam. Sonra terasa çıktım kahve yaptim ve kendimi cafede hissetmek icin hesabi alabilirmiyim dedim
Bu topikte konu dışı yazma korkusu yok rahat olun:))) Valla o aklı bir bulabilsem önce kendiminkinin sağlığını koruyacağımAdmine hanım konu dışı ama karantina da akıl sağligımızi korumamamiz için oneriniz varmi ?Çünkü ben bugun evcil hayvanimin benimle konuştuguna şahit oldum dahası cevap verdim de
Mune
İnşallah fön makinasının bundan haberi vardır
O değil de sen yeni anne değil misin ne saçı ne fönü, ben kızımdan sonra saçımı ilk kez 1 yaş doğum gününde fönledim hey yavrum heeyy şimdikiler çok rahat çok
Allahım hepimiz sıyıriiciz.
Sen daha vahimsin taze lohusasın, kafa gitmeye meyilli zaten