Coronasavar

Bu lohusalik kac gunki ya ben benimki bitti diye cinlenemiyorum 😂😂😂
Ömür boyu, maalesef öyle.
Sürekli bir gel gitli hal, sürekli regl olcakmışsın gibi sinir sıcak basması.
Ay ama ben dedim, fırsatı değerlendir çıkar hıncını herkesten, delidir lohusadır desinler boşver demiştim🤣

Bu topikte konu dışı yazma korkusu yok rahat olun:))) Valla o aklı bir bulabilsem önce kendiminkinin sağlığını koruyacağım:KK70:Zaten biraz gidikti, salgınla:cry:
Şaka bir yana da kafam dağılsın, moralim düzelsin istediğimde duş almak, yürüyüş ve müzik dinlemek bana iyi geliyor, şu sıra salgın nedeniyle yürüyüşe ara verdim, geri kalanı yapıyorum :confused:

Evde de yuruyebilirsiniz 😂 ben hergun duzenli yururum mesala.
Şu sıralar salona taşindik , terasla arasi baya var. Salon teras arasi gidip geliyorum. 😂 köpişiminde tasmasini takiyorum oda kiyamam cikicaz saniyo

Gercekten kafayi siyirmama ramak kaldi...

Ömür boyu, maalesef öyle.
Sürekli bir gel gitli hal, sürekli regl olcakmışsın gibi sinir sıcak basması.
Ay ama ben dedim, fırsatı değerlendir çıkar hıncını herkesten, delidir lohusadır desinler boşver demiştim🤣

Bugun esime delleniyordum gelen gidenden oturu. Agzimdan lohusa kariyi cildirtacaksiniz çikti.
Ne lohusaligi pink cocuk askere gidecek lohusalik mi kaldi dedi 😂😂😂

Neyse ben yarin duydumki 1 sene suruyormus lohusalik emzirmeden oturu deyim emzirmeyi kesince bitiyomus flan yer yapayim 😂😂😂

Bugun esime delleniyordum gelen gidenden oturu. Agzimdan lohusa kariyi cildirtacaksiniz çikti.

Neyse ben yarin duydumki 1 sene suruyormus lohusalik emzirmeden oturu deyim emzirmeyi kesince bitiyomus flan yer yapayim 😂😂😂

Ya ne geleni ne gideni corona var coronaaa desene ona sen 🥴

Sizin eve hala gelen giden mi oluyor, gerekirse gelip biz geçirelim cinneti, 2 lohusalığımdan dolayı talimliyim bu konuda 😅

Benim saçımın uçlarından itibaren yarısı pembe/mor-du daha doğrusu. Şu an kızıl turuncu bir şey oldu :KK70:
Saçları salın gitsin, zaten dışarı çıkamıyoruz, bekarlar sevgilileriyle görüşemiyor, evlilerin durumu ne alem bilmem de benim adam kel, bendeki beyaz siyah hafif kumralımsı, çıldırmış bir anımda oradan buradan kesip şekil verdiğim Einstein'ımsı saçlarım ona güzel görünüyor, yakını iyi görememesinden yararlanıyorum :KK70:

X