- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.018
18. Yy da aranan kadınız, zamanlamamız yanlış.Yoh onlar yohh anlıyor musun yoohh. Selülitli bit toto, kısacık bacaklar ve mayalı hamura benzeyen göbeğim var. Mutlu musun şimdi? Rahatladın mı? Balık etli gollum gibiyim ben tamam mı.
Yoh onlar yohh anlıyor musun yoohh. Selülitli bit toto, kısacık bacaklar ve mayalı hamura benzeyen göbeğim var. Mutlu musun şimdi? Rahatladın mı? Balık etli gollum gibiyim ben tamam mı.
Ay seni görünce korktum bdv deki başlığa kaslı erkek fotosu attım sandım. Niye sessizce geliyorsun
Hak etmişsin.. okudum geldim.
Şu an kızımla kısır yiyoruz.
Senin dedikodunu yapıyoruz.
Dedim ona..idrak gibi olma.
Olmayacak.
Evde 2 ustun zekali, 2 kiskanc, 2 umursamaz, 1 1 mahalle dedikoducusu yaşıyoruz. 5 kişiyiz.. hangileri kimler sen düşün
Aha bu da kısır.
Eki Görüntüle 2609275
Ne kadarını 14 aylık bebe yedi, ne kadarını ben
1 75 mi jdjddb 5 ile 7 nin yerını değiştir benım boy ayy ne kadar ortak yonumuz varrrrr175 boya oranla asla ama asla minyon olamayacak, hiçbir kucağa sığamayacak, besili ve yaşından büyük gösteren bir gadınım. Asla bana "Küçük gösteriyorsun" demeyecekler İdrak anlıyor musun? 34üne gel de anla bu acıyı taam mı bu sene 34 oldum ben üü... Anlayamazsınız, minyonsunuzzz!!! Anlayamazsınızzz!!11!!
KasjsjdjslsöşsKız hahahhahah. Ya bu kadar ciddi gözükmek istemiyorum artık yeter fıkrasına gülünmeyen adam gibi oldum
175 boya oranla asla ama asla minyon olamayacak, hiçbir kucağa sığamayacak, besili ve yaşından büyük gösteren bir gadınım. Asla bana "Küçük gösteriyorsun" demeyecekler İdrak anlıyor musun? 34üne gel de anla bu acıyı taam mı bu sene 34 oldum ben üü... Anlayamazsınız, minyonsunuzzz!!! Anlayamazsınızzz!!11!!
Ciddi giriyosun ama bacım, her masajında ayrı bir sosyal tespit.Kız hahahhahah. Ya bu kadar ciddi gözükmek istemiyorum artık yeter fıkrasına gülünmeyen adam gibi oldum
Senin de üstüne bir çizık attım. Gemi dışısın.
Şu forumda bir dostum kalmamış. Her şey yalan dolan.
Ahajdjajdja
Yapma. Dokunma
Kim dokunduysa sana
Ona git
Nerede unuttuysan beni
Orada kal
Ezdirmem kendimi sana.
Kocam dokandı, dokunduğu gibi üredim. Daha da gitmem ajsjwkwke.
Ya senin kazara benim iki çocuğum da bile isteye hemde 2 buçuk yaş arayla, neyime güvendiysem artık2 si de erkek, ondan diyorum bu aptallık şerefini bana nail edin artık.
Ama şöyle küçücük bir detay var, ikisi de kazara
Allahıma binlerce şükür yaşımı göstermiyorum. Minyon ve taş gibiyim. 1.75 boyun var türlü türlü huyun var. O boyla gelmiş kendini acındırıyor. Hijyenik pedi elalemin herifinden istiyorum markette. Üst rafa koyuyorlar lanetler. Boyum yetmiyor.
Ciddi giriyosun ama bacım, her masajında ayrı bir sosyal tespit.
Astoria seniii çok iyi anlıyorum ama bizim insan olarak gorevımız evde kalmak
Gerisini seçilen insanlar yapacak
Ondan dolayı koydum g....ne
Ahskfjskkfd
Seninki yine dokunmuş. Benim üstüme ceket attı sanırım şu durumda
AhahahdjjdddkksksdNe ceketi yahu komple giyim mağazasını atmış üstüne. Soluksuz üremişsin ajsjsjs
Ya senin kazara benim iki çocuğum da bile isteye hemde 2 buçuk yaş arayla, neyime güvendiysem artıkve tabi daha akıllanmayıp üçüncü çocuğa sıcak bakıyorum kocam beye sorsan daha fazlasını da ister öyle mikemmel bir çiftiz