Coronasavar

Yoh onlar yohh anlıyor musun yoohh. Selülitli bit toto, kısacık bacaklar ve mayalı hamura benzeyen göbeğim var. Mutlu musun şimdi? Rahatladın mı? Balık etli gollum gibiyim ben tamam mı.
18. Yy da aranan kadınız, zamanlamamız yanlış.
Napalım şimdi, vardır illa antika değerimiz, deme öyle.

Yoh onlar yohh anlıyor musun yoohh. Selülitli bit toto, kısacık bacaklar ve mayalı hamura benzeyen göbeğim var. Mutlu musun şimdi? Rahatladın mı? Balık etli gollum gibiyim ben tamam mı.

175 boya oranla asla ama asla minyon olamayacak, hiçbir kucağa sığamayacak, besili ve yaşından büyük gösteren bir gadınım. Asla bana "Küçük gösteriyorsun" demeyecekler İdrak anlıyor musun? 34üne gel de anla bu acıyı taam mı bu sene 34 oldum ben üü... Anlayamazsınız, minyonsunuzzz!!! Anlayamazsınızzz!!11!!

Senin de üstüne bir çizık attım. Gemi dışısın.
Şu forumda bir dostum kalmamış. Her şey yalan dolan.

1 75 mi jdjddb 5 ile 7 nin yerını değiştir benım boy ayy ne kadar ortak yonumuz varrrrr

Allahıma binlerce şükür yaşımı göstermiyorum. Minyon ve taş gibiyim. 1.75 boyun var türlü türlü huyun var. O boyla gelmiş kendini acındırıyor. Hijyenik pedi elalemin herifinden istiyorum markette. Üst rafa koyuyorlar lanetler. Boyum yetmiyor.

2 si de erkek, ondan diyorum bu aptallık şerefini bana nail edin artık.
Ama şöyle küçücük bir detay var, ikisi de kazara
Ya senin kazara benim iki çocuğum da bile isteye hemde 2 buçuk yaş arayla, neyime güvendiysem artık ve tabi daha akıllanmayıp üçüncü çocuğa sıcak bakıyorum kocam beye sorsan daha fazlasını da ister öyle mikemmel bir çiftiz

Viihhh benden de minyonlar geliyor "Şu pede uzanır mısınız?" diye rica ediyor. "Kendin uzan balım" bundan sonra hıhh.. Deve gibiyim maaşallahhh şüküürr. Minyon haliyle gelmiş felsefe yapıyor totosu yere yakın seni.

Ciddi giriyosun ama bacım, her masajında ayrı bir sosyal tespit.

Espri yapma yeteneğim kalmadıysa demek. Normalde de pek yoktu zaten ehehe.

Astoria seniii çok iyi anlıyorum ama bizim insan olarak gorevımız evde kalmak

Gerisini seçilen insanlar yapacak
Ondan dolayı koydum g....ne

Keşke seçilen insanlardan biri beyim olmasaydı. Ağustos'ta düğünüm vardı artık Yaprak Dökümü'nde yatak odasında Oğuz'u elinde çeyizi üstünde gelinliğiyle sallanarak bekleyen Leyla gibi olacağım belli oldu sjsjs.

Oh oh maşallah.
Ben de öyle
Ilkini gaza gelip istedim
Ikincisi birlikte büyüsünler diye araları 26 ay
(Bana kalsa 18 aydı da hamile kalmam 8 ay i buldu )
Şimdi ilk çocuğa 1 sene, ikinciye 8 ay hamile kalmayan ben,
Hala nasıl 3. Oldu anlamıyorum
Uzaylılar yerleştirdi embriyoyu bence.
Kızım da zaten acayip bir çirkef. Bize benzemiyor.
Bilmiyorum. Kafam çok karışık
Bu arada benim kocam da 4 isterdi.
3 u peşpeşe olunca seç birini bırakalım cami avlusuna diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…