Coronasavar

Çikolata mııııı
Çikolata çalmadım ama dkkdkdkd eve gelen kadınların altın olan eşyalarını almaya çalıştığım çok oldu

Hiç masum olamadım cjdkdjk
Benime hırsızlık anılarım hep çikolata üzerine, abim kendine Nestle'nin antep fıstıklı çikolatalarindan alır saklardi bende her seferinde bulur ve yerdim

Bir evde en gizli bölgeler nerelerdir bu sebeple iyi bilirim
Çikolata deyince hala gözüm döner

Halley yiyorum şuan, 1 ısırık fazla gibi.
Yaban??

Benimkiler duruyor
Zati şahane babaları hatirlasinlar, sunnet çocuğu olgunlastirir dedi.
Genel anestezi ile yaptırmazsam turuncu değil yeşil dersiniz

Ben kıyamadım ya, bir de kontrol de edilmiş olur dedim erkenden hani bi sorun varsa bir şey varsa müdahil olunabilir diye. Babası da "Olsun bitsin çekmesin çocuk gerek yok" dedi zaten. Hatıra kalsın diye sonrasında stüdyo pozları var atayım sana 7 aylık filandı.

Benimkiler duruyor
Zati şahane babaları hatirlasinlar, sunnet çocuğu olgunlastirir dedi.
Genel anestezi ile yaptırmazsam turuncu değil yeşil dersiniz

Turuncu neredesin bacım. Hep birlikte üstüme geldiler, aşağıladılar beni. Öyle bir hırs, öyle bir nefret. Bir kaslı için hem de. Ben ömrümde böyle hırs görmedim.

Turuncu neredesin bacım. Hep birlikte üstüme geldiler, aşağıladılar beni. Öyle bir hırs, öyle bir nefret. Bir kaslı için hem de. Ben ömrümde böyle hırs görmedim.
Şimdi ama aramızda en çok doğurma potansiyeli bendeyken malum ilki hata ikinci aptallıktır felsefesiyle, başkasına bırakamam bu fedakarlığı.
Siz durun, ben bir dünya nüfusunu çoğaltıp gelicimm dedim, ne dedim ki başka

benimki de kadınlar kulübü mü okuyosun sen yine diyor, ya sen gülüyorsun ama bilgili, kültürlü eğitimli kadınlar var korona hakkında bilimsel makaleler paylaşıyoruz demiştim. Tabio bu konudan önceydi.

Jdjdjdjdj çocukların cinsiyeti ne bilmiyorum ama fkkddk ileride ilk çocuğum erkek olursa dkdkd mecbur 2. Aptallığı yaparım

Jdjdjdjdj çocukların cinsiyeti ne bilmiyorum ama fkkddk ileride ilk çocuğum erkek olursa dkdkd mecbur 2. Aptallığı yaparım
2 si de erkek, ondan diyorum bu aptallık şerefini bana nail edin artık.
Ama şöyle küçücük bir detay var, ikisi de kazara

Sen de amma cıngarcı cıktın, nerede üstüne gelmişiz hani? Hani göster? Neden seni seçsin dedik? Dedik ki bu anonim kardeşimiz sütun bacaklarını, diri memelerini, ince bellerini neyim tarif eder de gururlanırız. Ama hep kötü anladın hep kötü.

Sen çok şaapmadın lafım sana değil. Kas delisi şirretlere ajajskskd.

Yoh onlar yohh anlıyor musun yoohh. Selülitli bit toto, kısacık bacaklar ve mayalı hamura benzeyen göbeğim var. Mutlu musun şimdi? Rahatladın mı? Balık etli gollum gibiyim ben tamam mı.

Hak etmişsin.. okudum geldim.
Şu an kızımla kısır yiyoruz.
Senin dedikodunu yapıyoruz.
Dedim ona..idrak gibi olma.
Olmayacak.
Evde 2 ustun zekali, 2 kiskanc, 2 umursamaz, 1 1 mahalle dedikoducusu yaşıyoruz. 5 kişiyiz.. hangileri kimler sen düşün
Aha bu da kısır.

Ne kadarını 14 aylık bebe yedi, ne kadarını ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…