- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.018
ZushshshshshbsbsJejdjdj şimdi benımki kadın kılığımda gelip dkkdkd sevgilim toy boy izliyor ne yapmalıyım diye konu açmaz umarım fkdkd
Benime hırsızlık anılarım hep çikolata üzerine, abim kendine Nestle'nin antep fıstıklı çikolatalarindan alır saklardi bende her seferinde bulur ve yerdimÇikolata mııııı
Çikolata çalmadım ama dkkdkdkd eve gelen kadınların altın olan eşyalarını almaya çalıştığım çok oldu
Hiç masum olamadım cjdkdjk
Halley yiyorum şuan, 1 ısırık fazla gibi.Benime hırsızlık anılarım hep çikolata üzerine, abim kendine Nestle'nin antep fıstıklı çikolatalarindan alır saklardi bende her seferinde bulur ve yerdim
Bir evde en gizli bölgeler nerelerdir bu sebeple iyi bilirim
Çikolata deyince hala gözüm döner
Benimkiler duruyor
Zati şahane babaları hatirlasinlar, sunnet çocuğu olgunlastirir dedi.
Genel anestezi ile yaptırmazsam turuncu değil yeşil dersiniz
Benimkiler duruyor
Zati şahane babaları hatirlasinlar, sunnet çocuğu olgunlastirir dedi.
Genel anestezi ile yaptırmazsam turuncu değil yeşil dersiniz
Canım ne kadar da düşüncelisin, alayım hemenHalley yiyorum şuan, 1 ısırık fazla gibi.
Yaban??
Şimdi ama aramızda en çok doğurma potansiyeli bendeyken malum ilki hata ikinci aptallıktır felsefesiyle, başkasına bırakamam bu fedakarlığı.Turuncu neredesin bacım. Hep birlikte üstüme geldiler, aşağıladılar beni. Öyle bir hırs, öyle bir nefret. Bir kaslı için hem de. Ben ömrümde böyle hırs görmedim.
Esmeri varsa at bacım, ıslatmıyor Sarı.
Tövbest aklşsdjaskdhas gocama ihanet mi ettireceğiniz ayıptır. İzliyor beni peşimde, siz gibi gizli takılmıyorum. Gocacım seni seviyorum aşkım benim ooy bakmam ben bunlara.
(DMden at Never Dm)
Jdjdjdjdj çocukların cinsiyeti ne bilmiyorum ama fkkddk ileride ilk çocuğum erkek olursa dkdkd mecbur 2. Aptallığı yaparımŞimdi ama aramızda en çok doğurma potansiyeli bendeyken malum ilki hata ikinci aptallıktır felsefesiyle, başkasına bırakamam bu fedakarlığı.
Siz durun, ben bir dünya nüfusunu çoğaltıp gelicimm dedim, ne dedim ki başka
2 si de erkek, ondan diyorum bu aptallık şerefini bana nail edin artık.Jdjdjdjdj çocukların cinsiyeti ne bilmiyorum ama fkkddk ileride ilk çocuğum erkek olursa dkdkd mecbur 2. Aptallığı yaparım
En guzel kazalar djdjdj neyse 3. Kız olur artık bir x de göndermesin mi enişte2 si de erkek, ondan diyorum bu aptallık şerefini bana nail edin artık.
Ama şöyle küçücük bir detay var, ikisi de kazara
Turuncu neredesin bacım. Hep birlikte üstüme geldiler, aşağıladılar beni. Öyle bir hırs, öyle bir nefret. Bir kaslı için hem de. Ben ömrümde böyle hırs görmedim.
X i beni evden tamamıyle gönderme ile yaparsa çok müteşekkir olacağım.En guzel kazalar djdjdj neyse 3. Kız olur artık bir x de göndermesin mi enişte
Puhahahahah olmazzzz sen anasınX i beni evden tamamıyle gönderme ile yaparsa çok müteşekkir olacağım.
Ahır kokuyor bu ev ya!!!
Şimdi ama aramızda en çok doğurma potansiyeli bendeyken malum ilki hata ikinci aptallıktır felsefesiyle, başkasına bırakamam bu fedakarlığı.
Siz durun, ben bir dünya nüfusunu çoğaltıp gelicimm dedim, ne dedim ki başka
Toy boy izleyin dedim ben, ama dedim yani.Sen çok şaapmadın lafım sana değil. Kas delisi şirretlere ajajskskd.
Sen de amma cıngarcı cıktın, nerede üstüne gelmişiz hani? Hani göster? Neden seni seçsin dedik? Dedik ki bu anonim kardeşimiz sütun bacaklarını, diri memelerini, ince bellerini neyim tarif eder de gururlanırız. Ama hep kötü anladın hep kötü.
Hak etmişsin.. okudum geldim.Turuncu neredesin bacım. Hep birlikte üstüme geldiler, aşağıladılar beni. Öyle bir hırs, öyle bir nefret. Bir kaslı için hem de. Ben ömrümde böyle hırs görmedim.