Coronasavar

esım 192 boy 90 kılo dusundum de dık duramayan maydanoz demetını sonra benım herıfcanı dusundum bır gulme tuttu

Breaking bad'i izlemessindir diye düsünüyorum. The Handmaid's tale var, ama o neflixte yok. Baska sekilde izleyebilirsen, harika bir dizi, acaip sürükleyici.
Breaking bad izlemedim.
Benim aşırı popüler şeylere alerjim var, lostu bile izlemedim
Ben keşfederken ünlü olabilir ama niyeyse aksi olunca büyük hüsrana uğruyorum.
Diğerine bakayım hemen.

Arkadaşlar ağ

Herkes okusun diye uzak cephelerde savaşıyoruz. Bana bir kurşun geldi ama ölümcül değil. Sen geride dur, hepimiz ölürsek birinin bizi gömmesi gerekebilir.
Loreth cilek.yagmuru Yokuspokus gelin buraya yav. Baktım konuya sarmadı, kavga etmeye değmez anacım. Banlanmaya da değmez karantina günlerinde.

Olm beni başlıkta vander'le yalnız bırakmayın. Valla alev alır buralar.

Idrakyollariiltihabi annem bırak bdvnin çamurlu yollarını. Gel buraya, güvenli limanına.
Bak night zenci diyor çük diyor. Aman guzum yapma gurban olam.

Ben ayarsızım. Çocukken de mahallenin iri kıyım çocuklarının karşısına dikilirdim arkadaşımı koruyacağım diye. İlk banlanan ben olurum kesin. Bakmıyorum o yüzden, bakmıycam :)

Seni (yakinda ex) esim ile tanistirayim mi? Aranizda benzerlikler var

Ve Ally Mcbeal ne harika bir diziydi ya! O dans eden bebekler, Bon jovi, unisex tuvaleti!! Cok sevdigim dizilerden birisi. Ondan sonra Boston Legal vardi.

Ah James Spader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…