• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

The sinner bitti, how to get away with murder la casa de papel başlayacak bir haftaya.
O arayı nasıl değerlendireceğim, bilmiyorum.
Listemde çok dizi var ama sarmadı garanti iyi olsun dedim.

Mindhunters'e bakintmi? Ozark'ta harika bir dizi, yeni sezonu çikti fakat henüz bakamadim, poldark sevdamdan dolayi.

Sex education! Harika bir dizi. Herkesin izlemesi gerektigi bir dizi. Unbelievable'de çok güzel, manidar bir dizi.

The sinner bitti, how to get away with murder la casa de papel başlayacak bir haftaya.
O arayı nasıl değerlendireceğim, bilmiyorum.
Listemde çok dizi var ama sarmadı garanti iyi olsun dedim.
How to get away with murder'ı başkasından da duydum, ben bakmadım ama bakayım madem.

Dexter falan izlemişsindir diye düşünüyorum. You bazılarını sarıyor bazılarını sarmıyor, bilemedim.

Loreth Loreth
Ben bunu nasıl gözden kaçırmışım, suç polisiye dram ne ararsam var.
Başlicim.
Tek handikap netflixde yok, hayırlısı artık eski usule döneceğiz.

Mindhunters'e bakintmi? Ozark'ta harika bir dizi, yeni sezonu çikti fakat henüz bakamadim, poldark sevdamdan dolayi.

Sex education! Harika bir dizi. Herkesin izlemesi gerektigi bir dizi. Unbelievable'de çok güzel, manidar bir dizi.
Mindhunters izledim, ozark bana pek hitap etmiyor.
Sex education listemde, hiç başlayamadım o havamı bulamadım, diğerini duymadım bakıyorum şimdi👍🏻👍

Gerçektenmi? Bir erkegin duygularini açiklamasi sana hiçmi sexy gelmiyor? Kim bilir ben bu konuda baya kitlik yasadigim için, bana daha cazibeli geliyor :KK51:
Yani duygularını açıklasın güzel hoş da romantik yaparsa için bayılır. Öyle mum ışığı, gül yaprağı insanı değilim.
Duygularını açıklaması da seksi değil duygusal gelir en fazla.
Açıkladığı duygular erotik duyguları değilse tabii, o zaman seksi gelir :KK53:

How to get away with murder'ı başkasından da duydum, ben bakmadım ama bakayım madem.

Dexter falan izlemişsindir diye düşünüyorum. You bazılarını sarıyor bazılarını sarmıyor, bilemedim.
You ya 4 kere başladım, hepsinde ilk bölümde uyudum bana göre değil.
Dexter tabi, dizimag günlerinin hatıraları ama yeniden izlerim.
House md yi 4 kere baştan izledim boşluktan dexter da iyi fikir:)

Kesinlikle başlamasın, öyle derin içerik bekleme ama bu korona günlerinde hele de çok şanslısın son final 6 bölüm geliyor ve dizi bitiyor, üst üste ara vermeden soluksuz izlemek isteyeceksin.

Kesinlikle başlamasın, öyle derin içerik bekleme ama bu korona günlerinde hele de çok şanslısın son final 6 bölüm geliyor ve dizi bitiyor, üst üste ara vermeden soluksuz izlemek isteyeceksin.

Beni mahvetti o dizi. Kaç kere sabahladım izlemek için. Netflixde 6.sezon yok başka yerden izledim. Son altı bölüm hepsi mi gelecek tek tek mi yayınlanacak?

Mindhunters izledim, ozark bana pek hitap etmiyor.
Sex education listemde, hiç başlayamadım o havamı bulamadım, diğerini duymadım bakıyorum şimdi👍🏻👍

Bende sex education'i hep erteliyordum 'o havada degilim' diye ama dizi seni o havaya sokuyor. Cok harika, komik, güzel hayat derslerini veren bir dizi. Ben bayildim!

Unbelievable'i izlemeni tavsiye ederim ama, çok iyi bir dizi. Nurse Jacie'de oynayin hemsire ile o.

Hafif komedi istersen Speechless var, tatlış bir aile komedisi. Hot in Cleveland var.

Ayy 2 Broke Girls var:KK200:

Daha light bir polisiye istersen Rizzoli&Isles da var.
Onu da izledim.
Tüm csi lar, Castle, bu türe yönelik çoğu diziyi izlemişimdir.
Hatta adını unuttum uzun zamandır da karşıma çıkmadı dava sürecini izleyen bir dizi vardı ya 13 sezon mu ne , bulsam adını onu izleyeceğim.
5 te kalmıştım dizimag kapanınca.

Olsun, Allah korusun ama piyasaya dönme ihtimalin var her an. Ben işimi sağlama alayım :KK70:

Benim boyum 1,72. Büyük konuşmayayım ama kendimden kısa erkek istemem. Uzun olsun, baya uzun olsun. Uzunun sınırı yok, olabildiğinde uzun olsun :KK70:

:KK70: Ay ağzından yel alsın. Koronadan önce evlenmediğime pişmanım zaten :KK8:

Ben boyumu 158 biliyordum, geçen lazer metreyle ölçtüm, 156 çıktım, yok oluşa doğru gidiyorum :63:
Sen de bakınca adamın kafası sonsuzluğa mı uzansın istiyorsun ne istiyon acaba?

bır dusa gırdım cıktım kac sayfa olmus yıne
sanırım benım durum roman okur gıbı okumakla gececek

Onu da izledim.
Tüm csi lar, Castle, bu türe yönelik çoğu diziyi izlemişimdir.
Hatta adını unuttum uzun zamandır da karşıma çıkmadı dava sürecini izleyen bir dizi vardı ya 13 sezon mu ne , bulsam adını onu izleyeceğim.
5 te kalmıştım dizimag kapanınca.
Without a Trace, Closer, Cold Case falan vardı CNBC-e zamanlarında, hey gidi.

:KK70: Ay ağzından yel alsın. Koronadan önce evlenmediğime pişmanım zaten :KK8:

Ben boyumu 158 biliyordum, geçen lazer metreyle ölçtüm, 156 çıktım, yok oluşa doğru gidiyorum :63:
Sen de bakınca adamın kafası sonsuzluğa mı uzansın istiyorsun ne istiyon acaba?
Hahaha valla 2 metre olsun hayır demem, yeme de yanında yat işte. Bak bak bitmez adam. Böyle başımı göğsüne laps diye yaslayabileyim falan.
Gece gece üzüldüm bak şimdi :(

Back