- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.231
- 598
Şimdi baktım listemdeymiş hatta ilk bölüm izlemişim unbelievable da.Bende sex education'i hep erteliyordum 'o havada degilim' diye ama dizi seni o havaya sokuyor. Cok harika, komik, güzel hayat derslerini veren bir dizi. Ben bayildim!
Unbelievable'i izlemeni tavsiye ederim ama, çok iyi bir dizi. Nurse Jacie'de oynayin hemsire ile o.
How to get away with murder'ı başkasından da duydum, ben bakmadım ama bakayım madem.
Dexter falan izlemişsindir diye düşünüyorum. You bazılarını sarıyor bazılarını sarmıyor, bilemedim.
Yani duygularını açıklasın güzel hoş da romantik yaparsa için bayılır. Öyle mum ışığı, gül yaprağı insanı değilim.
Duygularını açıklaması da seksi değil duygusal gelir en fazla.
Açıkladığı duygular erotik duyguları değilse tabii, o zaman seksi gelir
kesınlıkle guzel dızıHow to get away with murder'ın ilk sezonunu bitirmek üzereyim ben. Normalde avukatlı, mahkemeli dizileri sevmem ama bunu beğendim, ben de tavsiye ederim.
How to get away with murder'ın ilk sezonunu bitirmek üzereyim ben. Normalde avukatlı, mahkemeli dizileri sevmem ama bunu beğendim, ben de tavsiye ederim.
Closer çok tatlıydı ya o kadın ve mimikleri.Without a Trace, Closer, Cold Case falan vardı CNBC-e zamanlarında, hey gidi.
Loreth gel bacım bu yana banın çıkacak gel. Boynuz spor olmuş zaten tövbest gel.
Tamam yazdım listeye.How to get away with murder'ın ilk sezonunu bitirmek üzereyim ben. Normalde avukatlı, mahkemeli dizileri sevmem ama bunu beğendim, ben de tavsiye ederim.
Hayırdır mevzu mu var falçatamı alır gelirim.
İlkokullu konu.
Kalemine mukayyet ol bak uydurma bir hikaye bir yerinden sonra ben de atlarım banlanırız.
Şimdi baktım listemdeymiş hatta ilk bölüm izlemişim unbelievable da.
Ama zerre hatırlamıyorum, bebelerimin canımı çıkarttığı bir günden olabilir
Sex education ı dizilerimin yeni sezonu gelince araya sıkıştırayım hava değişimi için, üst üste suç heyecan olacak, onunla dizginleneyim
İdrakı kaybettik hanımlar, geçmiş olsun. 10 günden önce gelemez.
Ben genel olarak öküz bulduğum için hahfaa benim de sanırım niye bekar olduğum bu cümlede saklıRomantiklik mum isigi, gül yapragi degil ki. O af edersin, kezbanlik
Romantiklik ne bilim, erkegin gözleri parlamasi, kadinin tam ne istedigini bilmesi, kendisininde tam ne istedigini bilmesi. Odun olmadigindan dolayi bir iki güzel cümle kurmasi. Kadinin o sevdigi seyleri arada sürpriz etmesi. Yani ask dedigin yangini güçlü tutmasi.
Sanirim niye bosandigim bu cümlelerde sakli
Ally Mcbeal ile başlamıştı CNBC-e maceram.Closer çok tatlıydı ya o kadın ve mimikleri.
Değil mi cnbc e bizim jenerasyonun kanalı.
X files ı gece annemlere uyuma numarası çekip gizlice gidip izlerdim.
12 de mi ne koyuyorlardı hıyarlar!
Ne oldu ya şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?