Coronasavar

Şimdi baktım listemdeymiş hatta ilk bölüm izlemişim unbelievable da.
Ama zerre hatırlamıyorum, bebelerimin canımı çıkarttığı bir günden olabilir

Sex education ı dizilerimin yeni sezonu gelince araya sıkıştırayım hava değişimi için, üst üste suç heyecan olacak, onunla dizginleneyim

How to get away with murder'ı başkasından da duydum, ben bakmadım ama bakayım madem.

Dexter falan izlemişsindir diye düşünüyorum. You bazılarını sarıyor bazılarını sarmıyor, bilemedim.

How to get away with murder'ın ilk sezonunu bitirmek üzereyim ben. Normalde avukatlı, mahkemeli dizileri sevmem ama bunu beğendim, ben de tavsiye ederim.

ooo fılmler konusuluyor netfılıxde ızlemedıgım sey kalmadı
80 lerden berı tum aksıyon macera gerılım dıstopık korku fılmlerını de ızledım
bana onerebılecegınız bırsey var mı mutlaka kacırdıgım bırsey olmustur sanırım

Romantiklik mum isigi, gül yapragi degil ki. O af edersin, kezbanlik

Romantiklik ne bilim, erkegin gözleri parlamasi, kadinin tam ne istedigini bilmesi, kendisininde tam ne istedigini bilmesi. Odun olmadigindan dolayi bir iki güzel cümle kurmasi. Kadinin o sevdigi seyleri arada sürpriz etmesi. Yani ask dedigin yangini güçlü tutmasi.

Sanirim niye bosandigim bu cümlelerde sakli

Breaking bad'i izlemessindir diye düsünüyorum. The Handmaid's tale var, ama o neflixte yok. Baska sekilde izleyebilirsen, harika bir dizi, acaip sürükleyici.

Ben genel olarak öküz bulduğum için hahfaa benim de sanırım niye bekar olduğum bu cümlede saklı

Mum ışığı işin esprisi ama ben genel olarak duygu insanı değilim. Duygusal biri değilim, karşımdakinin duygusal olması da bayar beni. Adam iki güzel laf eder ben geyik yaparım

Closer çok tatlıydı ya o kadın ve mimikleri.
Değil mi cnbc e bizim jenerasyonun kanalı.
X files ı gece annemlere uyuma numarası çekip gizlice gidip izlerdim.
12 de mi ne koyuyorlardı hıyarlar!
Ally Mcbeal ile başlamıştı CNBC-e maceram.
Kapanana kadar neler neler izledik yaa. Las Vegas'ından Doctor Who'suna, OC'den One Tree Hill'e, Ghost Whisperer'a...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…