- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Sakal bıyık almazsam böyle olabilirim bencesi ahfhah
Night ve İdrak ikilisi harika ya
Dedim geçen geceki şanımıza yakışsın madem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakal bıyık almazsam böyle olabilirim bencesi ahfhah
Night ve İdrak ikilisi harika ya
Benim boynumda tespih var tespih!!Ben de niye aile babası tipi var? Sana yeterince çılgınlık vaat etmiyor muyum?
ya nıye alınayım alemsın aksıne guldumYok mu hiç flört falan?
Benim sevgilim olmasa bu korona günlerinde yardırırdım valla
Ben de "hoff ben niye bu kadar zeki değilim" diye diye izledim
Ama benim de hukuk okuyasım geldi. Ne güzel patpatlıyorlar milleti asdfgh
Yaaa alınmamışsınızdır umarım. Benim bahsettiğim hem çok uzun olup hem çok zayıf olanlar aslında. Böyle ayakta sallanıyorlarmış gibi oluyor, kendimi güvende hissedemiyorum
Giderin var
2-3 flört var hamdolsun. Onlar da olmasa vakit geçmez zatenYok mu hiç flört falan?
Benim sevgilim olmasa bu korona günlerinde yardırırdım valla
Benim boynumda tespih var tespih!!
Castle, Nathan Fillion'lu mu? İzlemiştim onu. Şimdi Rookie diye bir dizisi var, yine polisli filan, sıkılınca arada ona bakıyorum.=)Castle'i unuttun sen Castle!
Diger bir categori olarak Supernatural var, vampire diaries, Sleepy Hollow
Ve tamamen baska diyarda olan Fringe var. Seviyorum seni Joshua Jackson, daima benim Paceyim kalacaksin
En abdestsiz, dinle en alakasız insanı tespihli yapman ayrı ironi, tebriksAyrıntıyı kaçırmamışsın alksdjsalkdja
Ben de niye aile babası tipi var? Sana yeterince çılgınlık vaat etmiyor muyum?
hahaha tek dişi benim yalnız çetede
Yokuspokus Idrakyollariiltihabi cilek.yagmuru şuan bir çete üyesiymişim ve gerçekten sağlam bir çeteymiş gibi hissediyorum.
Loreth cilek.yagmuru Yokuspokus gelin buraya yav. Baktım konuya sarmadı, kavga etmeye değmez anacım. Banlanmaya da değmez karantina günlerinde.
Susuyorsam asaletimdendir pozu, haklısın aslında. Şuan daha bir özdeşleştirdim kendimle.Cıks, sende polemik tipi yok yan duruyon. Kibarlığından susacak gibi yan duruyon.
supernatural ve frıngeyı cok begenmıstım :)Castle'i unuttun sen Castle!
Diger bir categori olarak Supernatural var, vampire diaries, Sleepy Hollow
Ve tamamen baska diyarda olan Fringe var. Seviyorum seni Joshua Jackson, daima benim Paceyim kalacaksin
6 yılda 2 kere banlandım ben ya.
Castle, Nathan Fillion'lu mu? İzlemiştim onu. Şimdi Rookie diye bir dizisi var, polisli filan, sıkılınca arada ona bakıyorum.=)