• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yok mu hiç flört falan?
Benim sevgilim olmasa bu korona günlerinde yardırırdım valla :KK8:

Ben de "hoff ben niye bu kadar zeki değilim" diye diye izledim :KK53:
Ama benim de hukuk okuyasım geldi. Ne güzel patpatlıyorlar milleti asdfgh

Yaaa alınmamışsınızdır umarım. Benim bahsettiğim hem çok uzun olup hem çok zayıf olanlar aslında. Böyle ayakta sallanıyorlarmış gibi oluyor, kendimi güvende hissedemiyorum :KK53:
ya nıye alınayım alemsın aksıne guldum :D

Castle'i unuttun sen Castle!

Diger bir categori olarak Supernatural var, vampire diaries, Sleepy Hollow

Ve tamamen baska diyarda olan Fringe var. Seviyorum seni Joshua Jackson, daima benim Paceyim kalacaksin :KK200:
Castle, Nathan Fillion'lu mu? İzlemiştim onu. Şimdi Rookie diye bir dizisi var, yine polisli filan, sıkılınca arada ona bakıyorum.=)

N nscckts
Gözünden kaçmış olabilecekler

Damages
Suits
Bones
Low&order
Mentalist
Broadchurch
The sinner
Guilt
Lie to me
hepsını ızledım maalesef :(
hatta cogu zaman ızlemedım sanıp unutup acıyorum aa bunu ızlemısım dıyorum oyle kı fılm dızı falan bulamıyorum artık

Yokuspokus Yokuspokus Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi cilek.yagmuru cilek.yagmuru şuan bir çete üyesiymişim ve gerçekten sağlam bir çeteymiş gibi hissediyorum. :KK45:

Ben iki tarafa birden yetişemiyorum ya, bu nasıl çetecilik? 100 gram verdim oturduğum yerde sadfg

Loreth Loreth cilek.yagmuru cilek.yagmuru Yokuspokus Yokuspokus gelin buraya yav. Baktım konuya sarmadı, kavga etmeye değmez anacım. Banlanmaya da değmez karantina günlerinde.

Ben en son "Atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun" deyip çıktım konudan :KK53:

Castle'i unuttun sen Castle!

Diger bir categori olarak Supernatural var, vampire diaries, Sleepy Hollow

Ve tamamen baska diyarda olan Fringe var. Seviyorum seni Joshua Jackson, daima benim Paceyim kalacaksin :KK200:
supernatural ve frıngeyı cok begenmıstım :)

Castle, Nathan Fillion'lu mu? İzlemiştim onu. Şimdi Rookie diye bir dizisi var, polisli filan, sıkılınca arada ona bakıyorum.=)

Evet Nathan Fillionlu, castle harika ya! Biliyorum Rookie'yi (adami insta'dan takip ediyorum) ancak bir türlü bakamadim.
Dizi nasil?

Polisiye olarak bir ara Rookie Blue'e sarmistim. Gayet iyi bir dizi. Oda Gregory Smith ile, Everwoodtan. Everwood'ta çoook güzel bir diziydi yaa

Back