- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.118
- 548
Yokuspokus Idrakyollariiltihabi cilek.yagmuru şuan bir çete üyesiymişim ve gerçekten sağlam bir çeteymiş gibi hissediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BDVye girdi. Bansız çıkacağını sanmıyorum.
10 gün nasıl geçecek idraksiz? Buralar çok ıssız olacak onsuz.İdrakı kaybettik hanımlar, geçmiş olsun. 10 günden önce gelemez.
Kaç saattir tek başıma çarpışıyorum ordaBDVye girdi. Bansız çıkacağını sanmıyorum.
Nereden biliyorsun ki tatlı qıs
Ya linçlenmek istemem ama böyle çok uzun boylu adamlar hiç çekici gelmiyor bana. Allah affetsin dik duramayan maydanoz demetleri geliyor aklıma. 1 flörtüm hariç en uzun sevgilim 176 falandı, zaten gittim en sonunda ufak tefek bir adam buldum asdfg
Ama bu adam bu diziden sonra çok çekici geldi bana. Bütün sezonları belki sevişir umuduyla izledim, sesini duydukça bi tuhaf oluyorum
Yokuspokus el ele tutuşup Selenaa Selenaa gibi çağıralımHala çok geç değil bazı konular açarsanız geri döner buraya diye umuyorum
Breaking bad izlemedim.Breaking bad'i izlemessindir diye düsünüyorum. The Handmaid's tale var, ama o neflixte yok. Baska sekilde izleyebilirsen, harika bir dizi, acaip sürükleyici.
İzle izle ben hukuk okumaya karar verdim bu diziden sonra :)
Nabıyosunuz siz ya? Nerelerde geziyorsunuz?Yokuspokus Idrakyollariiltihabi cilek.yagmuru şuan bir çete üyesiymişim ve gerçekten sağlam bir çeteymiş gibi hissediyorum.
He bi senin banlanman eksik çünkü hıh.Kaç saattir tek başıma çarpışıyorum orda
Idrakyollariiltihabi annem bırak bdvnin çamurlu yollarını. Gel buraya, güvenli limanına.Tövbe bozuldu acil durum, üç kere zenci çükü diyeceğiz, mecbur.
Nabıyosunuz siz ya? Nerelerde geziyorsunuz?
Ula hep beraber banlanıp beni yalnız bırakmayın burada
He bi senin banlanman eksik çünkü hıh.
Herkes okusun diye uzak cephelerde savaşıyoruz. Bana bir kurşun geldi ama ölümcül değil. Sen geride dur, hepimiz ölürsek birinin bizi gömmesi gerekebilir.Nabıyosunuz siz ya? Nerelerde geziyorsunuz?
Ula hep beraber banlanıp beni yalnız bırakmayın burada
Sen nokta koysan banlanıyorsun biliyon di mi?Banlanmam bence ama belli de olmaz. Şu an beğendim ve beğenmedim butonlarını soktum savaşa.
Arkadaşlar ağ
Herkes okusun diye uzak cephelerde savaşıyoruz. Bana bir kurşun geldi ama ölümcül değil. Sen geride dur, hepimiz ölürsek birinin bizi gömmesi gerekebilir.
Loreth cilek.yagmuru Yokuspokus gelin buraya yav. Baktım konuya sarmadı, kavga etmeye değmez anacım. Banlanmaya da değmez karantina günlerinde.
Idrakyollariiltihabi annem bırak bdvnin çamurlu yollarını. Gel buraya, güvenli limanına.
Bak night zenci diyor çük diyor. Aman guzum yapma gurban olam.
Noluyor yahu?Kaç saattir tek başıma çarpışıyorum orda
Kısmet artık. Bugün dedim sana zaten fazla zaman harcatıyor burası bana, banlanınca hayatım normal akışına dönüyorSen nokta koysan banlanıyorsun biliyon di mi?
Ben genel olarak öküz bulduğum için hahfaa benim de sanırım niye bekar olduğum bu cümlede saklı
Mum ışığı işin esprisi ama ben genel olarak duygu insanı değilim. Duygusal biri değilim, karşımdakinin duygusal olması da bayar beni. Adam iki güzel laf eder ben geyik yaparım
Ally Mcbeal ile başlamıştı CNBC-e maceram.
Kapanana kadar neler neler izledik yaa. Las Vegas'ından Doctor Who'suna, OC'den One Tree Hill'e, Ghost Whisperer'a...