- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.186
- 598
Noluyor yahu?
İnsanlara üniversite mezunlarının karılarını döven iğrenç insanlar olmadığını anlatmak gibi bir misyon edindim. Bi de kpss dahisi ilkokul mezunları falan var, paralel evren gibi konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noluyor yahu?
Vakit geçmez corona günlerinde banlı banlı.Ben ayarsızım. Çocukken de mahallenin iyi kıyım çocuklarının karşısına dikilirdim arkadaşımı koruyacağım diye. İlk banlanan ben olurum kesin. Bakmıyorum o yüzden, bakmıycam :)
Neyse ki banlansan da bütün gün beraberiz, içim rahatKısmet artık. Bugün dedim sana zaten fazla zaman harcatıyor burası bana, banlanınca hayatım normal akışına dönüyor
Seni (yakinda ex) esim ile tanistirayim mi? Aranizda benzerlikler var
Ve Ally Mcbeal ne harika bir diziydi ya! O dans eden bebekler, Bon jovi, unisex tuvaleti!! Cok sevdigim dizilerden birisi. Ondan sonra Boston Legal vardi.
Ah James Spader
6 yılda 2 kere banlandım ben ya.Loreth cilek.yagmuru Yokuspokus gelin buraya yav. Baktım konuya sarmadı, kavga etmeye değmez anacım. Banlanmaya da değmez karantina günlerinde.
Yokuspokus @idrakyollariiltihabi cilek.yagmuru şuan bir çete üyesiymişim ve gerçekten sağlam bir çeteymiş gibi hissediyorum.
Loreth cilek.yagmuru Yokuspokus gelin buraya yav. Baktım konuya sarmadı, kavga etmeye değmez anacım. Banlanmaya da değmez karantina günlerinde.
Oha.İnsanlara üniversite mezunlarının karılarını döven iğrenç insanlar olmadığını anlatmak gibi bir misyon edindim. Bi de kpss dahisi ilkokul mezunları falan var, paralel evren gibi konu
Yeni bitirdim, defalarca ilk bölümü izleyip bırakmıştım.Listede sadece Sinner'ı izlemedim, demin baktım ona da, ilgimi çekti epey.
Bunu nasıl başarıyorsunuz hiç anlamıyorum6 yılda 2 kere banlandım ben ya.
Karşımdaki üslubunu bozunca kendisini deli gömleğiyle hayal ediyorum.Bunu nasıl başarıyorsunuz hiç anlamıyorum
Sakal bıyık almazsam böyle olabilirim bencesi ahfhah
Ben de niye aile babası tipi var? Sana yeterince çılgınlık vaat etmiyor muyum?
Saçma izlediğim diziler de vardır.Listede sadece Sinner'ı izlemedim, demin baktım ona da, ilgimi çekti epey.
Giderin varAhahah bu ne ya
Hahaha valla 2 metre olsun hayır demem, yeme de yanında yat işte. Bak bak bitmez adam. Böyle başımı göğsüne laps diye yaslayabileyim falan.
Gece gece üzüldüm bak şimdi
İzle izle ben hukuk okumaya karar verdim bu diziden sonra :)
esım 192 boy 90 kılo dusundum de dık duramayan maydanoz demetını sonra benım herıfcanı dusundum bır gulme tuttu