• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ben ayarsızım. Çocukken de mahallenin iyi kıyım çocuklarının karşısına dikilirdim arkadaşımı koruyacağım diye. İlk banlanan ben olurum kesin. Bakmıyorum o yüzden, bakmıycam :)
:D Vakit geçmez corona günlerinde banlı banlı.
Baba Vanga kocanla bütün gün kıyamet senaryosu yazarsın valla bak.

Kısmet artık. Bugün dedim sana zaten fazla zaman harcatıyor burası bana, banlanınca hayatım normal akışına dönüyor
Neyse ki banlansan da bütün gün beraberiz, içim rahat:KK53:

Seni (yakinda ex) esim ile tanistirayim mi? Aranizda benzerlikler var :KK70::KK70:

Ve Ally Mcbeal ne harika bir diziydi ya! O dans eden bebekler, Bon jovi, unisex tuvaleti!! Cok sevdigim dizilerden birisi. Ondan sonra Boston Legal vardi.

Ah James Spader :KK200::KK200:
:D :D

John Cage aka Biscuit, Robert Dawney Jr

Yokuspokus Yokuspokus @idrakyollariiltihabi cilek.yagmuru cilek.yagmuru şuan bir çete üyesiymişim ve gerçekten sağlam bir çeteymiş gibi hissediyorum. :KK45:
5e280bffc03c0e1d30ab728f.jpg
bir-doneme-damga-vurmuslardi-iste-cankan-in-son-8867762_1793_o.jpg

Listede sadece Sinner'ı izlemedim, demin baktım ona da, ilgimi çekti epey.
Saçma izlediğim diziler de vardır.
The stranger, Safe, la mante, borderline, bataklık, forest, bitter daisies, what if vs.
Zaman geçirtiyorlar fena değil.

Hahaha valla 2 metre olsun hayır demem, yeme de yanında yat işte. Bak bak bitmez adam. Böyle başımı göğsüne laps diye yaslayabileyim falan.
Gece gece üzüldüm bak şimdi :KK43:

Yok mu hiç flört falan?
Benim sevgilim olmasa bu korona günlerinde yardırırdım valla :KK8:

İzle izle ben hukuk okumaya karar verdim bu diziden sonra :)

Ben de "hoff ben niye bu kadar zeki değilim" diye diye izledim :KK53:
Ama benim de hukuk okuyasım geldi. Ne güzel patpatlıyorlar milleti asdfgh
:KK70:
esım 192 boy 90 kılo dusundum de dık duramayan maydanoz demetını sonra benım herıfcanı dusundum bır gulme tuttu

Yaaa alınmamışsınızdır umarım. Benim bahsettiğim hem çok uzun olup hem çok zayıf olanlar aslında. Böyle ayakta sallanıyorlarmış gibi oluyor, kendimi güvende hissedemiyorum :KK53:

N nscckts
Gözünden kaçmış olabilecekler

Damages
Suits
Bones
Low&order
Mentalist
Broadchurch
The sinner
Guilt
Lie to me

Castle'i unuttun sen Castle!

Diger bir categori olarak Supernatural var, vampire diaries, Sleepy Hollow

Ve tamamen baska diyarda olan Fringe var. Seviyorum seni Joshua Jackson, daima benim Paceyim kalacaksin :KK200:

Back