• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bende sex education'i hep erteliyordum 'o havada degilim' diye ama dizi seni o havaya sokuyor. Cok harika, komik, güzel hayat derslerini veren bir dizi. Ben bayildim!

Unbelievable'i izlemeni tavsiye ederim ama, çok iyi bir dizi. Nurse Jacie'de oynayin hemsire ile o.
Şimdi baktım listemdeymiş hatta ilk bölüm izlemişim unbelievable da.
Ama zerre hatırlamıyorum, bebelerimin canımı çıkarttığı bir günden olabilir :KK70:

Sex education ı dizilerimin yeni sezonu gelince araya sıkıştırayım hava değişimi için, üst üste suç heyecan olacak, onunla dizginleneyim😂

How to get away with murder'ı başkasından da duydum, ben bakmadım ama bakayım madem.

Dexter falan izlemişsindir diye düşünüyorum. You bazılarını sarıyor bazılarını sarmıyor, bilemedim.

How to get away with murder'ın ilk sezonunu bitirmek üzereyim ben. Normalde avukatlı, mahkemeli dizileri sevmem ama bunu beğendim, ben de tavsiye ederim.

ooo fılmler konusuluyor netfılıxde ızlemedıgım sey kalmadı
80 lerden berı tum aksıyon macera gerılım dıstopık korku fılmlerını de ızledım
bana onerebılecegınız bırsey var mı :KK53: mutlaka kacırdıgım bırsey olmustur sanırım

Yani duygularını açıklasın güzel hoş da romantik yaparsa için bayılır. Öyle mum ışığı, gül yaprağı insanı değilim.
Duygularını açıklaması da seksi değil duygusal gelir en fazla.
Açıkladığı duygular erotik duyguları değilse tabii, o zaman seksi gelir :KK53:

Romantiklik mum isigi, gül yapragi degil ki. O af edersin, kezbanlik :KK53:

Romantiklik ne bilim, erkegin gözleri parlamasi, kadinin tam ne istedigini bilmesi, kendisininde tam ne istedigini bilmesi. Odun olmadigindan dolayi bir iki güzel cümle kurmasi. Kadinin o sevdigi seyleri arada sürpriz etmesi. Yani ask dedigin yangini güçlü tutmasi.

Sanirim niye bosandigim bu cümlelerde sakli :KK53:

Şimdi baktım listemdeymiş hatta ilk bölüm izlemişim unbelievable da.
Ama zerre hatırlamıyorum, bebelerimin canımı çıkarttığı bir günden olabilir :KK70:

Sex education ı dizilerimin yeni sezonu gelince araya sıkıştırayım hava değişimi için, üst üste suç heyecan olacak, onunla dizginleneyim😂

Breaking bad'i izlemessindir diye düsünüyorum. The Handmaid's tale var, ama o neflixte yok. Baska sekilde izleyebilirsen, harika bir dizi, acaip sürükleyici.

Romantiklik mum isigi, gül yapragi degil ki. O af edersin, kezbanlik :KK53:

Romantiklik ne bilim, erkegin gözleri parlamasi, kadinin tam ne istedigini bilmesi, kendisininde tam ne istedigini bilmesi. Odun olmadigindan dolayi bir iki güzel cümle kurmasi. Kadinin o sevdigi seyleri arada sürpriz etmesi. Yani ask dedigin yangini güçlü tutmasi.

Sanirim niye bosandigim bu cümlelerde sakli :KK53:
Ben genel olarak öküz bulduğum için hahfaa benim de sanırım niye bekar olduğum bu cümlede saklı :D

Mum ışığı işin esprisi ama ben genel olarak duygu insanı değilim. Duygusal biri değilim, karşımdakinin duygusal olması da bayar beni. Adam iki güzel laf eder ben geyik yaparım :D

Closer çok tatlıydı ya o kadın ve mimikleri.
Değil mi cnbc e bizim jenerasyonun kanalı.
X files ı gece annemlere uyuma numarası çekip gizlice gidip izlerdim.
12 de mi ne koyuyorlardı hıyarlar!
Ally Mcbeal ile başlamıştı CNBC-e maceram.
Kapanana kadar neler neler izledik yaa. Las Vegas'ından Doctor Who'suna, OC'den One Tree Hill'e, Ghost Whisperer'a...

Back