Coronasavar

Yo dostum yo bizi eziyorlar görmüyor musun? Spor yapıyorum, bakım yapıyorum diyorlar. Siz kim köpeksiniz diyorlar farkında değil misin? Hiç de ağır değil yoo.

Sizin yerinize de yapiim diyorum daha ne diyim ayol? Hep sizi düşünüyorum.

Yatılı bebe bakımevi açıp alcam hepinizin bebesini nazi subayı gibi yetiştircem göreceksiniz.

Bize guş diye verdiler ya İdrak aa. Ejderya ise büyütelim de keselim. Sende ejderya etli tarifler vardır. Sadece kuyruğundan yesek, o tamamlanır geri değil mi? Dünyanın açlık sorununu çözdüm şoan.
Olm ejderyan olsa bin üstüne git Beyaz Saray'a, Kremlin'e vs yerleş dünyayı yönet.
Hayale bak,pilav üstü ejderha

Ayrıca sizin kocalarınız yanında ohhh ben daha konuşamıyorum bile biz kmlerce uzaktan sosyal mesafeyi koruyoruz
Seni döverim benim manitam bile yok.
Gidicem bu başlıktan ben

Ben kardeşim üzerinde deneyimlemiştim bu süreci. Tamamen benim eserim kendisi.

Olm ejderyan olsa bin üstüne git Beyaz Saray'a, Kremlin'e vs yerleş dünyayı yönet.

Seni döverim benim manitam bile yok.
Gidicem bu başlıktan ben
Benimkide askerlık arkadaşım olma yolunda yavaş yavaş o durumdayız
Allahtan saçı falan görmedi jdjdjd hala bakır zannediyor

Bu süreç içinde dkjdddj kendine hanım bir kadınn bak kadın diyorum bulabilir
Şaşırmam hatta aferin derim fkdkkd

Ne bilem yeriz diye düşündüm kuyruktan kuyruktan. Biz yedikçe kertenkele gibi kuyruk tamamlanır, sonsuza kadar et ihtiyacımız olmaz diye. Bende hayal bu. Ejderyaların analığını yapamam kusura kalmayın Kalesi gibi, olsa yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…