Düştüm aaaaa dizi film ne varsa önerin"İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." Bilbo Baggins demiş ama sanki burada birbirimize söyleyebileceğimiz bir söz aynı zamanda.
Ben gelene kadar 30 sayfa nasıl yaptınız vijdonsızlar, uyh nasıl da hasret kalmışlar gıybete dedikodulara corona günlerinde : p
İçimdeki şeytanı karantinaya aldık conım. Ancak burada minnak kötülükler yapabilirim. Görümce dedikodusu gibi.
Sorun yok guzum ben benimkini yanımda getirdim, onu kullanırız.
Çok gayli.O zaman ben de bir Netflix dizisi önereyim hala izlemeyenler varsa. How to get away with murder. Ben çok sevdim 5 sezonu bitirdim 6yı yarıladım. Nisanda gelecekmiş yeni bölüm. Bu yaştan sonra hukuk okuyabilirim bu dizi yüzünden :)
Çok gayli.
Acaba karantina uzarsa çocuk mu yapsak bir tane daha shsjsjje.
En son izleyip de feci eğlendiğim film Heavy Trip. Ne tarz şeyler seviyorsunuz bilemem ama bir de Platform diye feci iç karartıcı, vahşi bir film izledik dün eşimle. Eşim bayıldı, ben hafızamı silmek istiyorum.Düştüm aaaaa dizi film ne varsa önerin
Allah korusun Rabbımm. Dün konusu geçti. Baktım oğlanı uyutmuşuz, bebeklik videolarını izleyip gülümsüyorum. Adamla bi göz göze geldik dedim "Hayıır, no no no". Bakamam, birinde denedim onayladım, benden tam zamanlı anne olmuyor, yok, anne genim bozuk.
Bebeli tayfanın arasına düştük bi de üstüne bebemiz yok diye azar yiyoruzYav hepinizin mi bebeği var?
Biraz toplanın,
Herkes sevdiği bir replik ve filmi falan söylesin
Koreciler nasıl söyler bilemedim.
Herkes3nity givi zengin değil ki anacım. Evince bir sürü Katya ve Filipinli bakıcılar var. Doğurmuş üç tane tabi. Biz garipler ne yapalım kaldık bir tanede.
Bebeli tayfanın arasına düştük bi de üstüne bebemiz yok diye azar yiyoruz