Coronasavar

Düştüm aaaaa dizi film ne varsa önerin

Nir var yani fkdd ben de buna bayılıyorum
Gülmekten yararken düşündürüyor

O zaman ben de bir Netflix dizisi önereyim hala izlemeyenler varsa. How to get away with murder. Ben çok sevdim 5 sezonu bitirdim 6yı yarıladım. Nisanda gelecekmiş yeni bölüm. Bu yaştan sonra hukuk okuyabilirim bu dizi yüzünden :)

Acaba karantina uzarsa çocuk mu yapsak bir tane daha shsjsjje.

Allah korusun Rabbımm. Dün konusu geçti. Baktım oğlanı uyutmuşuz, bebeklik videolarını izleyip gülümsüyorum. Adamla bi göz göze geldik dedim "Hayıır, no no no". Bakamam, birinde denedim onayladım, benden tam zamanlı anne olmuyor, yok, anne genim bozuk.

Düştüm aaaaa dizi film ne varsa önerin
En son izleyip de feci eğlendiğim film Heavy Trip. Ne tarz şeyler seviyorsunuz bilemem ama bir de Platform diye feci iç karartıcı, vahşi bir film izledik dün eşimle. Eşim bayıldı, ben hafızamı silmek istiyorum.

Dizi önerilerim; Elementary, Fringe, House M.D., Monk, Dexter, Six Feet Under, The Witcher, Mandalorian, Stranger Things, Mozart in the Jungle, Doctor Who, Big Bang Theory, Mentalist, Breking Bad...

Bir şeyler daha yazacaktım ama bebek saldırısı altındayım. Suu suuu diye paçama yapıştı, matarasıyla vuruyor bana. Gidip evladımı sulayayım. Sonra aklıma gelen filmleri filan da eklerim.

Herkes 3nity givi zengin değil ki anacım. Evince bir sürü Katya ve Filipinli bakıcılar var. Doğurmuş üç tane tabi. Biz garipler ne yapalım kaldık bir tanede.

Biraz toplanın,
Herkes sevdiği bir replik ve filmi falan söylesin
Koreciler nasıl söyler bilemedim.

Senin kocanın evi yok ki, senin kocanın evi yok!
Filmin adı da 1 saat Müge anlı izleyen kadının dramı
İnsanın kocası Müge anlı izlemek için oturma odasında kahvaltı yapalım der mi ya

Herkes 3nity givi zengin değil ki anacım. Evince bir sürü Katya ve Filipinli bakıcılar var. Doğurmuş üç tane tabi. Biz garipler ne yapalım kaldık bir tanede.

Hee di mi? Biz anca yemeye kadar. Bi kuş aldık ikinci evlat, 3. günden kursağına bak:

Gelen otomatik şişmanlıyor bizim evde, hareket edemiyor. Evrenin karadeliği bizim evden geçiyor, boğazlarımız:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…