Coronasavar

Ohoooo. O da bir sey mi.
Biz sigara kullanmadığımız için, bizimki bilmiyordu ne olduğunu.
Okulda öğretmişler.
Biz çocuğu okula kotu alışkanlıklar için mi yolluyoruz?
Ahahshsh
Bir zevkim vardı, onun da içine ettiler.
Bir de anlatmış okulda ‘annem babam balkona gidiyor, biz çok ağlıyoruz kardeşimle’ diye.
Öğretmen benle konuşma yaptı görmesinler vs, sanki bunları zincire vurup ardından nasaya katılıp uzay mekiğine bindim, altı üstü 3 odanın da balkona olan duvarı camdan ibaret olan fanus gibi bir alan var, aksine ben şikayetçiyim müteahhitten, gizlilik diye bir şey yok arkadaş!

Of yaa şimdi gördüm mesajını üniversite sınavı ertelenmiş mi? Keşke başvursaydım birşey kalmadı çalışamam diye başvurmadım ne güzel ders çalışırdım biraz
Üniversite sınavı başvuruları geçti mi ben de girecektim yaaa

En son sayfa 18'de kalmışım
Siz burada diziler replikler derken ben bugün öğlen bire kadar uyumuşum, kendime inanamıyorum şöyan, aslında pamuk gibi bir kadınmışım da beni bu uykusuzluk mahvetmis

Bu uyku bana bir hafta yeter şimdi corona düşünsün

Ne diyorduk, kocası olmayanlara koca bebesi olmayanlara bebe-ler nasip olsun

Bir de 3 saat 5 saat diyordun, ben sabah 7 de ancak uyuyabildim 10.00 da da uyandım, beynimi hissetmiyorum şu an

Ksksjsndkskssk
Sünnet düğünlerindeki pilava çüklü pilav denirdi, seninki ejderhalı olacak, görmedik demeyiz

Uzun vadeli düğün o; evlendiği döneme kadar kuyruktan yeriz planı.
Sünneti aylık bebeyken yaptırdık kuzuya, sağlık sorunu çıkarsa anal dönemde yaptırmak zorunda kalırsak travma olmasın diye.

Arkadaşlar şimdi oğlana yemek yedirirken aklıma takıldı. Bu korona virüsünün önü alınmazsa ve sağlıklı genç bireyleri bir gemiye toplayıp insanlığın devamı için ıssız bir adaya götürürlerse ve bizim ürememiz konusunda emir verirlerse, üreme eşi olarak kendi kocamızı mı seçmeliyiz yoksa bu insanlığa kendimizi adadığımız görev için yakışıklı, kaslı, zeki, esprili bir pipili seçsek Allah günah yazar mı? Tamamen insanlık için. Muhteşem üreme sonuçları için, yanlış anlamayın.

Bir de 3 saat 5 saat diyordun, ben sabah 7 de ancak uyuyabildim 10.00 da da uyandım, beynimi hissetmiyorum şu an
5'te yatıp 7 buçukta kalktık oğlumla, eşim yüzümün gözümün perişanlığını görünce halime acıyıp sen tekrar uyu didi bende bu teklife 5 saat uyuyarak karşılık vermişim, bir daha böyle birşey yapmaz artık

Koca demeyelim de sevgili olacak elit bir bey diyelim.
Koca da fazla geldi bir anda, sevgili iyidir
koca deyince kokulu çoraplar, kirli boxerlar , kaşınan sırt ve göbekler işin içine giriyor demi
Nesi güzel olabilir yani bunun, ben de onu anlamıyorum.
Evlenip herkes kendi evinde yaşamaya devam etse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…