Coronasavar

Olm ejderyan olsa bin üstüne git Beyaz Saray'a, Kremlin'e vs yerleş dünyayı yönet.
Hayale bak,pilav üstü ejderha :KK70:

Seni döverim benim manitam bile yok.
Gidicem bu başlıktan ben :KK70:

Yok anacim, vizyon yok.
Hayır, taklit et yahu. Kaç tane ejderyasi olan kadın var?
Azıcık sarı cadıdan örnek al, o da yok.

balkona sigaraya kaçmadan hemen önce of yeter artık aticam kendimi bi yerden yaaa diye çığlık attığım için öyle gelmiş aklına beyefendinin 🥴
Bizim çok muhteşem kreşimiz çocuklara okulda ‘sigara yasağı’ öğretmiş.
Yakın zamanda geldi eve, elinde karton ve tutmak için çıbığı, üzerinde resmi, sigara yasak işareti.
Muhteşem öğretmenlerimiz balkonda ne yaptığımızın sırrını vermiş çocuğa, ne zaman yönelsek pankartını alıp peşimize düşüyor ‘sigara yasak polisi ararım’ diye.
İkna olmaz isek tükürük ve işeme tehditleriyle devam ediyor.
B.k vardı bit kadar çocuğa sigara öğreteceklerine 15 harfle konuşmaya çalışan oğluma ses çıkarmayı öğretselerdi!!!

Ben kardeşim üzerinde deneyimlemiştim bu süreci. Tamamen benim eserim kendisi. :KK70:

Ay onu ben de yaptım, abuk subuk şeyler öğretirdim. Artık inanmaz olduydu çocuk bana. Filmler yazardım kafamdan. Street Fighter'ın ikinci filmi yokken ikinci film yazmıştım. Ahh Amerikalı senaristler bu çocuğu görmeliydi... Coğrafya kaderdir bacım.

Bizim çok muhteşem kreşimiz çocuklara okulda ‘sigara yasağı’ öğretmiş.
Yakın zamanda geldi eve, elinde karton ve tutmak için çıbığı, üzerinde resmi, sigara yasak işareti.
Muhteşem öğretmenlerimiz balkonda ne yaptığımızın sırrını vermiş çocuğa, ne zaman yönelsek pankartını alıp peşimize düşüyor ‘sigara yasak polisi ararım’ diye.
İkna olmaz isek tükürük ve işeme tehditleriyle devam ediyor.
B.k vardı bit kadar çocuğa sigara öğreteceklerine 15 harfle konuşmaya çalışan oğluma ses çıkarmayı öğretselerdi!!!

:KK70: :KK70: :KK70:
Bizim kreşte hiç öyle şeyler yok ancak halk oyunu dans bilmem ne 🥴 gerçi daha başlamadık ama

Ne bilem yeriz diye düşündüm kuyruktan kuyruktan. Biz yedikçe kertenkele gibi kuyruk tamamlanır, sonsuza kadar et ihtiyacımız olmaz diye. Bende hayal bu. Ejderyaların analığını yapamam kusura kalmayın Kalesi gibi, olsa yerim. :KK70:
Stokçuluğun bu kadarı :KK70:

Yok anacim, vizyon yok.
Hayır, taklit et yahu. Kaç tane ejderyasi olan kadın var?
Azıcık sarı cadıdan örnek al, o da yok.
Ya en kötü ihtimalle koy kenara, kışın üflet üflet ısın. Doğalgaz parası verme boş yere. Yemek pişir, çamaşır kurut, sucuk ızgara yap mis gibi.

Bir şey diyecegım dkkddk ben bu kolumdaki tüyleri alınca aaa ne kadar tüysüzsün diyen erkeklere
Tabiki ben de çıkmıyor ben hep öyleyim yalanını söylüyorum dkkddkdkd

Yalnız değilim dimi ?
Corona benı başka yalanlara da sürükleyecek de

:KK70: :KK70: :KK70:
Bizim kreşte hiç öyle şeyler yok ancak halk oyunu dans bilmem ne 🥴 gerçi daha başlamadık ama
Yani bir düşün, peşinde elinde pankartla yasağğğ diye bağıran bir velet var.
Pankartta vesikalığı falan, yemin ediyorum psikoloanaliz görselleri gibi, size ne çağrıştıyor desen kara deliği derim😂

Bir şey diyecegım dkkddk ben bu kolumdaki tüyleri alınca aaa ne kadar tüysüzsün diyen erkeklere
Tabiki ben de çıkmıyor ben hep öyleyim yalanını söylüyorum dkkddkdkd

Yalnız değilim dimi ?
Corona benı başka yalanlara da sürükleyecek de

Evlenince anlar sende de çıktığını fazla kasma :KK70:

Yani bir düşün, peşinde elinde pankartla yasağğğ diye bağıran bir velet var.
Pankartta vesikalığı falan, yemin ediyorum psikoloanaliz görselleri gibi, size ne çağrıştıyor desen kara deliği derim😂

Ohoooo. O da bir sey mi.
Biz sigara kullanmadığımız için, bizimki bilmiyordu ne olduğunu.
Okulda öğretmişler.
Biz çocuğu okula kotu alışkanlıklar için mi yolluyoruz?

X