- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Aman korunsan ne, korunurken hamile halan yok mu?Biz de koruyoruz anam biz de
En iyisini ben yapıyorum.
Sebişmiyorum.
Kökten çözüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman korunsan ne, korunurken hamile halan yok mu?Biz de koruyoruz anam biz de
Niye kiBiz de koruyoruz anam biz de
Süt çıkarma amaçlı olananı bilmiyorum evetAma meme emcüklenmesi çok korkunç. Bilemezsin akskskwks.
Olm ejderyan olsa bin üstüne git Beyaz Saray'a, Kremlin'e vs yerleş dünyayı yönet.
Hayale bak,pilav üstü ejderha
Seni döverim benim manitam bile yok.
Gidicem bu başlıktan ben
Daha kötü koruyoruz demiş Şey herhalde pek yok korunsa keşkeAman korunsan ne, korunurken hamile halan yok mu?
Sebişmiyorum.
Kökten çözüm.
Bizim çok muhteşem kreşimiz çocuklara okulda ‘sigara yasağı’ öğretmiş.balkona sigaraya kaçmadan hemen önce of yeter artık aticam kendimi bi yerden yaaa diye çığlık attığım için öyle gelmiş aklına beyefendinin
Ben kardeşim üzerinde deneyimlemiştim bu süreci. Tamamen benim eserim kendisi.
Bizim çok muhteşem kreşimiz çocuklara okulda ‘sigara yasağı’ öğretmiş.
Yakın zamanda geldi eve, elinde karton ve tutmak için çıbığı, üzerinde resmi, sigara yasak işareti.
Muhteşem öğretmenlerimiz balkonda ne yaptığımızın sırrını vermiş çocuğa, ne zaman yönelsek pankartını alıp peşimize düşüyor ‘sigara yasak polisi ararım’ diye.
İkna olmaz isek tükürük ve işeme tehditleriyle devam ediyor.
B.k vardı bit kadar çocuğa sigara öğreteceklerine 15 harfle konuşmaya çalışan oğluma ses çıkarmayı öğretselerdi!!!
Stokçuluğun bu kadarıNe bilem yeriz diye düşündüm kuyruktan kuyruktan. Biz yedikçe kertenkele gibi kuyruk tamamlanır, sonsuza kadar et ihtiyacımız olmaz diye. Bende hayal bu. Ejderyaların analığını yapamam kusura kalmayın Kalesi gibi, olsa yerim.
Ya en kötü ihtimalle koy kenara, kışın üflet üflet ısın. Doğalgaz parası verme boş yere. Yemek pişir, çamaşır kurut, sucuk ızgara yap mis gibi.Yok anacim, vizyon yok.
Hayır, taklit et yahu. Kaç tane ejderyasi olan kadın var?
Azıcık sarı cadıdan örnek al, o da yok.
Aman korunsan ne, korunurken hamile halan yok mu?
Sebişmiyorum.
Kökten çözüm.
Aman korunsan ne, korunurken hamile halan yok mu?
Sebişmiyorum.
Kökten çözüm.
Evde tüm gün olduğu için özellikle çok zor oluyor Ben zor elde etmeyi seviyorum.Djjdjdk o sizin şeyliğiniz ne bileyim aynı evde tüm gün
Zor olmuyor mu ya
ahhahahaInşallah memelerini sıkıp memenin ucuna süt getirmeye uğraşırlarken bu ay adetim gecikti derler.
Yani bir düşün, peşinde elinde pankartla yasağğğ diye bağıran bir velet var.
Bizim kreşte hiç öyle şeyler yok ancak halk oyunu dans bilmem ne gerçi daha başlamadık ama
Kız öyle değil.Aman korunsan ne, korunurken hamile halan yok mu?
Sebişmiyorum.
Kökten çözüm.
Pankartta vesikalığı falan, yemin ediyorum psikoloanaliz görselleri gibi, size ne çağrıştıyor desen kara deliği derim
Bir şey diyecegım dkkddk ben bu kolumdaki tüyleri alınca aaa ne kadar tüysüzsün diyen erkeklere
Tabiki ben de çıkmıyor ben hep öyleyim yalanını söylüyorum dkkddkdkd
Yalnız değilim dimi ?
Corona benı başka yalanlara da sürükleyecek de
Pankartta vesikalığı falan, yemin ediyorum psikoloanaliz görselleri gibi, size ne çağrıştıyor desen kara deliği derim
Ay bilmiyorum bu ara pek içimden gelmiyor. Ben ki tanrı şahidim olsun libidosu gayet yüksek bir gadınım ama 7/24 burnumun dibinde gördükçe bi çekiciliğini yitirdi gibi. Şu konyalı dayı gibi hadi 15 gün uzaklaş diyesim geliyor.Niye ki