Bebelilere ayrı üzülüyorum
Umarım intihara falan kalkışmazsınız zor çok zorrr
Bina kapısına sonra da sizin kapıya ‘dikkat korona var, karantinadayız!’ yaz bakim, bir daha kimse uğruyor mu sokağaBu konuda çok dertliyim lutfen yarama tuz basmayiniz6 kisilik bir aile dusunun. Once 1 kisi geliyor geceye kadar , sonraki gun 2 kisi geceye kadar diger gun boş. Diger gun 3 kisi geliyor geceye kadar. Sonra bizi cagriyorlar. 7 gunluk haftada 2 gun bize ait ondada kimse gelmedigi icin ne yapacagimizi sasirdigimizdan hicbirsey yapamayip geceyi sonlandiriyorz
Cinnet geciririm benim ailem alisik ama esimin tarafi bu yuzumu henuz gormedicunku ben gecirdimmi cam cerceve birakmiyorum da
Keşke öyle olsa, ev süpüren, kahvaltı hazırlayan, çamaşırları ayırıp kendince makineye tepen, dolap düzenleyip, 2buçuk metredeki rafa sütleri koyup beni zıplamayla uzaya yollamayı hedefleyen, sökükleri, kopmuş düğmeleri falan kendi kafasına göre diken, onu bunu gereksiz her şeyi tamir edip bana dünya iş çıkaran biri kendisi!Eşleriyle bir arada olmaktan mutsuz olanları anlamıyorum bende açıkçası.
Bize gayet iyi geldi bu sürekli birliktelik.
Hele ki cocuklu ailelerde eşlerin evde olması büyük nimet bence.
Tabi televizyonun karşısında koltukla bütünleşen bir eşten bahsetmiyorum
Aynılarını yazdım, gidiciler timi kuralım.Bu arada aklıma gelmişken kk vasiyetimi yazayım. Olur da bir aydan fazla online olamazsam "acaba bu kız öldü mü kazen bir araştır" diyerek Kazen'i dedektifliğe itmeyin anacım. Ölmüşümdür bir fatiha okuyun geçin ajsjsj. Zira beyime ulaşıp kirli çamaşırlarımı okumasını sağlayıp mezarda kemiklerimi sızlatsın istemiyorum. Bir aydan fazla yoksam ölmüş bu deyin geçin ahsjsjs. 13 yıllık sigara içen, defalarca bronşit olan, bir dönem alerjik astım sıkıntısı yaşayan biri olarak kesin ölürüm virüsü alırsam. Şimdiden yazayım araştırmayın anacım :)
Yav hepinizin mi kocası var?Yav hepinizin mi bebeği var?
Yav hepinizin mi bebeği var?
Çok gayli.
Hee di mi? Biz anca yemeye kadar. Bi kuş aldık ikinci evlat, 3. günden kursağına bak:
Eki Görüntüle 2609226
Gelen otomatik şişmanlıyor bizim evde, hareket edemiyor. Evrenin karadeliği bizim evden geçiyor, boğazlarımız:
Eki Görüntüle 2609227
Benim dünya harikası oğluma bebek diyemezsiniz. O eşi benzeri olmayan bir canlı. Bir gün herkes bebekli olacak pis rahatlar. Siz oturup keyif yaptıkça ben üremeniz için dua ediyorum.
İnsallah hepsinin üçer beşer çocuğu olur aminnnn
AhahaYav hepinizin mi kocası var?
Inşallah memelerini sıkıp memenin ucuna süt getirmeye uğraşırlarken bu ay adetim gecikti derler.
Yalnız o kuş değil bacım, ejderya olmuş.
Tabii siz anneleri tarafindan size emanet edilen çocuklara her bakimdan yetersiz gordugunuz bir kadinin annelik etmesine karsisiniz ama...
Bihter Ziyagil
Bu maskenin altında bir yüz var, ancak benim değil.
Ne altındaki kaslardan daha 'ben'dir o yüz,
Ne de altındaki kemiklerden.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Bu maskenin altında bir fikir var!
Ve fikirler kurşun geçirmez.
V for vendetta
Hey yavrum hey eski goministlerden kim kaldı.
"İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." Bilbo Baggins demiş ama sanki burada birbirimize söyleyebileceğimiz bir söz aynı zamanda.
Acaba karantina uzarsa çocuk mu yapsak bir tane daha shsjsjje.
"Oturduk ve güneş omuzlarımıza vururken özgür insanlar gibi içtik. Tüm evrenin sahibi gibiydik." Shawshank Redemption
karantina günlerinde ruh halim.
Herkes3nity givi zengin değil ki anacım. Evince bir sürü Katya ve Filipinli bakıcılar var. Doğurmuş üç tane tabi. Biz garipler ne yapalım kaldık bir tanede.
Yav hepinizin mi bebeği var?
Bebeli tayfanın arasına düştük bi de üstüne bebemiz yok diye azar yiyoruz
Senin kocanın evi yok ki, senin kocanın evi yok!
Filmin adı da 1 saat Müge anlı izleyen kadının dramı
İnsanın kocası Müge anlı izlemek için oturma odasında kahvaltı yapalım der mi ya
Yumuşak geyAy dün harfleri gösteriyorum oğlana, öğrenmiş ezberlemişti baya, almış eline yumuşak gyi "Yumuşak gey bu" diyor. "Oğlum yumuşak ge, gey'e tekrar yumuşak demene gerek yok, o zaman anlatım bozukluğu oluyor, hem de hakaret oluyor" diyorum anlamıyor. Sanırım en az 10 sene kadar da ne demek istediğimi anlayamayacak.
Ben de hep derim, bana bir şey olursa telefonumu kurcalamadan yakın, facebookumu instagramımı okumadan kapatınBu arada aklıma gelmişken kk vasiyetimi yazayım. Olur da bir aydan fazla online olamazsam "acaba bu kız öldü mü kazen bir araştır" diyerek Kazen'i dedektifliğe itmeyin anacım. Ölmüşümdür bir fatiha okuyun geçin ajsjsj. Zira beyime ulaşıp kirli çamaşırlarımı okumasını sağlayıp mezarda kemiklerimi sızlatsın istemiyorum. Bir aydan fazla yoksam ölmüş bu deyin geçin ahsjsjs. 13 yıllık sigara içen, defalarca bronşit olan, bir dönem alerjik astım sıkıntısı yaşayan biri olarak kesin ölürüm virüsü alırsam. Şimdiden yazayım araştırmayın anacım :)
Bu nasıl bir beddua ulan?Inşallah memelerini sıkıp memenin ucuna süt getirmeye uğraşırlarken bu ay adetim gecikti derler.
Dua mı ediyosun beddua mı belli değil.İnsallah hepsinin üçer beşer çocuğu olur aminnnn
Offf biraz ağır olmadı mı
Yumuşak gey
Bebelilere ayrı üzülüyorum
Umarım intihara falan kalkışmazsınız zor çok zorrr
Dua mı ediyosun beddua mı belli değil.