Coronasavar

Bebelilere ayrı üzülüyorum
Umarım intihara falan kalkışmazsınız zor çok zorrr

Geçen gün biraz sessizlik istediğim için saklandım evin içinde balkondan yatak odasına geçtim çaktırmadan, benim kız balkona bakıp anne diye ağlayınca eşimin bir koşuşu var balkondan atladım zannetmiş 🥴

Yetişemiyorum konuya!
Tam ha oldu diyorum ‘anne çişim deldi, abee gozüme vuydu, ayabamı kıydı, midem kazındı ne yiyeceğiz akşam, saçımı bırak oluuum onlar lego değil’ vs.
Bi susun da😂😂

Bu konuda çok dertliyim lutfen yarama tuz basmayiniz 😂 6 kisilik bir aile dusunun. Once 1 kisi geliyor geceye kadar , sonraki gun 2 kisi geceye kadar diger gun boş. Diger gun 3 kisi geliyor geceye kadar. Sonra bizi cagriyorlar. 7 gunluk haftada 2 gun bize ait ondada kimse gelmedigi icin ne yapacagimizi sasirdigimizdan hicbirsey yapamayip geceyi sonlandiriyorz 😂😂😂

Cinnet geciririm benim ailem alisik ama esimin tarafi bu yuzumu henuz gormedi 😂😂😂 cunku ben gecirdimmi cam cerceve birakmiyorum da
Bina kapısına sonra da sizin kapıya ‘dikkat korona var, karantinadayız!’ yaz bakim, bir daha kimse uğruyor mu sokağa😂
Eşleriyle bir arada olmaktan mutsuz olanları anlamıyorum bende açıkçası.
Bize gayet iyi geldi bu sürekli birliktelik. :KK74:
Hele ki cocuklu ailelerde eşlerin evde olması büyük nimet bence.
Tabi televizyonun karşısında koltukla bütünleşen bir eşten bahsetmiyorum 🥴
Keşke öyle olsa, ev süpüren, kahvaltı hazırlayan, çamaşırları ayırıp kendince makineye tepen, dolap düzenleyip, 2buçuk metredeki rafa sütleri koyup beni zıplamayla uzaya yollamayı hedefleyen, sökükleri, kopmuş düğmeleri falan kendi kafasına göre diken, onu bunu gereksiz her şeyi tamir edip bana dünya iş çıkaran biri kendisi!
Kedi gibi koltuğunda yatsa, varlığını görmesem şükredeceğim, adam benden daha aktif evde ama gereksiz iş peşinde!

Bu arada aklıma gelmişken kk vasiyetimi yazayım. Olur da bir aydan fazla online olamazsam "acaba bu kız öldü mü kazen bir araştır" diyerek Kazen'i dedektifliğe itmeyin anacım. Ölmüşümdür bir fatiha okuyun geçin ajsjsj. Zira beyime ulaşıp kirli çamaşırlarımı okumasını sağlayıp mezarda kemiklerimi sızlatsın istemiyorum. Bir aydan fazla yoksam ölmüş bu deyin geçin ahsjsjs. 13 yıllık sigara içen, defalarca bronşit olan, bir dönem alerjik astım sıkıntısı yaşayan biri olarak kesin ölürüm virüsü alırsam. Şimdiden yazayım araştırmayın anacım :)
Aynılarını yazdım, gidiciler timi kuralım.
Gelmeyen olursa sevabına helya yapıp kuşcuklara verirler, malum bu durumda bir taziye yok, helvasız gittik demeyiz.

Ay dün harfleri gösteriyorum oğlana, öğrenmiş ezberlemişti baya, almış eline yumuşak gyi "Yumuşak gey bu" diyor. "Oğlum yumuşak ge, gey'e tekrar yumuşak demene gerek yok, o zaman anlatım bozukluğu oluyor, hem de hakaret oluyor" diyorum anlamıyor. Sanırım en az 10 sene kadar da ne demek istediğimi anlayamayacak. :KK53:

Tabii siz anneleri tarafindan size emanet edilen çocuklara her bakimdan yetersiz gordugunuz bir kadinin annelik etmesine karsisiniz ama...
Bihter Ziyagil

Ne meraklısıymıs boyundan büyük bebelere analık yapmaya.

Bu maskenin altında bir yüz var, ancak benim değil.
Ne altındaki kaslardan daha 'ben'dir o yüz,
Ne de altındaki kemiklerden.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Bu maskenin altında bir fikir var!
Ve fikirler kurşun geçirmez.

V for vendetta

Hey yavrum hey eski goministlerden kim kaldı.

✌🏻 komünist değilim(cünkü zenginim🤣) ama film çok iyi 😅

"İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." Bilbo Baggins demiş ama sanki burada birbirimize söyleyebileceğimiz bir söz aynı zamanda. 😎

3 Kerede anladi..

Acaba karantina uzarsa çocuk mu yapsak bir tane daha shsjsjje.

Bir kere hayır konus..gozunu seveyim🤣

"Oturduk ve güneş omuzlarımıza vururken özgür insanlar gibi içtik. Tüm evrenin sahibi gibiydik." Shawshank Redemption

karantina günlerinde ruh halim.:kızgın:

Ahdjajdjajs

Herkes 3nity 3nity givi zengin değil ki anacım. Evince bir sürü Katya ve Filipinli bakıcılar var. Doğurmuş üç tane tabi. Biz garipler ne yapalım kaldık bir tanede.

Corona hepimizi eşitledi sevgili komünist. Kına yak.
Bakıcı yok, yardimci yok, ana dana baci yok.
3 üne tek başıma bakiyorum.🤣

Yav hepinizin mi bebeği var? :KK70:
Bebeli tayfanın arasına düştük bi de üstüne bebemiz yok diye azar yiyoruz 😂

Arkadaşlar ben demo olarak karantina gunlerinde 14 gundur evde olana odunc veriyorum🤣

Senin kocanın evi yok ki, senin kocanın evi yok!
Filmin adı da 1 saat Müge anlı izleyen kadının dramı 🥴
İnsanın kocası Müge anlı izlemek için oturma odasında kahvaltı yapalım der mi ya 🤦🏻‍♀️

Ahdjsjfisod yapmayın surada ne öneriler geldi.
Dönmeyin müge anliya🤣

Ay dün harfleri gösteriyorum oğlana, öğrenmiş ezberlemişti baya, almış eline yumuşak gyi "Yumuşak gey bu" diyor. "Oğlum yumuşak ge, gey'e tekrar yumuşak demene gerek yok, o zaman anlatım bozukluğu oluyor, hem de hakaret oluyor" diyorum anlamıyor. Sanırım en az 10 sene kadar da ne demek istediğimi anlayamayacak. :KK53:
Yumuşak gey :KK70:

Bu arada aklıma gelmişken kk vasiyetimi yazayım. Olur da bir aydan fazla online olamazsam "acaba bu kız öldü mü kazen bir araştır" diyerek Kazen'i dedektifliğe itmeyin anacım. Ölmüşümdür bir fatiha okuyun geçin ajsjsj. Zira beyime ulaşıp kirli çamaşırlarımı okumasını sağlayıp mezarda kemiklerimi sızlatsın istemiyorum. Bir aydan fazla yoksam ölmüş bu deyin geçin ahsjsjs. 13 yıllık sigara içen, defalarca bronşit olan, bir dönem alerjik astım sıkıntısı yaşayan biri olarak kesin ölürüm virüsü alırsam. Şimdiden yazayım araştırmayın anacım :)
Ben de hep derim, bana bir şey olursa telefonumu kurcalamadan yakın, facebookumu instagramımı okumadan kapatın :KK70:

X