Coronasavar

valla ben kendime bakım yapıyorum, spor yapıyorum ha bire. Karantinadan güzelleşip çıkacam 😂

Yeni hobim de paket servis. Birazdan eczaneye gidip eczacıya antibiyotik için yalvarcam. Annemin dişi apse yapmış. Alt kattaki teyzenin tansiyon ilacı bitmiş, hamile arkadaşımla ablamın vitaminleri bitmiş.

Ben karantinadan 100 kilo, yağlı saçlar, bıyıklar ve kaslarla çıkacağım.
Kocamla ayırt ederler ama
Kendisi benden 25 cm uzun.

Yok küçük. 5 yaşında. Ama kıskanç ve hırslı. Pis bir karakteri var kendisinin.
Mesela şu an oğlum sen corona aşısı bulamazsın diyim,
ne münasebet, sen kimsin de bana bunu söylüyorsun, bulurum. Diyip bulur..
14 yaşındaki dayısı kitap okuyor diye okuma öğrendi..
Daha güzeli benim 2.5 yaşındaki de kıskanç.
Onun da az kaldı.
Siz analar 1. Sınıfta sürünürken biz yatacağız. Ahdjajd

Anaa oğlun bana benziyor. Ben de pis bir çocuktum. Abim ilkokula giderken annem onu çalıştırıyor diye hırsımdan dinleyip okuma yazmayı öğrenmiştim 4 yaşında. Bir sene zor sabrettim beş yaşında okula götürdüler. Sınava girip ikinci sınıftan başladım. Birinci sınıf okumadım. Fasulye çubuk bilmem ben. Hemen toplama çıkarmayı dayadılar.

33 yaşına geldim hala yapamazsın dediklerinde hırslanıyorum. Oğlunu bana gönder beraber korona aşısını buluruz biz ahsjsjs.

Ben karantinadan 100 kilo, yağlı saçlar, bıyıklar ve kaslarla çıkacağım.
Kocamla ayırt ederler ama
Kendisi benden 25 cm uzun.

Neyse ki uzunmuş, karıştırmayız.
Saç boyatmaya gidemiyorum onun da boyasını neyim alayım bari.
Geçen eşime diyorum hazır evdeyken senin saçları da bi boyayıp denesek mi acaba diye. Benim bey pamuk dede kıvamında bildim bileli, 20 yaşında falan saç rengiyle işi bitirip koymuş kenara. 😂

Ahahah yaptırma tabi ki. Bir salın çocukları yahu. Bak işin ehli olarak söylüyorum yaptırma. Öğrenmezse ölmezler iki ayda. Zaten dışarıya çıkmıyor bunalıyor çocuklar. Akademik kariyerlerine zeval gelmez iki ay plansız kalırlarsa. Üç beş renk öğrenmesinler bir şey Olmaz ki zaten biliyorlar.

Çocuklar dışarıdan biri izlediğinde "manyak mı bunlar" dedirtecek oyunlardan daha çok keyif alıyorlar. Ki şu an ihtiyaçları olan da bu. Özellikle okul öncesi grubun. Ben dün oğlumla sandalyenin altında sıkışmış kedi yavrusu oyununu oynadım. Tamamen bizim uydurmamız. Hiçbir gelişim alanına katkı sağladığını da düşünmüyorum ahsjsjs. Ama çok eğlendi. Mutlu oldu. Eve hapsolmuş çocuğun ihtiyacı bu. Geometrik şekiller değil.
Benim de sanırım öyle bir etkinliğe ihtiyacım var şu an jdjdjf. Nasıl oynanıyor? :KK53:

Kıyak ablaymışsın helal olsun
minzdr-gif.1319509

Neyse ki uzunmuş, karıştırmayız.
Saç boyatmaya gidemiyorum onun da boyasını neyim alayım bari.
Geçen eşime diyorum hazır evdeyken senin saçları da bi boyayıp denesek mi acaba diye. Benim bey pamuk dede kıvamında bildim bileli, 20 yaşında falan saç rengiyle işi bitirip koymuş kenara. 😂

Bir arkadaşın eşi saçını boyuyormuş.
Bilmiyorduk tabi. Adam bildim bileli öyleydi.
Sonra bir süre gorusmedik, bir gördük, bembeyaz.
Aha dedik adam sıkıntıda, bir gecede pamuk olmuş.
Napsak sorsak falan..söylemediler de bir şey.
Neyse sonra o hafta esim adamı atadi, iş güç bir ihtiyaç var mı diye, ben de kiza ilişki yoklaması çektim.🤣
Sonuç, boyası akmış.

Benim de sanırım öyle bir etkinliğe ihtiyacım var şu an jdjdjf. Nasıl oynanıyor? :KK53:

Sen yavru kedi oluyorsun. Sandalyenin altına girip "imdaat sıkıştım itfaiye yok muu" diye böğürüyorsun. O sırada Naniiii Naniii diyerek evladın geliyor. Seni çıkarmaya çalışıyor evde durmaktan 100 kilo olduğun için çıkamıyorsun. Sonra ayağına asılıyor, çektikçe çekiyor. Etlerin iyice sünüyor, selülitlerin sarkıyor. Burada gülmeler falan. Sonra zor da olsa itfaiye kurtarıyor seni. Gerisi doğaçlama gelişiyor ahsjsjs.

Anaa oğlun bana benziyor. Ben de pis bir çocuktum. Abim ilkokula giderken annem onu çalıştırıyor diye hırsımdan dinleyip okuma yazmayı öğrenmiştim 4 yaşında. Bir sene zor sabrettim beş yaşında okula götürdüler. Sınava girip ikinci sınıftan başladım. Birinci sınıf okumadım. Fasulye çubuk bilmem ben. Hemen toplama çıkarmayı dayadılar.

33 yaşına geldim hala yapamazsın dediklerinde hırslanıyorum. Oğlunu bana gönder beraber korona aşısını buluruz biz ahsjsjs.

Adres yolla.
Çıktık yola.
🤣

Bir arkadaşın eşi saçını boyuyormuş.
Bilmiyorduk tabi. Adam bildim bileli öyleydi.
Sonra bir süre gorusmedik, bir gördük, bembeyaz.
Aha dedik adam sıkıntıda, bir gecede pamuk olmuş.
Napsak sorsak falan..söylemediler de bir şey.
Neyse sonra o hafta esim adamı atadi, iş güç bir ihtiyaç var mı diye, ben de kiza ilişki yoklaması çektim.🤣
Sonuç, boyası akmış.

Ahahah çok iyimiş ya. Ben de boyucam kocişimin saçını sakalını, sonra beyazlayınca ne kötü karısı var ak düşürmüş adamın saçına dırdırdan desinler 😂

Bdjdjd kafam yanmış işte ben zannedıyorum kurulu soruyor ne edeyim ya hayatın tüm sorumluluğu üzerimde

Tıp 3nity 3nity

Aramızda çalışkan ve zekiler de varmış 🤣
Kolay gelsin
Ben de biraz nöroloji biliyorum, ama yettiği kadar öğrendim
Kranial sinirler, c4 c5 l4 l5 duyu motor alanlari.
Biraz da sağ sol beyin fonksiyonları
Bana Yetiyor Ama gözünü seveyim sen öğren.🤣

Aramızda çalışkan ve zekiler de varmış 🤣
Kolay gelsin
Ben de biraz nöroloji biliyorum, ama yettiği kadar öğrendim
Kranial sinirler, c4 c5 l4 l5 duyu motor alanlari.
Biraz da sağ sol beyin fonksiyonları
Bana Yetiyor Ama gözünü seveyim sen öğren.🤣
Benim öğrenmem imkansız djdjkd onun için çalışmak gerekıyor
Yapacam ama ya dimi ama

Biraz toplanın,
Herkes sevdiği bir replik ve filmi falan söylesin
Koreciler nasıl söyler bilemedim.🤣

Biraz toplanın,

Bu maskenin altında bir yüz var, ancak benim değil.
Ne altındaki kaslardan daha 'ben'dir o yüz,
Ne de altındaki kemiklerden.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Bu maskenin altında bir fikir var!
Ve fikirler kurşun geçirmez.

V for vendetta

Hey yavrum hey eski goministlerden kim kaldı.

Biraz toplanın,
"İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum." Bilbo Baggins demiş ama sanki burada birbirimize söyleyebileceğimiz bir söz aynı zamanda. 😎

X