Coronasavar

Olmadı hacı.
O kadar endişe, anksiyete, ölüm, mezar derken, arada iki geyik yapmaya utanır olduk.
Girişe yazmadı @Mune
Neeeee millet ölüyor siz burada geyik diyenler gelmesin nolur.
Hayatta kalma çabası bizimki

Diyenleri kınayarak atarız başlıktan. Herkesin hayatta kalma şekline kimse karışamaz ajjsjss. Ben korona diyenin ağzına kürekle vurma seviyesine geldim çünkü. Konuşarak çözülmeyecek bir mesele bu ve cahil kalmayı tercih ediyorum bu konuda.

Anaokulu grup açmış whatsapp ta.
filmdelisi nin anlattığı gibi ödevler yığıyorlar.
Valla dayanamadım yazdim, hocam okul varken siz bu kadar etkinlik yapmıyordunuz diye.
Planlarında varmış.
Sanırım bütün seneyi son 3 aya sakladılar..

Ya kurulun adı bakayım djdkd bak haberım de yok sinir hastalıkları falan nörolojinin patolojisi
Psikiyatride kullanılan ilaçlar falan
Psikiyatrik hastalıklar(burası favorim)

Tam benım kurul jdjjsk iyi not alamazsam asıcam kendimi

Zaten bu hastalıkların çoğu vardıe bende

Ahahah yaptırma tabi ki. Bir salın çocukları yahu. Bak işin ehli olarak söylüyorum yaptırma. Öğrenmezse ölmezler iki ayda. Zaten dışarıya çıkmıyor bunalıyor çocuklar. Akademik kariyerlerine zeval gelmez iki ay plansız kalırlarsa. Üç beş renk öğrenmesinler bir şey Olmaz ki zaten biliyorlar.

Çocuklar dışarıdan biri izlediğinde "manyak mı bunlar" dedirtecek oyunlardan daha çok keyif alıyorlar. Ki şu an ihtiyaçları olan da bu. Özellikle okul öncesi grubun. Ben dün oğlumla sandalyenin altında sıkışmış kedi yavrusu oyununu oynadım. Tamamen bizim uydurmamız. Hiçbir gelişim alanına katkı sağladığını da düşünmüyorum ahsjsjs. Ama çok eğlendi. Mutlu oldu. Eve hapsolmuş çocuğun ihtiyacı bu. Geometrik şekiller değil.

Yanmış beyni yavrumun.
Tip okuduğunu mu anlamalıyım şunlardan mühendislik olmadığı kesin

Okudum okudum bölümü anlamadım sjsnsmsmsm.

benim oğlum zaten 2. Sınıf müfredatına geldi.
Ama kalem tutamıyor.
Ben de gerek yok dedim öğretmenine, kalem mi kaldı? En son ne zaman elimize kalem aldık
Okuma tamam, yazma yok, toplama çıkarma tamam
Çarpmayı da öğrenirse kırtasiye dükkanı açacağız.
Erken yaşta hayata atılsın. Okuyarak vakit kaybetmesin istiyoruz

He seninki büyükmüş. Ben niye okul öncesi diye düşündüm ki :) olsun o da darlanmasın. Yapabildiği kadar. Otuzuna gelip hala kalem tutamayan çocuk yok. Benimki de inatla tutmuyor, çaba da sarf etmiyor keçi.

Yok corona.
Hastalık.geldi, kabullendik, eylem planımız evde kalmak. Evde ne yapacağız sıra onda.
Dizi, film, kitap, yemek, egzersiz, sanat, honi tavsiyeniz varsa alırız bir dal

valla ben kendime bakım yapıyorum, spor yapıyorum ha bire. Karantinadan güzelleşip çıkacam

Yeni hobim de paket servis. Birazdan eczaneye gidip eczacıya antibiyotik için yalvarcam. Annemin dişi apse yapmış. Alt kattaki teyzenin tansiyon ilacı bitmiş, hamile arkadaşımla ablamın vitaminleri bitmiş.

He seninki büyükmüş. Ben niye okul öncesi diye düşündüm ki :) olsun o da darlanmasın. Yapabildiği kadar. Otuzuna gelip hala kalem tutamayan çocuk yok. Benimki de inatla tutmuyor, çaba da sarf etmiyor keçi.
Yok küçük. 5 yaşında. Ama kıskanç ve hırslı. Pis bir karakteri var kendisinin.
Mesela şu an oğlum sen corona aşısı bulamazsın diyim,
ne münasebet, sen kimsin de bana bunu söylüyorsun, bulurum. Diyip bulur..
14 yaşındaki dayısı kitap okuyor diye okuma öğrendi..
Daha güzeli benim 2.5 yaşındaki de kıskanç.
Onun da az kaldı.
Siz analar 1. Sınıfta sürünürken biz yatacağız. Ahdjajd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…